Ben bugün somon verdim minik minik parça çok sevdiKızlar balık yedirmeye başladınız mı? Ben şimdi başladımda doktor küçük balık yedir dedi. Küçük balıklarında minik minik kılçıkları oluyor ya. Özellikle şimdi hamsi pişirdim oğlana ama minicik kılçıklar var. Napcam bunları ayıkladım ayaklıyabildiğim kadar ama kıl gibiler. Birşey olur mu ya takılır mı boğazına? Bu yüzden küçük balık s2vmiyorum işte.
aynen de cnm her eşe her şey denmiyor bazilari son diyecegini ilk diyor sonra uzuluyor insan bi de yorgunlu üstüne o lafi düşün durBenim eşim dese anneni çağır çocuklara baksın diye annemin mi çocuklar bu evde beraber yaşıyoruz annemin evi değil ya temizliğe yardım et ya da çocuklara bak bir zahmet derim.Benim eşim de sinirlidir ama kızcağını bilsem de ben lafımı esirgemem.O işte yoruluyorsa sen de evde yoruluyorsun.
ben bildigin norvec somonu yediriyorum cnm löp löp yutuyor da seviyor da aman kucuk baliklar dip de yasar dip baliklari zararli olur niye kucuk dedi ki aman mezgit den uzak dur o sıkınti dip da yasiyor cunku ama ben de cok severim keretayiKızlar balık yedirmeye başladınız mı? Ben şimdi başladımda doktor küçük balık yedir dedi. Küçük balıklarında minik minik kılçıkları oluyor ya. Özellikle şimdi hamsi pişirdim oğlana ama minicik kılçıklar var. Napcam bunları ayıkladım ayaklıyabildiğim kadar ama kıl gibiler. Birşey olur mu ya takılır mı boğazına? Bu yüzden küçük balık s2vmiyorum işte.
Bence de analarımız ninelerimiz iş için paraladılar da kendilerini madalya mı taktılar kendilerine ettiler.Hergün ben de süpürürüm kırık dökük çok oluyor bir de mutlaka tuvalet ve banyo lavobolar ovulur.Mutfak zaten hep elimiz üstünde.Ama yok halı silmek, koltuk silmek,her hafta cam silmek bana göre değilo kadar hali kaldirmali yorma kendini be gülüm zaten her gun supuruyormussin valla hic hali kaldirmam ortada iki ucunu toplarim iyice supurup etrafi siler havalandirir geri acarim haliyu zate sık temizliyorum dizler sakat zaten aman hic bsy senden kiymetli degil cnm o kadar yorma kendini
gercekten kucuk balik tercih edilmeli diyor kucuk kılçıksız yada az kılçıkli balik hamsi harici tanimiyorumKızlar balık yedirmeye başladınız mı? Ben şimdi başladımda doktor küçük balık yedir dedi. Küçük balıklarında minik minik kılçıkları oluyor ya. Özellikle şimdi hamsi pişirdim oğlana ama minicik kılçıklar var. Napcam bunları ayıkladım ayaklıyabildiğim kadar ama kıl gibiler. Birşey olur mu ya takılır mı boğazına? Bu yüzden küçük balık s2vmiyorum işte.
iste ben de iki gunde bi aciyorum supurge cnm ama yatak altina kadar supururum yuksek yataklar haftada iki supururken silerim o da cocuk emekliyor ne kadar supursek da gerci silsek de 1 saate yine toz da ,dedigim gibi 3 gunde bi lavobo tuvalet yikarim haftada bi banyo yerini camasir suyu ile fircalarim iki haftada bi duvarlarla yeri fircalar yikarim kisin ayda 1 silerim cami perdeleri iki ayda bi yikarim yeter aman canima yazik ya yine iyi yapiyoruz bence kucuk bebelerle yemek desen iki gunde bi yapiliyor bazen varken yemek istemeyip baska bsy firin desen haftada iki kek ,kurabiye ,pogaca icin acilir camasir makinesi en az haftada 3Bence de analarımız ninelerimiz iş için paraladılar da kendilerini madalya mı taktılar kendilerine ettiler.Hergün ben de süpürürüm kırık dökük çok oluyor bir de mutlaka tuvalet ve banyo lavobolar ovulur.Mutfak zaten hep elimiz üstünde.Ama yok halı silmek, koltuk silmek,her hafta cam silmek bana göre değil
Haklısın her eşe denmeyebilir ama bir kere sessiz kalınca hep öyle daha da eziliyor kadın.Ama ilk harekette susmazsan erkek de ona göre çekiniyor bence.Yoksa hep susarsan sonra tak edip carlarsan erkek de sana ne oluyor der ezmeye çalışır yine.Daha eşime ilk tepkimi verdiğim şeylerde üstüme hiç gelmemiştir.Ama önce taviz verdiğim daha sonra sinirlendiğim meselelerde tartışma yaşamışızdır.Bir de eşim sinirli yapıya sahip. Baktım sinirli suratımı asarım sadece.Neşeli gününde de laf arasında konuyu açıp şakayla karışık sokarım lafımı .Evliliğimizin ilk yıllarında özellikle kardeşleri ile beraberken çok dalga geçerdi benimle.Bir gün abarttı yine eve gidince bak dedim bir daha aynı şeyi yaparsan öyle bir cevap veririm ki altında kalırsın gıkın çıkamaz kardeşlerinin suratına bakamazsın yerin dibine girersin dedim bu son uyarım ona göre dedim bir daha yapmadıaynen de cnm her eşe her şey denmiyor bazilari son diyecegini ilk diyor sonra uzuluyor insan bi de yorgunlu üstüne o lafi düşün dur
Evet canim aynen oyle seviyoryirim yaaaseninki aromali tadi tuzu eksisi baharati sogani sarimsagi yerinde seviyor yemekleri bizimki de oyle bizimki de susam cok alerjen oldugu icin susamsiz yerinden pogaca yedi
Hajajajaj ablasi agzina surmez hala tadini bilmez . Ben yerken cirpininca denettim bendeTebrikler küçük adam, günlere katılmaya hak kazandınız!
Ben de az çok senin gibiyim bizde yemek hergün yapılır eşim yemez ikinci gün aynı yemeği.Çamaşır hiç bitmiyor hergün açacam neredeyse.Eve yardımcı geliyordu da virüsten dolayı o da bıraktı zaten ben de çekiniyorum kimseyi alamam temizlik için.Az çok idare ediyorum işte.iste ben de iki gunde bi aciyorum supurge cnm ama yatak altina kadar supururum yuksek yataklar haftada iki supururken silerim o da cocuk emekliyor ne kadar supursek da gerci silsek de 1 saate yine toz da ,dedigim gibi 3 gunde bi lavobo tuvalet yikarim haftada bi banyo yerini camasir suyu ile fircalarim iki haftada bi duvarlarla yeri fircalar yikarim kisin ayda 1 silerim cami perdeleri iki ayda bi yikarim yeter aman canima yazik ya yine iyi yapiyoruz bence kucuk bebelerle yemek desen iki gunde bi yapiliyor bazen varken yemek istemeyip baska bsy firin desen haftada iki kek ,kurabiye ,pogaca icin acilir camasir makinesi en az haftada 3
Biz iki aydır öyleyiz elimizde yiyecek görse deliriyor biz de ufak ufak veriyoruz.Geçen annemin kucağındayken anneme birşey verdim tatsın diye baktım o da açıyor ağzını bekliyorEvet canim aynen oyle seviyor. Ohh afiyet olsun . Bende simitinn icinden vermistim . Elimde bisy gorunce hemen agzininacip saldiriyor anam yiyosa keisn guzeldir
Salonda halilar hep koltuk altinda. Bazayi falan cektim bugun. Cocuklara bakan olsa hic sorun değil. Onlarla cok zor oluyor. Bayadir yapamamistim bende ama cok pislenmiş gerçekteno kadar hali kaldirmali yorma kendini be gülüm zaten her gun supuruyormussin valla hic hali kaldirmam ortada iki ucunu toplarim iyice supurup etrafi siler havalandirir geri acarim haliyu zate sık temizliyorum dizler sakat zaten aman hic bsy senden kiymetli degil cnm o kadar yorma kendini
Diyorum. Gene aynisini diyor. Bu defa o zaman benim annem baksin diyo. Onuda ben istemiyorum. Kv zaten calisiyorBenim eşim dese anneni çağır çocuklara baksın diye annemin mi çocuklar bu evde beraber yaşıyoruz annemin evi değil ya temizliğe yardım et ya da çocuklara bak bir zahmet derim.Benim eşim de sinirlidir ama kızcağını bilsem de ben lafımı esirgemem.O işte yoruluyorsa sen de evde yoruluyorsun.
Ouyy yaa yerim gozumde canlandi kiyamamBiz iki aydır öyleyiz elimizde yiyecek görse deliriyor biz de ufak ufak veriyoruz.Geçen annemin kucağındayken anneme birşey verdim tatsın diye baktım o da açıyor ağzını bekliyor
Benimki aynı bu tip işteaynen de cnm her eşe her şey denmiyor bazilari son diyecegini ilk diyor sonra uzuluyor insan bi de yorgunlu üstüne o lafi düşün dur
İnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparDiyorum. Gene aynisini diyor. Bu defa o zaman benim annem baksin diyo. Onuda ben istemiyorum. Kv zaten calisiyor
Ben de canım hele dokuz ayı doldursun ben de vericem çoğu şeyiOuyy yaa yerim gozumde canlandi kiyamam. Belli baslinseyelr disimda bem artik bizim yemeklerden beriyorim
Benim bayadir silinmemişti amaBence de analarımız ninelerimiz iş için paraladılar da kendilerini madalya mı taktılar kendilerine ettiler.Hergün ben de süpürürüm kırık dökük çok oluyor bir de mutlaka tuvalet ve banyo lavobolar ovulur.Mutfak zaten hep elimiz üstünde.Ama yok halı silmek, koltuk silmek,her hafta cam silmek bana göre değil
Kendileride oyle seviyorBen de canım hele dokuz ayı doldursun ben de vericem çoğu şeyi
En son badanada temizlige geldi sagolsun. Dedigin gibi cok seye karisir. Agzi hic durmaz. O zaman da cok buyuk kavgalar olmustu annem gelmedigi icin. Doğumda annem para verip kadin tuttuk ona bile laf etti eşimİnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparSeninki de öyleyse boşver işime karışılsın sevmem hele kendi evimin işine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?