2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hepimiz ayniyiz. Hâla eslemi uyutamadim bende 40 dknoldu
xlear damla geldi damlattim burnuna su aliskanlik yapmayan bebek cociklar icin damla zararsiz yan etkisiz bklm ins uyur hic uyumadi gunduz cok duyarli sese binadaki asagidaki deli oyle gurultu yapiyor ki herkes sikayetci hakkimi helal etmiyorum ama su sabilerin bile uyku hakkina giriyor pislik bencil ruh hastasi

Sabah esim kargo onay kodu yolladi normalde bisey alirken danisir veya soyler bana. Sana supriz dedi sabahtan aksama kdar hevesle bekledim . Gele gele bebe bezi geldi . 1 hafta fafenk cezasi yazdim iyi yapmismiyim
Bugun bende mont aldim netten aile grubumuz var attim annem diyor senin beben var ne bicim mont kayar cocuk kucagundan hevesimi kursagimda birakiyorlar :)

Acikcasi ben hic dikkat etmiyorum.kendi yemeklerimizden yiyor bazen salcasida baharatida tuzuda var :) hatta cok az pul biber pile atiyorum :)

Biz yakınız ne faydalari var...
Sizinkinler oylede cnm benim ailem yakin olsaydi ozellikle kiz kardesim cok faydasini gorurdum ayaz 3 aylikti veriyordum ona ustunu altini bezini degistirip baya baya ilgileniyordu gozum arkada kalmiyordu.kv demde oyle Allah var gozum kapali birakirim.bizde kaldiginda sabah ayaz uyaninca yanimdan alirdi ben uykuya devam ederdim.

Bu danaları anlamıyorum ki zaten.
Uykusu yemesi biraz düzene girmişti, her şeyi çok kötü, bi ağlıyor kıyamet kopuyor sanki.
Akıl kalmadı artık bende.

Kv ile yakin değil miydiniz?
Kizkardesim olmadigi icin bilemiyorum tabi. Olsaydi ne iyi olurdu

Kv ile yakin değil miydiniz?
Kizkardesim olmadigi icin bilemiyorum tabi. Olsaydi ne iyi olurdu
Kv ile yakiniz cnm ama her zaman gelemiyor.bir kizi var bekar calisiyor onunla ilgileniyor.birde misafirlikler yasaklandi gelmek istemiyor.obur kizininda cocuguna hafta ici bakiyor.ben cok gerilerdeyim anlayacagin :)

Bende bunda ilk çocuktaki kadar dikkat etmiyorum yediğimizden veriyorum zaten çok tuzlu salçalı olmaz yemeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…