Bikere cay demlicez . Kanar suyun ustune cay atip demliyolar kvgil . Ben iki turlude yapiyorum. Neyse cayi koydum sen cayi demle dedim cocugu uyutcam .uyuttum geldim caydankiktaki kuru cayi havlu kagida bosaltmisİnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparSeninki de öyleyse boşver işime karışılsın sevmem hele kendi evimin işine.
Aynisini benim kp yapti desemBikere cay demlicez . Kanar suyun ustune cay atip demliyolar kvgil . Ben iki turlude yapiyorum. Neyse cayi koydum sen cayi demle dedim cocugu uyutcam .uyuttum geldim caydankiktaki kuru cayi havlu kagida bosaltmisbi sok oldum bu ne dedim caydanlikmi deverildi yok ben once cayi atinca cayi sevmiyorumda ondan dedi . Allahim yarabbim ddim .
Sadece çaya değilYapmistir o
Kari kilikli senndee dicen olmicakSadece çaya değil
Çoğu yemeğe karışır. Annen şöyle yapar, biz şöyle yaparız. Sen neden şöyle yapmıyorsun gibi gibio yuzden artik orda yemek yapmiyorum. En son yaptığım corbaya laf etti kv me dedim dahada burda yemek yapmam. Hazirligina yardim ederim dograma vs. Salatani yaparim. Ama yemegine karismam dedim
Olmuyo tabiKari kilikli senndee dicen olmicak
oh iyi yapmissin cnm agzina layik bende hep susardim aslinda evlendik 1 sene gecti sonrs ben basladim haksizliga hic tahammülüm yokHaklısın her eşe denmeyebilir ama bir kere sessiz kalınca hep öyle daha da eziliyor kadın.Ama ilk harekette susmazsan erkek de ona göre çekiniyor bence.Yoksa hep susarsan sonra tak edip carlarsan erkek de sana ne oluyor der ezmeye çalışır yine.Daha eşime ilk tepkimi verdiğim şeylerde üstüme hiç gelmemiştir.Ama önce taviz verdiğim daha sonra sinirlendiğim meselelerde tartışma yaşamışızdır.Bir de eşim sinirli yapıya sahip. Baktım sinirli suratımı asarım sadece.Neşeli gününde de laf arasında konuyu açıp şakayla karışık sokarım lafımı .Evliliğimizin ilk yıllarında özellikle kardeşleri ile beraberken çok dalga geçerdi benimle.Bir gün abarttı yine eve gidince bak dedim bir daha aynı şeyi yaparsan öyle bir cevap veririm ki altında kalırsın gıkın çıkamaz kardeşlerinin suratına bakamazsın yerin dibine girersin dedim bu son uyarım ona göre dedim bir daha yapmadı
aynen yavru kus gibiler ya yerim onlariEvet canim aynen oyle seviyor. Ohh afiyet olsun . Bende simitinn icinden vermistim . Elimde bisy gorunce hemen agzininacip saldiriyor anam yiyosa keisn guzeldir
bende haftalik temizlik ssndim da aylik ise yada daha uzun cekili ama tek basina iki cocuk ile yapilacak is degil tabi ben esimden isterim oyle bsy varsa zaten yapmam demez yapar ayda 1 isteyinceSalonda halilar hep koltuk altinda. Bazayi falan cektim bugun. Cocuklara bakan olsa hic sorun değil. Onlarla cok zor oluyor. Bayadir yapamamistim bende ama cok pislenmiş gerçekten
iste sen bi iki anlatinca ondan dedim cnm simdi anlayan var anlamayan var aile ici bi huzursuzluk olmasin ama sende anlsyzcagi yolu bul cnm oyle iki durmaysn gece uyumaysn cocuk ile zor yani kadin tutalimde aylik islerdeBenimki aynı bu tip işte
Ben kvmde oldu 13 sene bir kere bile yaptırmadı yardım ederim sadece.Temizlik de sayılıdır yaptırmaz gerek yok der.Bir kere bayram öncesi kalmaya gitmiştik de o evde yokken girişmiştim teşekkür ede ede bir hal olmuştu kadın.O konuda yiyemem hakkını.Yemekten sonra bile beraber toplardık çoğunu o yapardı da iki yıldır tamamen bana bırakıyor yaşlandı artıkSadece çaya değil
Çoğu yemeğe karışır. Annen şöyle yapar, biz şöyle yaparız. Sen neden şöyle yapmıyorsun gibi gibio yuzden artik orda yemek yapmiyorum. En son yaptığım corbaya laf etti kv me dedim dahada burda yemek yapmam. Hazirligina yardim ederim dograma vs. Salatani yaparim. Ama yemegine karismam dedim
cnm yaÖluyorum uykusuzkuktan3.defadir ayagimda salliyorum
Oyle bir imkanimiz yok. Cocuga baksa yetecekiste sen bi iki anlatinca ondan dedim cnm simdi anlayan var anlamayan var aile ici bi huzursuzluk olmasin ama sende anlsyzcagi yolu bul cnm oyle iki durmaysn gece uyumaysn cocuk ile zor yani kadin tutalimde aylik islerde
Kuzum kalpli bir pasta yaptırmıştım sonra geçtiğimiz yıllardan kalan kurabileyer vardı onlarla ve gül yapraklarıyla masayı süsledim meyve koydum mumlar bu kadarYaa çok iyi yapmışsın canım, birlikte çok uzun mutlu yıllarınız olsun inşallahNeler hazırladın? Ve bebişle nasıl hazırlık yaptın?
Hiç yorma kendini yavaş uavaş yap canım kim ne derse dersin ben kadın çağıramıyorım pandemiden ötürü maşesef geçen hafta kendim yaptım hep cam halı koltuk kaşıOyle bir imkanimiz yok. Cocuga baksa yetecek
Ne bulsa kafasına vuruyor bizimki de.Gecmis olsun canım. Bizde de suan kriz var. Eslemi dusurdu yusra ve asla oyuncaklarini paylaşmiyor. Elinden oyuncak alçam diye çocuğu düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?