- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Keşke benimki de babasına çekseydi, değişmez mi diyorsun bu huyBenim kız da öyleydi bebekken hala da öyle geç yatar erkenden kalkar bana çekmiş keşke uykucu babasına çekeydi
Bünye alışık olmayınca napsınn bilinç altı coşmuş iyice
Bizde de tam tersi.biz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hicc
Niye döküntü oldu ki neye tepki verdi öyle?Kizlar uykusuz gecenin sabahina gune hizli bir giris yaptik bugub yanimda bile uyumadi tisil tisil sizlanip aglayip durdu yine. Sabahda kizim kasintiyla uyandi vucudu dokuntu olmus esimde 9.30da gidiyor saatler degisti o evdeyken yikayim dedim ozel sabunla yikadim kremledim sac tara kurut or geri yat dedim yatmadi tw actim oglusta uyanik tabi azcik kaka yapmis degistirene kdr canim cikti kaciyo kendini itekliyo sinir oluyorum yaa alt degistirmeye. Kucigu uyuttum buyuk uyanik cok uykum var tembihleyip yaticam geri uyanmazsa uyuz oglum
Erken uyumak korkulu rüyam.Dun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Allah im ya bu cocuklar kafayi sıyıfmis kizin niye kalkiyor ki cnm senin buyuk olsnBiz gene hep beraber oturuyoruz. 3.30dan beri
al uyut mesela gece dimi normalde bakar da gece uyutmadiktan sonra ne anladim benAynen benim eşim de kızda çok yardımcıydı bunda hiç ancak söyleyince
3-4 catal ucu ile gunduz yedi cnmAkşam yediyse kabağı uyur mu çocuk gazdan
aman ne zaman duzelecek yahu bu bebelerBizde de tam tersi.
Oğlan çok huysuz olunca istese de ilgilenemedi ve keyfi yerindeydi.
Şimdi kıza 2 defa kalksa sinirleniyor.
O kalkmaları da uyumadan önce yani.
Benim kız aynı gidiyor 10 yaşında uykudan nefret ediyormuş boşa geçen zamanmış.Bebekken gece 1 2 ancak uyurdu ama uyudu mu sabaha kadar kalkmazdı.Oğlan da 8 9 erken uyuyor ama sabaha kadar kalkıp duruyorKeşke benimki de babasına çekseydi, değişmez mi diyorsun bu huy
Bizim oğlan uyuyor gece 1 eşimle ben yattım kız hala dolanıyorduDun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Eskiden ben de öyleydim hemen uyıyamazdım geçmişi kurar durur kızdıklarıma yine kızardım farklı hayal ederdim şimdi yorgunluktan kafayı koyduğum gibi gidiyorum vallahiErken uyumak korkulu rüyam.
Sonra gece fî tarihinde yaşanmış olayları tekrar kur, tekrar yaşa
Uykum olsa da uyuyamıyorum ben yaa öyle olunca sabah uykumu almadan uyanıyorumDun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Bende hemen uyuyamıyorum böyle üzerinde bi gerginlik bi sinir bozukluğu var gibi kendimi kötü hissediyorum yaa ben hasta mıyım kanser miyim ölecek miyim diye kendimde hastalık belirtileri arıyorum özel mi hastanede check-up yaptırmak istiyorum ama şu dönemde bi yerim ağırsa bile gidemiyorum hastaneyeEskiden ben de öyleydim hemen uyıyamazdım geçmişi kurar durur kızdıklarıma yine kızardım farklı hayal ederdim şimdi yorgunluktan kafayı koyduğum gibi gidiyorum vallahi
2 kere kesin uyanıp içio fiks yaniGece mama hazirlamakta cok zor. Benim kizim tek meme+mama ile 1yasa geldi 1yasta inek sutune basladim emsiriyodum aomra sut isitiyordum icirip uyutuyordum baska vermiyodum ama ilk zaman 6da uyaniyodu tamamen oturuyoduk o zaman yine veriyordum tabi ek uyku uyuodu sonra.kac kere mama iciyo gece
Erken uyumak korkulu rüyam.
Sonra gece fî tarihinde yaşanmış olayları tekrar kur, tekrar yaşa
Bizim oğlan uyuyor gece 1 eşimle ben yattım kız hala dolanıyordu
Uykum olsa da uyuyamıyorum ben yaa öyle olunca sabah uykumu almadan uyanıyorum
Gece eslemde kaka yaptı 4 te. İki kez. Sabahta yine 0armak ucu kadar yapti. Galiba fitil şartKizlar uykusuz gecenin sabahina gune hizli bir giris yaptik bugub yanimda bile uyumadi tisil tisil sizlanip aglayip durdu yine. Sabahda kizim kasintiyla uyandi vucudu dokuntu olmus esimde 9.30da gidiyor saatler degisti o evdeyken yikayim dedim ozel sabunla yikadim kremledim sac tara kurut or geri yat dedim yatmadi tw actim oglusta uyanik tabi azcik kaka yapmis degistirene kdr canim cikti kaciyo kendini itekliyo sinir oluyorum yaa alt degistirmeye. Kucigu uyuttum buyuk uyanik cok uykum var tembihleyip yaticam geri uyanmazsa uyuz oglum
Aaaa benim kız senin kızın küçüklüğü öyleyseBenim kız aynı gidiyor 10 yaşında uykudan nefret ediyormuş boşa geçen zamanmış.Bebekken gece 1 2 ancak uyurdu ama uyudu mu sabaha kadar kalkmazdı.Oğlan da 8 9 erken uyuyor ama sabaha kadar kalkıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?