2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bestirondan memnunum canım ben de. Yüsra kesin kıskançlıktan yapıyor arkadaşım başka bişey değildir diye düşünüyorum. Bi pedagogtan yardım mı alsan . Şu an uyku eğitimi için psikolojin de müsait değil zaten

Bestiron almani tavsiye ederim canim. Benimki kronik kabiz ama siz oyle degilsiniz devletin verdigi kabiz yapiyo. Bem bide onu versem hic yapmaz heralde

Yusranin odasi varmi canim. Ona guzel bi bez bebek alabi)irsin bu senin uyku arkadasin benimde kucukken boyle bir bebegim vardi ona sarilip uyuyordum sabah onunla kahvalti bilebyapiyordum vs diyerek heveslendirmeyi denesen? Bu bebekle uyuyuncada bu dunyadaki en guzel abla sen olacaksin eslemde daha bebek simdi keske ablamin bebegi benim olsa diyodur ama bu senin ben bu bebegi senin icin aldim annecim. Ona isim koyalimmi ? Diyerek yaglayip ballayip sansimi denerdim....

Ben bile inandım pink

Var canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zaten

Benim aklıma böyle şeyler gelir mi acaba

Vallahi canım ben ilkinden tam sekiz yıl sonra cesaret edebildim.Bebek özlemi oluyor ilki büyüyünce hormonlardan da olabilir.Ama sen istiyorsan ikinciyi arayı açma fazla bence 3,4,5 yaş farklar iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…