Benimki sabah beş gibi kalkıyor emiyor sonra 7-8 gibi kalkıp emiyor 9 gibi de kahvaltı yapıyor işte.Sabahın köründe ben de yedirmedim de büyüdükçe sekiz gibi yaptırıcam kahvaltısını alışsın sıpamO saatte nasil yediniz yaaa benim.icim almaz
Amin ya ben hamileyken hiçbir zaman şu kötü olacak da şu sıkıntım olacak da diye düşünüp hiç strese girmedim.Allah güç kuvvet veriyor.Ama hamileliğim harici kimi hamile görsem Allah yardımcısı olsun demişimdir.Anneannemin güzel bir sözü vardı:Annelik kadar güzel,annelik kadar kötü birşey yok .Oglusumu 38+2de dogurmustum suan dogdugu zamandan bu zamana 38 hafta gectibebegim yeniden 38 haftalik yavrusum sari tosuncugum uykusuz evladim iyiki geldin bebegim iyiki . Dogum icin bekleyenlerede Allah guc kuvvet versin insallah
Benimkinin de hep tıkanık burnu sprey sıkıyorum ama yine aynı.Geceleri buhar makinesini çalıştırdım iyi geldi gibi ama gündüz yine aynıbenimki de oyle cnm 4 kez uyandi bunsan sonra burnjna serum fizyolojik sıkıp cekip yatiracagim hic yapmadim dogdu dogali pecete ile aldim simdi tıkanmış burnu ama uyuyor gorunen bsy degil su an gorulse alcam ama alışmasın istiyorum burnu ama sanirim gece yatmadan 1 kez yapacagim surekli burun kasıyor paraziti mi var ne
Ben pilav makarna ve tatlıyı azaltmaya başlıcam dikkat et yalnız bırakıcam demiyorum azaltıcambende yemeye hic ekmiyorum sonra beygir gibi yuru babam yuru akilsiz basin cezasi ayaklardaen azindan ustune almayayim diye
Aylardan sonra ilk kez bir tek sabah 5 de uyandı sonra 8 de.Dinlenmiş kalkmak iyi geldiHanımlar hanımlarrrr, bakıyorum da bu gece hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzz, sizi siziiii
o burun yuzunden uyumuyor bi de temiz hava da almiyor disari cikardim bi 40 dk cikarmadan yine sıktım sf cektim burnunu baktim gunde 3 kez yapilabilir diyor bi de gece yaparim zaten tikanmis gibi olur bi de bi pislik var sanki 404 yapistirici gibi zor cikariyorum burnundanBizimdr oyle cnm ben hep temizliyorum oekteklerden kuruluk oluyor petegin uzerine islak havlu veya su koymak lazim
ne burunmus arkadas bebelerdeki,foseptik cukuru bile daha az tıkanırBenimkinin de hep tıkanık burnu sprey sıkıyorum ama yine aynı.Geceleri buhar makinesini çalıştırdım iyi geldi gibi ama gündüz yine aynı
aman cnm ya vallaha sıkıldım kadınlıktan hamilelik bizde her turlu hormon bizde dert bizde derman bizdeBen pilav makarna ve tatlıyı azaltmaya başlıcam dikkat et yalnız bırakıcam demiyorum azaltıcamKeçiboynuzu unu almıştım çocuklara doğal kurabiye yaparım diye kendime de yapıcam doğal şeker ya
Su koyduk ama fayda etmiyor gerçekten. Birde sık sık havalandirmak lazimBizimdr oyle cnm ben hep temizliyorum oekteklerden kuruluk oluyor petegin uzerine islak havlu veya su koymak lazim
Aç olunca yiyosunO saatte nasil yediniz yaaa benim.icim almaz
Bizimde disleri patlatti birde buhar makinasini calistiriyoruz faydasi var gibi bir nebzeAylardan sonra ilk kez bir tek sabah 5 de uyandı sonra 8 de.Dinlenmiş kalkmak iyi geldiNispet yapmış gibi olmayım ama atağı bitti belki de benim oğluşumun Amin deyin kız
Bizimde peteklerde su olmasına rağmen odanın nemi 48 lerde kalıyorBizimde disleri patlatti birde buhar makinasini calistiriyoruz faydasi var gibi bir nebze
Bizim daha da dusuk. 36ya kadar düşüyorBizimde peteklerde su olmasına rağmen odanın nemi 48 lerde kalıyor
Biz de öyle düşünüyoruz.Psikolojiniz iyi tutun hepsi geçiyor inanın ama psikolojiniz sağlam olmalı ben karantina bitti 15 gün daha kimseyle görüşmedim
Ben de bu seneyi hiç böyle hayal etmemiştimBen de oğlan 3,5 olunca anaokuluna yazdırıcam büyük de okulda olur kafayı dinlicem diye hayaller kurarken kız da başıma kaldı
Ne hayallerimiz vardı kıza aldığım kıyafetler bile giyemeden küçüldü nereye gidiyoruz da giyecekBen de bu seneyi hiç böyle hayal etmemiştim
Öyle deme, bizde bir şey yok ne olacak gel de diyebilirdi, duyuyoruz hep varmış öyleleriNe hayallerimiz vardı kıza aldığım kıyafetler bile giyemeden küçüldü nereye gidiyoruz da giyecekbugün kayınvalidem aradı bi akrabası gelecekmiş ev görmeye&oturmaya sizde gelin dedi . Kibarca vakalar çok arttı anne ben gelmiyim bi süre pek kimselerle görüşmesek daha iyi dedim tamam dedi Ne diyecek zaten yavrum arabadan bile korkuyoruz yabancı biri gelsin korkuyor. Ev kuşu oldu
Cok gecmis olsun canim nasil dustu oyleBi banlandım geldim bu arada.
Süre doldu banım da açılmadı bir türlü.
Dün kız ilk kanamalı düşüşünü yaşadı, ağzı kanadı biraz.
Allah'tan alışkınız ve Allah'tan henüz hiç dişi yok.
Oğlanla karantina sonuna kadar birbirimizi boğazlamış oluruz, hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?