Benim ki lotodan ciktiiyi korunmamanin cezasi. Varligina cok sukur allah saglik sihhat versin. Ama bazen kendi hayatimi farkli olabilirmiydi diye dusunmeden edemiyorum.
Burda cok paylaştim hamileligimde asiri zor gecti, zaten erken dogum yaptim
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.
Bu arada ben kan ilacinin yaptigini düşünüyorum. Kabizlik yapmayan kan ilaci tavsiyeniz var mi? Ona da yazik banada yazik alcam baska bir ilaç
Bestirondan memnunum canım ben de. Yüsra kesin kıskançlıktan yapıyor arkadaşım başka bişey değildir diye düşünüyorum. Bi pedagogtan yardım mı alsan . Şu an uyku eğitimi için psikolojin de müsait değil zatenYüsranin desteksiz uyumasi gerek. Ama eslem pispisla uyudugu muddetce onu birakamam. Cunku yeterince kiskaniyor. Zaten gece kalkma sebebi de o belkide. 3 gecedir babasi uyutuyodu. Belkide hasetlenip gece ondan kalkiyor. Cocuk milletini anlamak o kadar zor ki.
Eee esleme de suan uyku egitimi veremem. Aglata aglata cocuk uyutamam ben. Oyle bitki cayi vs de vermiyorum. Toksik etkileri nasil olur bilemem. Yusra cok fazla ilac kullanıyor
Canım şuan eşim korunuyor ama bende spiral düşünüyorum yaza doğruAman diyim iyi onlem al. Tabiki dogunca cok seviyorsun ikiside cok baska. Buyuk cocuk kendi başına birseyler yapmaya baslamadan cok zor
Karantinada hamile kalcaksin madam2. çocuk bizim babanın zoruyla olcak gibi de hayırlısı artıkolursa tecrübe ettiğim çoook şey var (zoruyla derken istiyor mahiyetinde şeyettim )
Yaza kadar 5 6 aylik hamis olcaksinCanım şuan eşim korunuyor ama bende spiral düşünüyorum yaza doğru
Bestiron almani tavsiye ederim canim. Benimki kronik kabiz ama siz oyle degilsiniz devletin verdigi kabiz yapiyo. Bem bide onu versem hic yapmaz heraldeBenim ki lotodan ciktiiyi korunmamanin cezasi. Varligina cok sukur allah saglik sihhat versin. Ama bazen kendi hayatimi farkli olabilirmiydi diye dusunmeden edemiyorum.
Burda cok paylaştim hamileligimde asiri zor gecti, zaten erken dogum yaptim
Burada da yokmuş. Karsi komsuya bir tane verdim bize de bir tane kaldi. Bugun yapti biraz biraz belki atmam bende. Cok zor durumlar icin dursun.
Bu arada ben kan ilacinin yaptigini düşünüyorum. Kabizlik yapmayan kan ilaci tavsiyeniz var mi? Ona da yazik banada yazik alcam baska bir ilaç
Hajajaja benimkide gozunu aciyo ve diyoki "cocuk agliyo "Benim kız emmeden uyumuyor gece babasına satamıyorum maalesefama o da bi gözünü açıyo bakıyo ağlarsa falan sağolsun varolsun
Yusranin odasi varmi canim. Ona guzel bi bez bebek alabi)irsin bu senin uyku arkadasin benimde kucukken boyle bir bebegim vardi ona sarilip uyuyordum sabah onunla kahvalti bilebyapiyordum vs diyerek heveslendirmeyi denesen? Bu bebekle uyuyuncada bu dunyadaki en guzel abla sen olacaksin eslemde daha bebek simdi keske ablamin bebegi benim olsa diyodur ama bu senin ben bu bebegi senin icin aldim annecim. Ona isim koyalimmi ? Diyerek yaglayip ballayip sansimi denerdim....Yüsranin desteksiz uyumasi gerek. Ama eslem pispisla uyudugu muddetce onu birakamam. Cunku yeterince kiskaniyor. Zaten gece kalkma sebebi de o belkide. 3 gecedir babasi uyutuyodu. Belkide hasetlenip gece ondan kalkiyor. Cocuk milletini anlamak o kadar zor ki.
Eee esleme de suan uyku egitimi veremem. Aglata aglata cocuk uyutamam ben. Oyle bitki cayi vs de vermiyorum. Toksik etkileri nasil olur bilemem. Yusra cok fazla ilac kullanıyor
Benimki de öyle diyor ama sabahlarıHajajaja benimkide gozunu aciyo ve diyoki "cocuk agliyo "
Dünüüüür dünüüüüürKarantinada hamile kalcaksin madam
Sende ona de ki ‘ciddi misin’Hajajaja benimkide gozunu aciyo ve diyoki "cocuk agliyo "
Yusranin odasi varmi canim. Ona guzel bi bez bebek alabi)irsin bu senin uyku arkadasin benimde kucukken boyle bir bebegim vardi ona sarilip uyuyordum sabah onunla kahvalti bilebyapiyordum vs diyerek heveslendirmeyi denesen? Bu bebekle uyuyuncada bu dunyadaki en guzel abla sen olacaksin eslemde daha bebek simdi keske ablamin bebegi benim olsa diyodur ama bu senin ben bu bebegi senin icin aldim annecim. Ona isim koyalimmi ? Diyerek yaglayip ballayip sansimi denerdim....
Psikolojik destek aliyoruz pazartesi goruscezBestirondan memnunum canım ben de. Yüsra kesin kıskançlıktan yapıyor arkadaşım başka bişey değildir diye düşünüyorum. Bi pedagogtan yardım mı alsan . Şu an uyku eğitimi için psikolojin de müsait değil zaten
Var canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zatenYusranin odasi varmi canim. Ona guzel bi bez bebek alabi)irsin bu senin uyku arkadasin benimde kucukken boyle bir bebegim vardi ona sarilip uyuyordum sabah onunla kahvalti bilebyapiyordum vs diyerek heveslendirmeyi denesen? Bu bebekle uyuyuncada bu dunyadaki en guzel abla sen olacaksin eslemde daha bebek simdi keske ablamin bebegi benim olsa diyodur ama bu senin ben bu bebegi senin icin aldim annecim. Ona isim koyalimmi ? Diyerek yaglayip ballayip sansimi denerdim....
Benim aklıma böyle şeyler gelir mi acabaYusranin odasi varmi canim. Ona guzel bi bez bebek alabi)irsin bu senin uyku arkadasin benimde kucukken boyle bir bebegim vardi ona sarilip uyuyordum sabah onunla kahvalti bilebyapiyordum vs diyerek heveslendirmeyi denesen? Bu bebekle uyuyuncada bu dunyadaki en guzel abla sen olacaksin eslemde daha bebek simdi keske ablamin bebegi benim olsa diyodur ama bu senin ben bu bebegi senin icin aldim annecim. Ona isim koyalimmi ? Diyerek yaglayip ballayip sansimi denerdim....
Ohh miss benim uerimede dinlen ama sanada hasetlendim bakgece uyumazlarsa bilki sebebi benim
cnm hepimiz kazayla kaldikAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
benim oglan dudak tiryakisi oldu cnm benceBenim kız emmeden uyumuyor gece babasına satamıyorum maalesefama o da bi gözünü açıyo bakıyo ağlarsa falan sağolsun varolsun
Allah olmayanlara versin dimicnm hepimiz kazayla kaldikbi anda gelisti:) Amine Busra , Pinkpinkblue ben kaza eseri kör kurşunlara geldik ben 3 sene sonra diyordum
Vallahi canım ben ilkinden tam sekiz yıl sonra cesaret edebildim.Bebek özlemi oluyor ilki büyüyünce hormonlardan da olabilir.Ama sen istiyorsan ikinciyi arayı açma fazla bence 3,4,5 yaş farklar iyi oluyor.Amine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?