- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Önceden beri sevmediğim bir üyenin konusunda uzun uzun kışşşt demiş olabilirimCok gecmis olsun canim nasil dustu oyle. Eneeeee haberim olsaydi 3kilo mandalina alir gelirdim malum koronada mapus bi baska nie banlandinki kimin tavuguna kist dedin . Helal olsun helal
Tebrikler küçük adam, günlere katılmaya hak kazandınız!Benim kucuk sevgilim böğüünn kisir yedi 1 tatli kasigi kadar
Hâla ev gormesi oturmaya rahatca gidip geliyorlar ya inanamiyorum cidden. Gecende bebeginin kirki çıkan arkadaş 40 ucurmaya gorumceme gitmis. Cok merak ediyorum hangi cesaretle gidiyor. Ben bebek gormeye gitmedim. Belkide bana kizmistir bile. Ben vebal alamam. Ya tasiyici isek ne olacakNe hayallerimiz vardı kıza aldığım kıyafetler bile giyemeden küçüldü nereye gidiyoruz da giyecekbugün kayınvalidem aradı bi akrabası gelecekmiş ev görmeye&oturmaya sizde gelin dedi . Kibarca vakalar çok arttı anne ben gelmiyim bi süre pek kimselerle görüşmesek daha iyi dedim tamam dedi Ne diyecek zaten yavrum arabadan bile korkuyoruz yabancı biri gelsin korkuyor. Ev kuşu oldu
İnşallah yaza herşey bitmiş olur. Yoksa bu nesil insandan uzak buyumus olarak yetiskinlikte yabani olcakÖyle deme, bizde bir şey yok ne olacak gel de diyebilirdi, duyuyoruz hep varmış öyleleri
Küçüklerken geçsin gitsin de bu süreç, 1 yaştan sonrası bari kalsın bize.
Tam doğayı hayretle keşfedecekleri zaman.
Baharda parkta bahçede koştursunlar inşallah
Gecmis olsun canım. Bizde de suan kriz var. Eslemi dusurdu yusra ve asla oyuncaklarini paylaşmiyor. Elinden oyuncak alçam diye çocuğu düşürdüBi banlandım geldim bu arada.
Süre doldu banım da açılmadı bir türlü.
Dün kız ilk kanamalı düşüşünü yaşadı, ağzı kanadı biraz.
Allah'tan alışkınız ve Allah'tan henüz hiç dişi yok.
Oğlanla karantina sonuna kadar birbirimizi boğazlamış oluruz, hakkınızı helal edin
Yaa çok iyi yapmışsın canım, birlikte çok uzun mutlu yıllarınız olsun inşallahKızlar bugün bizim tanışma yıld önümümüz küçük bir kutlama hazırladım bakalım
Kuzum sakin ol, çocukların etkilenmesin. Kim çocuklu bir eve pis diyebilir ki? Kimseye bu lafı edebilecek samimiyeti vermemelisin bence. Ne var yani bi gün halsiz yorgun olursun yapamazsın, bi gün çocukların iyi gününe denk gelir ve kendini iyi hissedersin her yeri pırıl pırıl yaparsın. Her yerin dağınık olmasından rahatsız olma. Çocuklu ev tabiki dağınık olur. Ben eve kim gelirse gelsin çocukların oyuncaklarını toplamam. Çok titizim. Temizliğe dikkat ederim ama zaten pandemiden bir yere çıkaramıyoruz, park bahçe yok. Bir de evdeki oyun alanlarını kısıtlarsak hiç doğru olmaz bence.Butun gun temizlik yaptım. 1 oda kaldi giremedigim. Onda da eslem cok agladi. Arada eslem uyurken mola verip yemegi yaptım. Sonuc heryere oyuncaklar dagildi. Ne guzel oynasinlar diye içimden gecirirken olaya bak ya butun sinirlerim zipladi suan. Herkese kufrediyorum. Esim temizlik yapcam deyince anneni cagir cocuklara baksin diyo, anneme citlatsam esin niye bakmıyor diyo. Olan bana ve cocuklara oluyo. Sonrada utanmadan ev ne kadar pislenmiş diyolar. Pislenir tabi gunluk isime zor yetisiyorum
Afiyetler olsunBenim kucuk sevgilim böğüünn kisir yedi 1 tatli kasigi kadar
amannn ayni biz cnm bi de kafayo gozü vurmasin diye her yere mobilya onlerine kanepenin kirlentleri var tabi salonda da biz diziden mahrum kalmayalim diye iki kucuk yastik 3 battaniye 1 sepet oyuncak var ve odada dolu dusun mutfagi topladim cay ictik daha bitti derlen oglan uyandi kaldi baktim saat 10 kizim cisi disi suyu oglanin bezi suyunu icir burnunu temizle oy oy omur biteeeeerr giddeeeeerr,valla yeni anneler de hic yardomci olmuyor ha hele benimkinden yardom istemem ekstra uzmesin yeter sadece sükut isterim ondan baska bsy istemem yine benim esim yardim eder de temizlige etmiyor o kadar ama co uga bakar yine de o isteyken temizlerim gun asiri supirur haftada iki supurmeli silerim haftada 1 toz alma 3-4 gunde lavobo tuvalet temizlerim sen ayrintili yaptin galiba cnmButun gun temizlik yaptım. 1 oda kaldi giremedigim. Onda da eslem cok agladi. Arada eslem uyurken mola verip yemegi yaptım. Sonuc heryere oyuncaklar dagildi. Ne guzel oynasinlar diye içimden gecirirken olaya bak ya butun sinirlerim zipladi suan. Herkese kufrediyorum. Esim temizlik yapcam deyince anneni cagir cocuklara baksin diyo, anneme citlatsam esin niye bakmıyor diyo. Olan bana ve cocuklara oluyo. Sonrada utanmadan ev ne kadar pislenmiş diyolar. Pislenir tabi gunluk isime zor yetisiyorum
islak bez daha etkili cnm bir de sicak su koyunca buharlasiyor ya soguyunca alirsin icine okaliptus yagi da damlatti miydin degme keyfineSu koyduk ama fayda etmiyor gerçekten. Birde sık sık havalandirmak lazim
yirim yaaaBenim kucuk sevgilim böğüünn kisir yedi 1 tatli kasigi kadar
Ben pazartesi camları sildim. Perde tülleri yikadim. Bugunde 1 oda haric diger odalari komple halilari esyalari kaldirip supurup sildim. Yoksa zaten hergun supurge aciyorumamannn ayni biz cnm bi de kafayo gozü vurmasin diye her yere mobilya onlerine kanepenin kirlentleri var tabi salonda da biz diziden mahrum kalmayalim diye iki kucuk yastik 3 battaniye 1 sepet oyuncak var ve odada dolu dusun mutfagi topladim cay ictik daha bitti derlen oglan uyandi kaldi baktim saat 10 kizim cisi disi suyu oglanin bezi suyunu icir burnunu temizle oy oy omur biteeeeerr giddeeeeerr,valla yeni anneler de hic yardomci olmuyor ha hele benimkinden yardom istemem ekstra uzmesin yeter sadece sükut isterim ondan baska bsy istemem yine benim esim yardim eder de temizlige etmiyor o kadar ama co uga bakar yine de o isteyken temizlerim gun asiri supirur haftada iki supurmeli silerim haftada 1 toz alma 3-4 gunde lavobo tuvalet temizlerim sen ayrintili yaptin galiba cnm
o kadar hali kaldirmali yorma kendini be gülüm zaten her gun supuruyormussin valla hic hali kaldirmam ortada iki ucunu toplarim iyice supurup etrafi siler havalandirir geri acarim haliyu zate sık temizliyorum dizler sakat zaten aman hic bsy senden kiymetli degil cnm o kadar yorma kendiniBen pazartesi camları sildim. Perde tülleri yikadim. Bugunde 1 oda haric diger odalari komple halilari esyalari kaldirip supurup sildim. Yoksa zaten hergun supurge aciyorum
Benim eşim dese anneni çağır çocuklara baksın diye annemin mi çocuklar bu evde beraber yaşıyoruz annemin evi değil ya temizliğe yardım et ya da çocuklara bak bir zahmet derim.Benim eşim de sinirlidir ama kızcağını bilsem de ben lafımı esirgemem.O işte yoruluyorsa sen de evde yoruluyorsun.Butun gun temizlik yaptım. 1 oda kaldi giremedigim. Onda da eslem cok agladi. Arada eslem uyurken mola verip yemegi yaptım. Sonuc heryere oyuncaklar dagildi. Ne guzel oynasinlar diye içimden gecirirken olaya bak ya butun sinirlerim zipladi suan. Herkese kufrediyorum. Esim temizlik yapcam deyince anneni cagir cocuklara baksin diyo, anneme citlatsam esin niye bakmıyor diyo. Olan bana ve cocuklara oluyo. Sonrada utanmadan ev ne kadar pislenmiş diyolar. Pislenir tabi gunluk isime zor yetisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?