2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarr yok mu doğum kontrol hapı kullanan
Eşim korunuyor adette olmadım korunmadığımız halde hamile kalamamıştım korunduğumuz halde kalmış olamam herhalde
Kv ile yakiniz cnm ama her zaman gelemiyor.bir kizi var bekar calisiyor onunla ilgileniyor.birde misafirlikler yasaklandi gelmek istemiyor.obur kizininda cocuguna hafta ici bakiyor.ben cok gerilerdeyim anlayacagin :)
üzülme tek kendi bildiğin gibi bakmak en iyisi

Aynen valla . Bugun irmik helvesi yedirdim sutluydu

Eşim korunuyor adette olmadım korunmadığımız halde hamile kalamamılt

üzülme tek kendi bildiğin gibi bakmak en iyisi
Bencede bende yorgunluktan gebersemde kendim bakmayo tercih ediyorum... kimseye guvenerek yapmadim.annemle ayni mah oturuyoruz geliyo sevip gidiyor o kdar .

Bugun bende mont aldim netten aile grubumuz var attim annem diyor senin beben var ne bicim mont kayar cocuk kucagundan hevesimi kursagimda birakiyorlar :)
Sisme montmu o cok kayiyo gercekten gecen gun esime pant bakmaya girtik vakit yok die bebek arabasina koymadik tasiyana kdar öldum ikimizde sisme mont kaydirak gibi montuda giyince yavru bi ayucuk oldu geberdim

Yakin olsaydik yardim ederdim cnm elimden geldigince.eslem uyuyacak yusra uyanacak seninde.sabır cnm sabır.gecici bunlar hep.
Hâla uyumadi. Suan oyle ofkeliyim yere firlatasim var. Halbuki karni ağrıyo belliki. Gecede fitil atmak istemiyorum masaj yaptim faydasi yok

Benim kız yetişkin gibi ya, uykuya feci dayanıklı, hiç uyku sıkıştırması olmuyor desem yeri. Günde tek uyku yapıyor ve gece 12 de uyuyor, napacağım böyle bilmiyorum.

Acikcasi ben hic dikkat etmiyorum.kendi yemeklerimizden yiyor bazen salcasida baharatida tuzuda var :) hatta cok az pul biber pile atiyorum :)
aynen ya artik zaten uyumuyir etmiyorlar bi de yiyecegine kafa yoramiycam kizimda yaptim tatsiz tuzsuz kustu etti hep yemek istemedi bunda ilk baslarken dikkat ettim ek gidaya midesi alisinca saldim gitti

Bu danaları anlamıyorum ki zaten.
Uykusu yemesi biraz düzene girmişti, her şeyi çok kötü, bi ağlıyor kıyamet kopuyor sanki.
Akıl kalmadı artık bende.
biz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hicc

Bende bunda ilk çocuktaki kadar dikkat etmiyorum yediğimizden veriyorum zaten çok tuzlu salçalı olmaz yemeklerim
aynen valla hic kafa yoramiycam bi de yemesine en fazla ayina gore sebzesini veririm yeter alerjisine dikkat ederim bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…