8.20de bitiyor bazı günler.Şu 6şar saat canlı ders yedi bitirdi beni. Sabahtan iyi. Ada yanımda duruyor arada mızıldanıyor. Ama öğleden sonra kabus. Hem Ada durmuyor hem iş güç yapamıyorum. Tenefüste tuvalete bile gidemiyorum. Bir de ortanca oğlum giremiyor normalde dün girsin dedim. Sanki iki sınıfla uğraşıyorum. Bi benimkiler öğretmenim öğretmenim. Bir oğlumun canlı dersinden gelen sesler. Kafa Bi milyon
Sen hata yapmıyorsun.Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Canım inan çok yıprattı beni bu çocuğun beslenmesi, aylarca meme reddi şimdi de buSen hata yapmıyorsun.
Senin çocuğun bunu tercih ediyor.
Teklif etmeye devam et ama kendini yıpratma, boş yere üzülmüş olursun.
Çok iyi biliyorum, çok iyi anlıyorum.Canım inan çok yıprattı beni bu çocuğun beslenmesi, aylarca meme reddi şimdi de bu
Cok iyiymis bu geceniz masallah canim . 4 defa full uyandi. Su msjibyazdiktan sonra tamamen bidaha uyandi oyuncak doktum onune esimi kaldirdim oynat veya uyut benden bu kdar dedim sebeklik yapti anneeeeğğ anneeeğğ diye ustume tirmandi mememibacmaya calisiyo ihale gene bana kaldi anlayacagin 7.30dan sonra biraz uyudukda kendime geldimcnm yabiz 22.30 da uyuduk,2.30 da kalktik sonra 3.00 da uyudu 7.00 da kalkti simdi emiyor bklm ne zaman uyur
Aaaa cok uzuldum .mekani cennet olsun insallah.
İnşallah kuzum inşallahÇok iyi biliyorum, çok iyi anlıyorum.
Meme reddi gibi bu da geçecek.
Canim kahvalti isini bende oturtamadim birnturlu keyifli anini denk getiremiyorum defne balon salliyor sebeklik yapiyorda ona bakarken ben yediriyorum blw mlw gectim coktan yesin die ben kendim ugrasiyorum. Zaten sevmiyor kanka avokadonun tadini sade begenen bebek varmidir bilemiyorum muzla karistirmani tavsiye ederim. Bugun kahvalti yapmadi benimkide uyku duzeni olmayan bebenin kahvalti duzenide olmuyor ....Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Kuzum kaşık reddi yapıyor istemiyor elime vuruyor, kendi şaş kaza alır da ağzına götürür belki diye öyle koyuyorum ama yok onu da yapmıyor, her gün iyiye gider belki diyorum ama daha da kötüye gidiyor. Amannn annelik inan tam delilik, tam hem deCanim kahvalti isini bende oturtamadim birnturlu keyifli anini denk getiremiyorum defne balon salliyor sebeklik yapiyorda ona bakarken ben yediriyorum blw mlw gectim coktan yesin die ben kendim ugrasiyorum. Zaten sevmiyor kanka avokadonun tadini sade begenen bebek varmidir bilemiyorum muzla karistirmani tavsiye ederim. Bugun kahvalti yapmadi benimkide uyku duzeni olmayan bebenin kahvalti duzenide olmuyor ....
Bizimkide iykeydi cnm kasiga vuruyordu elinede alip yemiyodu .ama ben hep tedirgin yaklasiyodum oda bunu anlayip sagolsun hic bos cevirmiyodu .biraz rahat olmaya calis canim gececek biliyosunKuzum kaşık reddi yapıyor istemiyor elime vuruyor, kendi şaş kaza alır da ağzına götürür belki diye öyle koyuyorum ama yok onu da yapmıyor, her gün iyiye gider belki diyorum ama daha da kötüye gidiyor. Amannn annelik inan tam delilik, tam hem de
İyiyiz canım büyük ölçüde geçtiİnşallah kuzum inşallahsiz nasılsınız canım, nefes darlığın nasıl oldu?
Çok şükür canım benim, Rabbim bir daha uğratmasın inşallahİyiyiz canım büyük ölçüde geçti
Haklısın kuzum, biraz stresli yaklaşıyorum galiba kendimi rahatlatmaya çalışmalıyım çok sağol kuzumBizimkide iykeydi cnm kasiga vuruyordu elinede alip yemiyodu .ama ben hep tedirgin yaklasiyodum oda bunu anlayip sagolsun hic bos cevirmiyodu .biraz rahat olmaya calis canim gececek biliyosun
aslinda bakilsa insan yarim gunde bitirir tum isini dedigin gibiOyle bir imkanimiz yok. Cocuga baksa yetecek
aman bu mart bebeleri neymis yahuCok iyiymis bu geceniz masallah canim . 4 defa full uyandi. Su msjibyazdiktan sonra tamamen bidaha uyandi oyuncak doktum onune esimi kaldirdim oynat veya uyut benden bu kdar dedim sebeklik yapti anneeeeğğ anneeeğğ diye ustume tirmandi mememibacmaya calisiyo ihale gene bana kaldi anlayacagin 7.30dan sonra biraz uyudukda kendime geldim
Ben de çok kahvaltı vermiyorum, sabah 8-9 gibi uyanıp emiyor. Tekrar uyuyor, 12 gibi tekrar uyanıyor. Sütüm birikmiş oluyor tekrar emziriyorum. D vitaminini veriyorum. Eğer uyumazsa o zaman kahvaltı veriyorum. Daha sonra yoğurt çıkartıyorum dolaptan ısınsın diye, öğlen uyuyor uyandıktan sonra yemek ve yoğurt veriyorum 5 gibi. Aralarda emiyor yine. Akşam meyve veriyorum. Uyumadan önce de emzirip uyutuyorum. Biz 7,5 aylıkken götürdük doktora. Bana dediği, her gün 1 kase yoğurt, meyveden çok sebze ağırlıklı, bir de tahıl önceliğimiz dedi. Yani et ve et suyundan önce tahıl dedi. Tahıllar da birinci sırada yulaf, bulgur, diye sıraladı 7. sırada pirinç en son. Ben o yüzden çorbalara normal un yerine mısır unu koyuyordum zaten şimdi yulaf unu koyuyorum. Bazen mısır ve yulaf karışık. Bir de kafaya takmamaya çalış, kafaya taktıkça yemiyorlar aç kalmaz merak etme.Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
8 aylık. Sürünüyor yurutecle bütün evi geziyor oturuyor oturtunca yanlayip sürünmeye başlıyor oyuncağını atıp atıp onun peşinden gidiyorBen çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?