Çok uzuldum simdi ya
9 ay bittikten sonra emeklemeye basladi canim. Zamani vardir daha. Yurutece fazla koyma yine de. Buyuk kizim 11 aylikken emeklediBen çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
Maşallah ya, bizimki oturuyor sadece. Yürüteci de yeni çıkardım kullanmayı bilmiyor henüz.8 aylık. Sürünüyor yurutecle bütün evi geziyor oturuyor oturtunca yanlayip sürünmeye başlıyor oyuncağını atıp atıp onun peşinden gidiyor
İyi o zaman, aslında yanında otururken bana tutunup kucağıma gelmeye çalışıyor. Yürütece biraz hareket etsin, kilo versin diye binsin istiyorum.9 ay bittikten sonra emeklemeye basladi canim. Zamani vardir daha. Yurutece fazla koyma yine de. Buyuk kizim 11 aylikken emekledi
Teşekkür ederim canım , çok haklısın kafaya takmamak lazım ama işte.Ben de çok kahvaltı vermiyorum, sabah 8-9 gibi uyanıp emiyor. Tekrar uyuyor, 12 gibi tekrar uyanıyor. Sütüm birikmiş oluyor tekrar emziriyorum. D vitaminini veriyorum. Eğer uyumazsa o zaman kahvaltı veriyorum. Daha sonra yoğurt çıkartıyorum dolaptan ısınsın diye, öğlen uyuyor uyandıktan sonra yemek ve yoğurt veriyorum 5 gibi. Aralarda emiyor yine. Akşam meyve veriyorum. Uyumadan önce de emzirip uyutuyorum. Biz 7,5 aylıkken götürdük doktora. Bana dediği, her gün 1 kase yoğurt, meyveden çok sebze ağırlıklı, bir de tahıl önceliğimiz dedi. Yani et ve et suyundan önce tahıl dedi. Tahıllar da birinci sırada yulaf, bulgur, diye sıraladı 7. sırada pirinç en son. Ben o yüzden çorbalara normal un yerine mısır unu koyuyordum zaten şimdi yulaf unu koyuyorum. Bazen mısır ve yulaf karışık. Bir de kafaya takmamaya çalış, kafaya taktıkça yemiyorlar aç kalmaz merak etme.
Kaç aylık? Yürümeye başladıysa siz yürütmeseniz de kendisi zamanla kalkıp yürür. İki elinden tutup yürütebilirsiniz. Ben 9 aylık yürüyen çocuk biliyorum. Kilosu ne kadar? Acaba kilo ile alakalı mi?Kızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
Ben 5 aylıktan beri yürüteci kullandım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum amaMaşallah ya, bizimki oturuyor sadece. Yürüteci de yeni çıkardım kullanmayı bilmiyor henüz.
Eğer günde yarım saat bir saatse iyi, sürekli üzerindeyse kötü. Sürekli koymamışsındır.Ben 5 aylıktan beri yürüteci kullandım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama
9 ay 12 günlük. 2 elinden tutunca 1 aydır yürüyordu zaten. Son zamanlarda tek el yürütüyoruz. Ama emeklemeyi ne zaman bırakıp direk yürümeye geçerki acaba. Bazen çok güzel dengeli yürüyor. Bazende direk sallanmaya başlıyor ilk adımında. Kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum normal bir bebek. 8800 kilosu.Kaç aylık? Yürümeye başladıysa siz yürütmeseniz de kendisi zamanla kalkıp yürür. İki elinden tutup yürütebilirsiniz. Ben 9 aylık yürüyen çocuk biliyorum. Kilosu ne kadar? Acaba kilo ile alakalı mi?
Kaç kilo ki bebeğin canım. Bszı bebekler emeklemiyor hiç direk yürümeye geçiyor canımİyi o zaman, aslında yanında otururken bana tutunup kucağıma gelmeye çalışıyor. Yürütece biraz hareket etsin, kilo versin diye binsin istiyorum.
11 kilo, 8 ay 18 günlük. Benim büyük oğlum da 14,5 aylıkken yürüdü, o da tombikti.Kaç kilo ki bebeğin canım. Bszı bebekler emeklemiyor hiç direk yürümeye geçiyor canım
Allah yardımcın olsun üç çocuk bir de derse girmek zor gerçekten inşallah bugünler de geçecekŞu 6şar saat canlı ders yedi bitirdi beni. Sabahtan iyi. Ada yanımda duruyor arada mızıldanıyor. Ama öğleden sonra kabus. Hem Ada durmuyor hem iş güç yapamıyorum. Tenefüste tuvalete bile gidemiyorum. Bir de ortanca oğlum giremiyor normalde dün girsin dedim. Sanki iki sınıfla uğraşıyorum. Bi benimkiler öğretmenim öğretmenim. Bir oğlumun canlı dersinden gelen sesler. Kafa Bi milyon
Muhallebi gibi verdin mi sabah hiç.Mesela ben pirinçunu yulaf unu ve buğday ruşeymi pişiriyotum içine meyve pekmez koyuyorum bazı sabahlar veriyorum seviyor benim sıpa.Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Benimki de öyle olacak galiba adım atıyor tutunca da emekleme hiç yokKaç kilo ki bebeğin canım. Bszı bebekler emeklemiyor hiç direk yürümeye geçiyor canım
Benimki de o civarda ama hareketli yürüteçle fır dönüyor evde11 kilo, 8 ay 18 günlük. Benim büyük oğlum da 14,5 aylıkken yürüdü, o da tombikti.
Benim kız bazı yemekleri zor yerdi.Ay yemicek diye düşündüğüm yemekleri özellikle yemediğini farkettim.Hiç umursamadım rahat davrandım sıkıntı yaşamadık.Ben reklamları açıyordum napayım bazen hiç ağzına sürmüyordu birşey.Haklısın kuzum, biraz stresli yaklaşıyorum galiba kendimi rahatlatmaya çalışmalıyım çok sağol kuzum
Çok sevindim İnşallah başka sıkıntınız olmazİyiyiz canım büyük ölçüde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?