- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Cok begendim banane alicam :) zaten koronadan cok cikamiyoruz esimle cikiyorum genellikle o tasir :)Sisme montmuo cok kayiyo gercekten gecen gun esime pant bakmaya girtik vakit yok die bebek arabasina koymadik tasiyana kdar öldum ikimizde sisme mont kaydirak gibi montuda giyince yavru bi ayucuk oldu geberdim
Sabir cnmHâla uyumadi. Suan oyle ofkeliyim yere firlatasim var. Halbuki karni ağrıyo belliki. Gecede fitil atmak istemiyorum masaj yaptim faydasi yok
Aynen benim eşim de kızda çok yardımcıydı bunda hiç ancak söyleyincebiz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hicc
Anason melisa rezene gibi birşeyler içir rahatlarlar belkiBiz gene hep beraber oturuyoruz. 3.30dan beri
Akşam yediyse kabağı uyur mu çocuk gazdanbende kabak tatlisindan versim bi yiyor ki sorma versem baya yer yemek ustune yedi bir de dedim 4 catal ucundan sonra seker bu seker yeter dedimo kadar da abartmadim yani
Oy oy uyumuyor arkadaşım vallaAcaba çok mu uyuyor dedim. Ayina gore cok az uyuyor o zaman.
Bizde 3.30 kalktik oturuyoruz gene.
Allahim kafayi yicem sen yardim et
9.30da bebemi uyur zaten
Ayy sesli guldum benim beyin yasim 2kere sifir
Dedi ve satamadidün akşam bayılmışım resmen Selin uyuyunca . Belim bacaklarım ağrıyor hala onunla emeklemekten gece yine 6367281 kez uyandı babası geliyor bugün iki gün karantinada bol bol ona satıcam
Al alCok begendim banane alicam :) zaten koronadan cok cikamiyoruz esimle cikiyorum genellikle o tasir :)
Ecük babasina cekeydiBenim kız yetişkin gibi ya, uykuya feci dayanıklı, hiç uyku sıkıştırması olmuyor desem yeri. Günde tek uyku yapıyor ve gece 12 de uyuyor, napacağım böyle bilmiyorum.
Kaçacak bi yeri yok iki gün başbaşayız pink artık o düşünsünDedi ve satamadi
O alt almalar beni bitiriyorKizlar uykusuz gecenin sabahina gune hizli bir giris yaptik bugub yanimda bile uyumadi tisil tisil sizlanip aglayip durdu yine. Sabahda kizim kasintiyla uyandi vucudu dokuntu olmus esimde 9.30da gidiyor saatler degisti o evdeyken yikayim dedim ozel sabunla yikadim kremledim sac tara kurut or geri yat dedim yatmadi tw actim oglusta uyanik tabi azcik kaka yapmis degistirene kdr canim cikti kaciyo kendini itekliyo sinir oluyorum yaa alt degistirmeye. Kucigu uyuttum buyuk uyanik cok uykum var tembihleyip yaticam geri uyanmazsa uyuz oglum
O alt almalar beni bitiriyorTer çıkıyor totomdan
O zaman değme anasının keyfineEcük babasina cekeydi
Ben satamıyorum durmuyor babasıyla kızım hep babayı isterdi oğlan istemiyorDedi ve satamadi
Aynen bir de üstüne geçiriyor üst baş hepten değiştiriyoruz sinir harbiO alt almalar beni bitiriyorTer çıkıyor totomdan
Benim kız da öyleydi bebekken hala da öyle geç yatar erkenden kalkar bana çekmiş keşke uykucu babasına çekeydiO zaman değme anasının keyfineen saçma huyları çekmiş ama
Bünye alışık olmayınca napsınn bilinç altı coşmuş iyiceDun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?