2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oglusumu 38+2de dogurmustum suan dogdugu zamandan bu zamana 38 hafta gecti bebegim yeniden 38 haftalik yavrusum sari tosuncugum uykusuz evladim iyiki geldin bebegim iyiki . Dogum icin bekleyenlerede Allah guc kuvvet versin insallah
Amin ya ben hamileyken hiçbir zaman şu kötü olacak da şu sıkıntım olacak da diye düşünüp hiç strese girmedim.Allah güç kuvvet veriyor.Ama hamileliğim harici kimi hamile görsem Allah yardımcısı olsun demişimdir.Anneannemin güzel bir sözü vardı:Annelik kadar güzel,annelik kadar kötü birşey yok .

Benimkinin de hep tıkanık burnu sprey sıkıyorum ama yine aynı.Geceleri buhar makinesini çalıştırdım iyi geldi gibi ama gündüz yine aynı

bende yemeye hic ekmiyorum sonra beygir gibi yuru babam yuru akilsiz basin cezasi ayaklardaen azindan ustune almayayim diye
Ben pilav makarna ve tatlıyı azaltmaya başlıcam dikkat et yalnız bırakıcam demiyorum azaltıcamKeçiboynuzu unu almıştım çocuklara doğal kurabiye yaparım diye kendime de yapıcam doğal şeker ya

Hanımlar hanımlarrrr, bakıyorum da bu gece hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzz, sizi siziiii
Aylardan sonra ilk kez bir tek sabah 5 de uyandı sonra 8 de.Dinlenmiş kalkmak iyi geldiNispet yapmış gibi olmayım ama atağı bitti belki de benim oğluşumunAmin deyin kız

Bizimdr oyle cnm ben hep temizliyorum oekteklerden kuruluk oluyor petegin uzerine islak havlu veya su koymak lazim
o burun yuzunden uyumuyor bi de temiz hava da almiyor disari cikardim bi 40 dk cikarmadan yine sıktım sf cektim burnunu baktim gunde 3 kez yapilabilir diyor bi de gece yaparim zaten tikanmis gibi olur bi de bi pislik var sanki 404 yapistirici gibi zor cikariyorum burnundan

Ben pilav makarna ve tatlıyı azaltmaya başlıcam dikkat et yalnız bırakıcam demiyorum azaltıcamKeçiboynuzu unu almıştım çocuklara doğal kurabiye yaparım diye kendime de yapıcam doğal şeker ya
aman cnm ya vallaha sıkıldım kadınlıktan hamilelik bizde her turlu hormon bizde dert bizde derman bizde sonra niye kilo aliyorlar, yok kendini salıyorlar, yok orasi cıvıdı burası karardı ,yok evlilik askı oldurur eee kadını canlı canlı mezara koyuyor ya ölmüşük ağlayanımız yok

yuruyus yaptik geldik ama hic bu kadar adrenalin salgılamamıştım o maskesizkaçın bu maskesiz kaçınşu liseli genclerin hic dısari cikmamasi gerek onu anladim maskeleri aksesuar olarak cenelerinde sevgilileri ile bulusuyorlar tabi maskeden nasil öpecek

Ben de bu seneyi hiç böyle hayal etmemiştim
Ne hayallerimiz vardı kıza aldığım kıyafetler bile giyemeden küçüldü nereye gidiyoruz da giyecek bugün kayınvalidem aradı bi akrabası gelecekmiş ev görmeye&oturmaya sizde gelin dedi . Kibarca vakalar çok arttı anne ben gelmiyim bi süre pek kimselerle görüşmesek daha iyi dedim tamam dedi Ne diyecek zaten yavrum arabadan bile korkuyoruz yabancı biri gelsin korkuyor. Ev kuşu oldu

Öyle deme, bizde bir şey yok ne olacak gel de diyebilirdi, duyuyoruz hep varmış öyleleri
Küçüklerken geçsin gitsin de bu süreç, 1 yaştan sonrası bari kalsın bize.
Tam doğayı hayretle keşfedecekleri zaman.
Baharda parkta bahçede koştursunlar inşallah

Bi banlandım geldim bu arada.
Süre doldu banım da açılmadı bir türlü.
Dün kız ilk kanamalı düşüşünü yaşadı, ağzı kanadı biraz.
Allah'tan alışkınız ve Allah'tan henüz hiç dişi yok.
Oğlanla karantina sonuna kadar birbirimizi boğazlamış oluruz, hakkınızı helal edin

Cok gecmis olsun canim nasil dustu oyle . Eneeeee haberim olsaydi 3kilo mandalina alir gelirdim malum koronada mapus bi baska nie banlandinki kimin tavuguna kist dedin . Helal olsun helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…