2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun hatri sayilir drrecede erken uyudular tabi bende uyudum hemen 12de uykumu almis kalktim,zorla uyumaya devam edip tum gece kabus gördüm
Bu nasil hava atmadir arkadas kadinin bebeleri uyuyor kadin bosluktan keyfii yere kabus goruyo fazla uykudan

Ay bana sorma ben salaaaam uyuyacagini bilsem 3.yude yaparim cookk seviyorum cocuklari

Gece eslemde kaka yaptı 4 te. İki kez. Sabahta yine 0armak ucu kadar yapti. Galiba fitil şart
Canim ankarada fitil yok biliyormusun aylardir ecza depilarinda gliserin kansuk yok. Zorda kaldikca bende bebek lavmani aliyorum . Bende bugun tum kozumu oynuyorum yapmazsa lavmanlicam

Bana sorsanda ikinci cocuk mu asla derdim dogum korkumdan ama bi zaman sonra çocuğun sıkıldığıni tek basina kaldigini gormeye başlıyorsun ,en guzelide bebegi ozluyorsun gercekten

Benim ilk çocugum çok akıllı ve uslu bebekti ama yine de 2. Karar. Ermek zor oldu çevre baskısıyla tek çocuk olur mu psikolojisi bozulur filan diyetekten

2. çocuk bizim babanın zoruyla olcak gibi de hayırlısı artık olursa tecrübe ettiğim çoook şey var (zoruyla derken istiyor mahiyetinde şeyettim )
Aman diyim iyi onlem al. Tabiki dogunca cok seviyorsun ikiside cok baska. Buyuk cocuk kendi başına birseyler yapmaya baslamadan cok zor

Benim ki lotodan cikti iyi korunmamanin cezasi. Varligina cok sukur allah saglik sihhat versin. Ama bazen kendi hayatimi farkli olabilirmiydi diye dusunmeden edemiyorum.
Burda cok paylaştim hamileligimde asiri zor gecti, zaten erken dogum yaptim
Canim ankarada fitil yok biliyormusun aylardir ecza depilarinda gliserin kansuk yok. Zorda kaldikca bende bebek lavmani aliyorum . Bende bugun tum kozumu oynuyorum yapmazsa lavmanlicam
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.

Bu arada ben kan ilacinin yaptigini düşünüyorum. Kabizlik yapmayan kan ilaci tavsiyeniz var mi? Ona da yazik banada yazik alcam baska bir ilaç

Yüsranin desteksiz uyumasi gerek. Ama eslem pispisla uyudugu muddetce onu birakamam. Cunku yeterince kiskaniyor. Zaten gece kalkma sebebi de o belkide. 3 gecedir babasi uyutuyodu. Belkide hasetlenip gece ondan kalkiyor. Cocuk milletini anlamak o kadar zor ki.

Eee esleme de suan uyku egitimi veremem. Aglata aglata cocuk uyutamam ben. Oyle bitki cayi vs de vermiyorum. Toksik etkileri nasil olur bilemem. Yusra cok fazla ilac kullanıyor

Canım bizimki bestiron, devlet karşılamıyor ama hiç yan etki yapmadı biz de

Canım biz de ocean microfer kullanıyoruz. Ama memnunum sanırım. Yani çok çeşit kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama bu güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…