2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
biz yine yeniden uyandik agliyordu calpol verdim su icti salliyorum simdi eskiden kizimda esim ilgilenirdi sallardi gece falan bunda hicc
Bizde de tam tersi.
Oğlan çok huysuz olunca istese de ilgilenemedi ve keyfi yerindeydi.
Şimdi kıza 2 defa kalksa sinirleniyor.
O kalkmaları da uyumadan önce yani.

Niye döküntü oldu ki neye tepki verdi öyle?
Ay enfeksiyon falan olmasın da.

Dun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Erken uyumak korkulu rüyam.
Sonra gece fî tarihinde yaşanmış olayları tekrar kur, tekrar yaşa

Keşke benimki de babasına çekseydi, değişmez mi diyorsun bu huy
Benim kız aynı gidiyor 10 yaşında uykudan nefret ediyormuş boşa geçen zamanmış.Bebekken gece 1 2 ancak uyurdu ama uyudu mu sabaha kadar kalkmazdı.Oğlan da 8 9 erken uyuyor ama sabaha kadar kalkıp duruyor

Erken uyumak korkulu rüyam.
Sonra gece fî tarihinde yaşanmış olayları tekrar kur, tekrar yaşa
Eskiden ben de öyleydim hemen uyıyamazdım geçmişi kurar durur kızdıklarıma yine kızardım farklı hayal ederdim şimdi yorgunluktan kafayı koyduğum gibi gidiyorum vallahi

Eskiden ben de öyleydim hemen uyıyamazdım geçmişi kurar durur kızdıklarıma yine kızardım farklı hayal ederdim şimdi yorgunluktan kafayı koyduğum gibi gidiyorum vallahi
Bende hemen uyuyamıyorum böyle üzerinde bi gerginlik bi sinir bozukluğu var gibi kendimi kötü hissediyorum yaa ben hasta mıyım kanser miyim ölecek miyim diye kendimde hastalık belirtileri arıyorum özel mi hastanede check-up yaptırmak istiyorum ama şu dönemde bi yerim ağırsa bile gidemiyorum hastaneye

2 kere kesin uyanıp içio fiks yani

Gece eslemde kaka yaptı 4 te. İki kez. Sabahta yine 0armak ucu kadar yapti. Galiba fitil şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…