2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bugün somon verdim minik minik parça çok sevdi

aynen de cnm her eşe her şey denmiyor bazilari son diyecegini ilk diyor sonra uzuluyor insan bi de yorgunlu üstüne o lafi düşün dur

ben bildigin norvec somonu yediriyorum cnm löp löp yutuyor da seviyor da aman kucuk baliklar dip de yasar dip baliklari zararli olur niye kucuk dedi ki aman mezgit den uzak dur o sıkınti dip da yasiyor cunku ama ben de cok severim keretayi

Bence de analarımız ninelerimiz iş için paraladılar da kendilerini madalya mı taktılar kendilerine ettiler.Hergün ben de süpürürüm kırık dökük çok oluyor bir de mutlaka tuvalet ve banyo lavobolar ovulur.Mutfak zaten hep elimiz üstünde.Ama yok halı silmek, koltuk silmek,her hafta cam silmek bana göre değil

gercekten kucuk balik tercih edilmeli diyor kucuk kılçıksız yada az kılçıkli balik hamsi harici tanimiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201127-223708_Chrome.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
iste ben de iki gunde bi aciyorum supurge cnm ama yatak altina kadar supururum yuksek yataklar haftada iki supururken silerim o da cocuk emekliyor ne kadar supursek da gerci silsek de 1 saate yine toz da ,dedigim gibi 3 gunde bi lavobo tuvalet yikarim haftada bi banyo yerini camasir suyu ile fircalarim iki haftada bi duvarlarla yeri fircalar yikarim kisin ayda 1 silerim cami perdeleri iki ayda bi yikarim yeter aman canima yazik ya yine iyi yapiyoruz bence kucuk bebelerle yemek desen iki gunde bi yapiliyor bazen varken yemek istemeyip baska bsy firin desen haftada iki kek ,kurabiye ,pogaca icin acilir camasir makinesi en az haftada 3

aynen de cnm her eşe her şey denmiyor bazilari son diyecegini ilk diyor sonra uzuluyor insan bi de yorgunlu üstüne o lafi düşün dur
Haklısın her eşe denmeyebilir ama bir kere sessiz kalınca hep öyle daha da eziliyor kadın.Ama ilk harekette susmazsan erkek de ona göre çekiniyor bence.Yoksa hep susarsan sonra tak edip carlarsan erkek de sana ne oluyor der ezmeye çalışır yine.Daha eşime ilk tepkimi verdiğim şeylerde üstüme hiç gelmemiştir.Ama önce taviz verdiğim daha sonra sinirlendiğim meselelerde tartışma yaşamışızdır.Bir de eşim sinirli yapıya sahip. Baktım sinirli suratımı asarım sadece.Neşeli gününde de laf arasında konuyu açıp şakayla karışık sokarım lafımı .Evliliğimizin ilk yıllarında özellikle kardeşleri ile beraberken çok dalga geçerdi benimle.Bir gün abarttı yine eve gidince bak dedim bir daha aynı şeyi yaparsan öyle bir cevap veririm ki altında kalırsın gıkın çıkamaz kardeşlerinin suratına bakamazsın yerin dibine girersin dedim bu son uyarım ona göre dedim bir daha yapmadı

yirim yaaa seninki aromali tadi tuzu eksisi baharati sogani sarimsagi yerinde seviyor yemekleri bizimki de oyle bizimki de susam cok alerjen oldugu icin susamsiz yerinden pogaca yedi
Evet canim aynen oyle seviyor. Ohh afiyet olsun . Bende simitinn icinden vermistim . Elimde bisy gorunce hemen agzininacip saldiriyor anam yiyosa keisn guzeldir

Ben de az çok senin gibiyim bizde yemek hergün yapılır eşim yemez ikinci gün aynı yemeği.Çamaşır hiç bitmiyor hergün açacam neredeyse.Eve yardımcı geliyordu da virüsten dolayı o da bıraktı zaten ben de çekiniyorum kimseyi alamam temizlik için.Az çok idare ediyorum işte.

Evet canim aynen oyle seviyor. Ohh afiyet olsun . Bende simitinn icinden vermistim . Elimde bisy gorunce hemen agzininacip saldiriyor anam yiyosa keisn guzeldir
Biz iki aydır öyleyiz elimizde yiyecek görse deliriyor biz de ufak ufak veriyoruz.Geçen annemin kucağındayken anneme birşey verdim tatsın diye baktım o da açıyor ağzını bekliyor

Salonda halilar hep koltuk altinda. Bazayi falan cektim bugun. Cocuklara bakan olsa hic sorun değil. Onlarla cok zor oluyor. Bayadir yapamamistim bende ama cok pislenmiş gerçekten

Diyorum. Gene aynisini diyor. Bu defa o zaman benim annem baksin diyo. Onuda ben istemiyorum. Kv zaten calisiyor

Biz iki aydır öyleyiz elimizde yiyecek görse deliriyor biz de ufak ufak veriyoruz.Geçen annemin kucağındayken anneme birşey verdim tatsın diye baktım o da açıyor ağzını bekliyor
Ouyy yaa yerim gozumde canlandi kiyamam . Belli baslinseyelr disimda bem artik bizim yemeklerden beriyorim

Diyorum. Gene aynisini diyor. Bu defa o zaman benim annem baksin diyo. Onuda ben istemiyorum. Kv zaten calisiyor
İnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparSeninki de öyleyse boşver işime karışılsın sevmem hele kendi evimin işine.

Benim bayadir silinmemişti ama camlar galiba 2 ayı geçmişti. Burda bina yikildi kentsel dönüşüm icin onu bekledim. Tozu gelir diye. O yikildi oyle sildim. Eylulde koltuklari silecektim hâla silicem işte ama kararliyim yarin silcem. Boyle boluk porcuk yaptiginda gorulmuyor çünkü. Yarinki hedefim koltuklari silip banyo dusakabini silmek tekrar leke oldu hep sinir oluyorum

İnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparSeninki de öyleyse boşver işime karışılsın sevmem hele kendi evimin işine.
En son badanada temizlige geldi sagolsun. Dedigin gibi cok seye karisir. Agzi hic durmaz. O zaman da cok buyuk kavgalar olmustu annem gelmedigi icin. Doğumda annem para verip kadin tuttuk ona bile laf etti eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…