- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hemen hasedin yansidi zaten ayaz kipirdaniyor :)Bittin kizim sen hasetlendim okuyuncabak kasim gozum ayri oyniiii
KenafirpinkHemen hasedin yansidi zaten ayaz kipirdaniyor :)
Eşim korunuyor adette olmadım korunmadığımız halde hamile kalamamıştım korunduğumuz halde kalmış olamam herhaldeKızlarr yok mu doğum kontrol hapı kullanan
üzülme tek kendi bildiğin gibi bakmak en iyisiKv ile yakiniz cnm ama her zaman gelemiyor.bir kizi var bekar calisiyor onunla ilgileniyor.birde misafirlikler yasaklandi gelmek istemiyor.obur kizininda cocuguna hafta ici bakiyor.ben cok gerilerdeyim anlayacagin :)
Aynen valla . Bugun irmik helvesi yedirdim sutluyduvalla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnm
Bencede bende yorgunluktan gebersemde kendim bakmayo tercih ediyorum... kimseye guvenerek yapmadim.annemle ayni mah oturuyoruz geliyo sevip gidiyor o kdar .Eşim korunuyor adette olmadım korunmadığımız halde hamile kalamamılt
üzülme tek kendi bildiğin gibi bakmak en iyisi
Sisme montmuBugun bende mont aldim netten aile grubumuz var attim annem diyor senin beben var ne bicim mont kayar cocuk kucagundan hevesimi kursagimda birakiyorlar :)
Hâla uyumadi. Suan oyle ofkeliyim yere firlatasim var. Halbuki karni ağrıyo belliki. Gecede fitil atmak istemiyorum masaj yaptim faydasi yokYakin olsaydik yardim ederdim cnm elimden geldigince.eslem uyuyacak yusra uyanacak seninde.sabır cnm sabır.gecici bunlar hep.
Bende omlette veriyorum alisti bayaAynen valla . Bugun irmik helvesi yedirdim sutluydu
Küçük olsa diş derim de büyük bu canım, 3 yaşa kadar suçu dişe attım şimdi neye atsam bilemiyorumBenimki genellikle dis agrisi tutunca dana gibi bagiriyor agliyor cnm belki distendir
Bende akıl fikir zikir hic bisey kalmadi artik basimi alip cekip gidesim varKüçük olsa diş derim de büyük bu canım, 3 yaşa kadar suçu dişe attım şimdi neye atsam bilemiyorum
Tek uykusunu kaç saat uyuyorBenim kız yetişkin gibi ya, uykuya feci dayanıklı, hiç uyku sıkıştırması olmuyor desem yeri. Günde tek uyku yapıyor ve gece 12 de uyuyor, napacağım böyle bilmiyorum.
O da düzensiz,bazen yarım saat bazen 2 saat. Şuanda yine uyandı sağa sola bakınıyorTek uykusunu kaç saat uyuyor
Acaba çok mu uyuyor dedim. Ayina gore cok az uyuyor o zaman.O da düzensiz,bazen yarım saat bazen 2 saat. Şuanda yine uyandı sağa sola bakınıyor
aynen ya artik zaten uyumuyir etmiyorlar bi de yiyecegine kafa yoramiycam kizimda yaptim tatsiz tuzsuz kustu etti hep yemek istemedi bunda ilk baslarken dikkat ettim ek gidaya midesi alisinca saldim gittiAcikcasi ben hic dikkat etmiyorum.kendi yemeklerimizden yiyor bazen salcasida baharatida tuzuda var :) hatta cok az pul biber pile atiyorum :)
biz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hiccBu danaları anlamıyorum ki zaten.
Uykusu yemesi biraz düzene girmişti, her şeyi çok kötü, bi ağlıyor kıyamet kopuyor sanki.
Akıl kalmadı artık bende.
aynen valla hic kafa yoramiycam bi de yemesine en fazla ayina gore sebzesini veririm yeter alerjisine dikkat ederim bitti gittiBende bunda ilk çocuktaki kadar dikkat etmiyorum yediğimizden veriyorum zaten çok tuzlu salçalı olmaz yemeklerim
bende kabak tatlisindan versim bi yiyor ki sorma versem baya yer yemek ustune yedi bir de dedim 4 catal ucundan sonra seker bu seker yeter dedimAynen valla . Bugun irmik helvesi yedirdim sutluydu
Biz gene hep beraber oturuyoruz. 3.30dan beribiz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?