- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Uyku konusunda hic yorum yapmiyorum farkettiyseniz nazar degmesin diye :)9.30da bebemi uyur zaten
xlear damla geldi damlattim burnuna su aliskanlik yapmayan bebek cociklar icin damla zararsiz yan etkisiz bklm ins uyur hic uyumadi gunduz cok duyarli sese binadaki asagidaki deli oyle gurultu yapiyor ki herkes sikayetci hakkimi helal etmiyorum ama su sabilerin bile uyku hakkina giriyor pislik bencil ruh hastasiHepimiz ayniyiz. Hâla eslemi uyutamadim bende 40 dknoldu
masallah cnmUyku konusunda hic yorum yapmiyorum farkettiyseniz nazar degmesin diye :)
Bugun bende mont aldim netten aile grubumuz var attim annem diyor senin beben var ne bicim mont kayar cocuk kucagundan hevesimi kursagimda birakiyorlar :)Sabah esim kargo onay kodu yolladi normalde bisey alirken danisir veya soyler bana. Sana supriz dedi sabahtan aksama kdar hevesle bekledim . Gele gele bebe bezi geldi. 1 hafta fafenk cezasi yazdim iyi yapmismiyim
Acikcasi ben hic dikkat etmiyorum.kendi yemeklerimizden yiyor bazen salcasida baharatida tuzuda var :) hatta cok az pul biber pile atiyorum :)valla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnm
Biz yakınız ne faydalari var...Bazen bende birine ihtiyac duyuyorum keske ailem yakin olsaydi cok degil haftada 1 gelip azaya baksalar bende dinlensem diye.bazen insan gercektende bunaliyor.
Sizinkinler oylede cnm benim ailem yakin olsaydi ozellikle kiz kardesim cok faydasini gorurdum ayaz 3 aylikti veriyordum ona ustunu altini bezini degistirip baya baya ilgileniyordu gozum arkada kalmiyordu.kv demde oyle Allah var gozum kapali birakirim.bizde kaldiginda sabah ayaz uyaninca yanimdan alirdi ben uykuya devam ederdim.Biz yakınız ne faydalari var...
Keci kakasi gibiyse kabizdir cnm.Eslem 2 gündür kaka yapmadi. Bu aksam azcik yapti. Sikinti burda galiba. Yarinda yapmazsa fitil atcam sanirim
Bu danaları anlamıyorum ki zaten.valla oyle yoruldum ki bugün 5 yasindaki dana da durduk yere agladi agladi agladi sus diyorum artik cıldirdim ya babasi abur cubur almis ye git diyorum onu da yiyeyim yok yemeden yere atiyor artik yani babasi aldi diger odaya gittiler sanirim tükeniyorum gücüm kalmadi oglan desen ne gece uyur ne gunduz manyagin daniskası Allah im yardim etsin bi gun bir yere yigilip kalicam
Benimki genellikle dis agrisi tutunca dana gibi bagiriyor agliyor cnm belki distendirBu danaları anlamıyorum ki zaten.
Uykusu yemesi biraz düzene girmişti, her şeyi çok kötü, bi ağlıyor kıyamet kopuyor sanki.
Akıl kalmadı artık bende.
Kv ile yakin değil miydiniz?Sizinkinler oylede cnm benim ailem yakin olsaydi ozellikle kiz kardesim cok faydasini gorurdum ayaz 3 aylikti veriyordum ona ustunu altini bezini degistirip baya baya ilgileniyordu gozum arkada kalmiyordu.kv demde oyle Allah var gozum kapali birakirim.bizde kaldiginda sabah ayaz uyaninca yanimdan alirdi ben uykuya devam ederdim.
Keci kakasi gibi degil ama yaptigi poposuna yapisiktiKeci kakasi gibiyse kabizdir cnm.
Kv ile yakiniz cnm ama her zaman gelemiyor.bir kizi var bekar calisiyor onunla ilgileniyor.birde misafirlikler yasaklandi gelmek istemiyor.obur kizininda cocuguna hafta ici bakiyor.ben cok gerilerdeyim anlayacagin :)Kv ile yakin değil miydiniz?
Kizkardesim olmadigi icin bilemiyorum tabi. Olsaydi ne iyi olurdu
Keci kakasi gibi degil ama yaptigi poposuna yapisikt
O zaman yari kabizlik oluyor cnm :)dedigin gibi yaparsin.ama ins yarin yapar.Keci kakasi gibi degil ama yaptigi poposuna yapisikti
Yakin olsaydik yardim ederdim cnm elimden geldigince.eslem uyuyacak yusra uyanacak seninde.sabır cnm sabır.gecici bunlar hep.1 saattir
Uyumadı
Yusra uyancak olmasa imdat diye bagircam
Bende bunda ilk çocuktaki kadar dikkat etmiyorum yediğimizden veriyorum zaten çok tuzlu salçalı olmaz yemeklerimvalla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnm
Bittin kizim sen hasetlendim okuyuncaUyku konusunda hic yorum yapmiyorum farkettiyseniz nazar degmesin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?