2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnat yani yapmayacak sen tamam gelsin annen de çağırsın annesini gerçi benim kv olsa benim işimi beğenmez kendi yaparSeninki de öyleyse boşver işime karışılsın sevmem hele kendi evimin işine.
Bikere cay demlicez . Kanar suyun ustune cay atip demliyolar kvgil . Ben iki turlude yapiyorum. Neyse cayi koydum sen cayi demle dedim cocugu uyutcam .uyuttum geldim caydankiktaki kuru cayi havlu kagida bosaltmis bi sok oldum bu ne dedim caydanlikmi deverildi yok ben once cayi atinca cayi sevmiyorumda ondan dedi . Allahim yarabbim ddim .

Aynisini benim kp yapti desem

Sadece çaya değil
Çoğu yemeğe karışır. Annen şöyle yapar, biz şöyle yaparız. Sen neden şöyle yapmıyorsun gibi gibi o yuzden artik orda yemek yapmiyorum. En son yaptığım corbaya laf etti kv me dedim dahada burda yemek yapmam. Hazirligina yardim ederim dograma vs. Salatani yaparim. Ama yemegine karismam dedim

Kari kilikli senndee dicen olmicak

oh iyi yapmissin cnm agzina layik bende hep susardim aslinda evlendik 1 sene gecti sonrs ben basladim haksizliga hic tahammülüm yok

Salonda halilar hep koltuk altinda. Bazayi falan cektim bugun. Cocuklara bakan olsa hic sorun değil. Onlarla cok zor oluyor. Bayadir yapamamistim bende ama cok pislenmiş gerçekten
bende haftalik temizlik ssndim da aylik ise yada daha uzun cekili ama tek basina iki cocuk ile yapilacak is degil tabi ben esimden isterim oyle bsy varsa zaten yapmam demez yapar ayda 1 isteyincesende bi dahzkine kadin cagircam de cnm

Benimki aynı bu tip işte
iste sen bi iki anlatinca ondan dedim cnm simdi anlayan var anlamayan var aile ici bi huzursuzluk olmasin ama sende anlsyzcagi yolu bul cnm oyle iki durmaysn gece uyumaysn cocuk ile zor yani kadin tutalimde aylik islerde

Ben kvmde oldu 13 sene bir kere bile yaptırmadı yardım ederim sadece.Temizlik de sayılıdır yaptırmaz gerek yok der.Bir kere bayram öncesi kalmaya gitmiştik de o evde yokken girişmiştim teşekkür ede ede bir hal olmuştu kadın.O konuda yiyemem hakkını.Yemekten sonra bile beraber toplardık çoğunu o yapardı da iki yıldır tamamen bana bırakıyor yaşlandı artık

Yaa çok iyi yapmışsın canım, birlikte çok uzun mutlu yıllarınız olsun inşallah Neler hazırladın? Ve bebişle nasıl hazırlık yaptın?
Kuzum kalpli bir pasta yaptırmıştım sonra geçtiğimiz yıllardan kalan kurabileyer vardı onlarla ve gül yapraklarıyla masayı süsledim meyve koydum mumlar bu kadar

Gecmis olsun canım. Bizde de suan kriz var. Eslemi dusurdu yusra ve asla oyuncaklarini paylaşmiyor. Elinden oyuncak alçam diye çocuğu düşürdü
Ne bulsa kafasına vuruyor bizimki de.
O ilk aylar abicim abicim diyen çocuk yok artık.
Büyükler evden biraz uzak kalabilseler, biraz özleseler farklı olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…