2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
9 ay bittikten sonra emeklemeye basladi canim. Zamani vardir daha. Yurutece fazla koyma yine de. Buyuk kizim 11 aylikken emekledi
İyi o zaman, aslında yanında otururken bana tutunup kucağıma gelmeye çalışıyor. Yürütece biraz hareket etsin, kilo versin diye binsin istiyorum.

Teşekkür ederim canım , çok haklısın kafaya takmamak lazım ama işte.

Kızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?

Kaç aylık? Yürümeye başladıysa siz yürütmeseniz de kendisi zamanla kalkıp yürür. İki elinden tutup yürütebilirsiniz. Ben 9 aylık yürüyen çocuk biliyorum. Kilosu ne kadar? Acaba kilo ile alakalı mi?

9 ay 12 günlük. 2 elinden tutunca 1 aydır yürüyordu zaten. Son zamanlarda tek el yürütüyoruz. Ama emeklemeyi ne zaman bırakıp direk yürümeye geçerki acaba. Bazen çok güzel dengeli yürüyor. Bazende direk sallanmaya başlıyor ilk adımında. Kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum normal bir bebek. 8800 kilosu.

Allah yardımcın olsun üç çocuk bir de derse girmek zor gerçekten inşallah bugünler de geçecek

Muhallebi gibi verdin mi sabah hiç.Mesela ben pirinçunu yulaf unu ve buğday ruşeymi pişiriyotum içine meyve pekmez koyuyorum bazı sabahlar veriyorum seviyor benim sıpa.

Haklısın kuzum, biraz stresli yaklaşıyorum galiba kendimi rahatlatmaya çalışmalıyım çok sağol kuzum
Benim kız bazı yemekleri zor yerdi.Ay yemicek diye düşündüğüm yemekleri özellikle yemediğini farkettim.Hiç umursamadım rahat davrandım sıkıntı yaşamadık.Ben reklamları açıyordum napayım bazen hiç ağzına sürmüyordu birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…