Bu nasil hava atmadir arkadasDun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Ay bana sorma ben salaaaam uyuyacagini bilsem 3.yude yaparimAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
Canim ankarada fitil yok biliyormusun aylardir ecza depilarinda gliserin kansuk yok. Zorda kaldikca bende bebek lavmani aliyorum . Bende bugun tum kozumu oynuyorum yapmazsa lavmanlicamGece eslemde kaka yaptı 4 te. İki kez. Sabahta yine 0armak ucu kadar yapti. Galiba fitil şart
Ben satiyorum sonra esimde bana geri satiyoBen satamıyorum durmuyor babasıyla kızım hep babayı isterdi oğlan istemiyor
Amine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
Bu nasil hava atmadir arkadaskadinin bebeleri uyuyor kadin bosluktan keyfii yere kabus goruyo fazla uykudan
Bizimki de anlamsız sesler çıkarıyorMaşallah. Eslem konusmuyor daha
Benim ilk çocugum çok akıllı ve uslu bebekti ama yine de 2. Karar. Ermek zor oldu çevre baskısıyla tek çocuk olur mu psikolojisi bozulur filan diyetektenAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Ohh miss benim uerimede dinlen ama sanada hasetlendim bakYazarkende utandim ama napiyim olanlar bunlaraksam oglaninuyutunca kalkardim iste nolduysa olmus hepinizin ahi tuttu say
Benim kız emmeden uyumuyor gece babasına satamıyorum maalesefal uyut mesela gece dimi normalde bakar da gece uyutmadiktan sonra ne anladim ben
Aman diyim iyi onlem al. Tabiki dogunca cok seviyorsun ikiside cok baska. Buyuk cocuk kendi başına birseyler yapmaya baslamadan cok zor2. çocuk bizim babanın zoruyla olcak gibi de hayırlısı artıkolursa tecrübe ettiğim çoook şey var (zoruyla derken istiyor mahiyetinde şeyettim )
Benim ki lotodan ciktiAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.Canim ankarada fitil yok biliyormusun aylardir ecza depilarinda gliserin kansuk yok. Zorda kaldikca bende bebek lavmani aliyorum . Bende bugun tum kozumu oynuyorum yapmazsa lavmanlicam
Canım bizimki bestiron, devlet karşılamıyor ama hiç yan etki yapmadı biz deBenim ki lotodan ciktiiyi korunmamanin cezasi. Varligina cok sukur allah saglik sihhat versin. Ama bazen kendi hayatimi farkli olabilirmiydi diye dusunmeden edemiyorum.
Burda cok paylaştim hamileligimde asiri zor gecti, zaten erken dogum yaptim
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.
Bu arada ben kan ilacinin yaptigini düşünüyorum. Kabizlik yapmayan kan ilaci tavsiyeniz var mi? Ona da yazik banada yazik alcam baska bir ilaç
Boyle olmuyor. Butun gece ikinip duruyor yaCanım bizimki bestiron, devlet karşılamıyor ama hiç yan etki yapmadı biz de
Kan damlasından olabilir kuzum bir dene bakalımBoyle olmuyor. Butun gece ikinip duruyor ya
Canım biz de ocean microfer kullanıyoruz. Ama memnunum sanırım. Yani çok çeşit kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama bu güzel bence.Benim ki lotodan ciktiiyi korunmamanin cezasi. Varligina cok sukur allah saglik sihhat versin. Ama bazen kendi hayatimi farkli olabilirmiydi diye dusunmeden edemiyorum.
Burda cok paylaştim hamileligimde asiri zor gecti, zaten erken dogum yaptim
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.
Bu arada ben kan ilacinin yaptigini düşünüyorum. Kabizlik yapmayan kan ilaci tavsiyeniz var mi? Ona da yazik banada yazik alcam baska bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?