Ek gıdaya geçmeden bir ara yine yapamıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum.Kayısı,incir kurusu yedirmeye çalış yedirmezsen suyunu kaynat içir.Benimki de iki gündür zor çıkardı hep de sebze yediriyorum.Benimkini geçen mercimek çorbası vermiştim o da çıkardı bak.Boyle olmuyor. Butun gece ikinip duruyor ya
Bence o kardeşi kalkıyor diye kalkıyor.Belki sese duyup kalkıyor belki de kıskançlıktan olabilir.Benim kız hala yalnız yatmamak için elinden geleni yapıyor.Bence bir süre böyle devam edecek gibi sabır lazım sana.Sen Yusraya özel vakit ayır bence ayırabilirsen tabi.Ne bileyim Eslemi babaya bırak bir yarım saat Yusrayı bir dolaştır ya da oyun oyna onla sohbet et.Kendinin özel olduğunu hissettir.Var canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zaten
Bak canım kötüyü çağırırsan gelir başına neden karamsarsın bu kadar?Güzel şeyler düşün hayatında istediğin ben de karamsardım her olayın en kötüsünü düşünürdüm.Zor oldu ama bıraktım.Önce hayatımdaki güzel şeyleri düşünüp şükrediyorum daha sonra olmasını istediklerimi hayal ediyorum.Bunu yaparak en çok istediğim bir şey gerçekleşti ki zor olabilecek bir şeydi.Secret diye bir kitap var okumadıysan tavsiye ederim.Bende hemen uyuyamıyorum böyle üzerinde bi gerginlik bi sinir bozukluğu var gibi kendimi kötü hissediyorum yaa ben hasta mıyım kanser miyim ölecek miyim diye kendimde hastalık belirtileri arıyorum özel mi hastanede check-up yaptırmak istiyorum ama şu dönemde bi yerim ağırsa bile gidemiyorum hastaneye
Canım bence şu an bunu düşünme. Zaman geçtikçe bu zorluklar unutuluyor gerçekten. Ve şu an her zorluk sana tecrübe, yani ikinci için bir eğitim niteliğinde esasında. Ben kızımı da normal doğumla doğurdum. İnan bana ilk 1 yıl bi travma oldu aklımda o sancılar, doğum anı vs. Ben de hep bu insanlar çıldırmış olmalı, bir çocuk doğuran nasıl ikinciye cesaret ediyor diyordum. Sonra bir çılgın da ben oldum şükürler olsunAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
cnm korkmayın hormonlu spiral taktirin oh sen sag ben selamet ben 5 sene el ense yim rahat :) 5 sene sonra sanirim bi kac ay ara vercem o zaman yine taktiririm sonra bi 5 sene daha sonra ver elini menopozAllah olmayanlara versin dimiPinkpinkblue bizim var çok şükür bin şükür Dimi pinkkkk adamdan soğuttun beni valla gebe kalcam korkusuna
yani en azindan sen ilgileniyor musun diye bakiyor ilgilenmesen kalkip bakacak adamcagiz sende ilgilenme iki gozunu de acar sonra kalkarBenim kız emmeden uyumuyor gece babasına satamıyorum maalesefama o da bi gözünü açıyo bakıyo ağlarsa falan sağolsun varolsun
çıldıralım çıldıralım bu geceye hepimiz çıldıralimCanım bence şu an bunu düşünme. Zaman geçtikçe bu zorluklar unutuluyor gerçekten. Ve şu an her zorluk sana tecrübe, yani ikinci için bir eğitim niteliğinde esasında. Ben kızımı da normal doğumla doğurdum. İnan bana ilk 1 yıl bi travma oldu aklımda o sancılar, doğum anı vs. Ben de hep bu insanlar çıldırmış olmalı, bir çocuk doğuran nasıl ikinciye cesaret ediyor diyordum. Sonra bir çılgın da ben oldum şükürler olsun
Yapti bugun cok şükür. 5 6 bez cikardiEk gıdaya geçmeden bir ara yine yapamıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum.Kayısı,incir kurusu yedirmeye çalış yedirmezsen suyunu kaynat içir.Benimki de iki gündür zor çıkardı hep de sebze yediriyorum.Benimkini geçen mercimek çorbası vermiştim o da çıkardı bak.
Zaten yapiyorum yetmiyorki ona.. once yusra kalkiyor sonra eslemBence o kardeşi kalkıyor diye kalkıyor.Belki sese duyup kalkıyor belki de kıskançlıktan olabilir.Benim kız hala yalnız yatmamak için elinden geleni yapıyor.Bence bir süre böyle devam edecek gibi sabır lazım sana.Sen Yusraya özel vakit ayır bence ayırabilirsen tabi.Ne bileyim Eslemi babaya bırak bir yarım saat Yusrayı bir dolaştır ya da oyun oyna onla sohbet et.Kendinin özel olduğunu hissettir.
Beni soke eden sadece kokusu :)biz bugün 3 bez harcadik sadece ben şokbi de uyusa da beni şok etse ya bu bebe ne olurdu ki
TabiiiAllah olmayanlara versin dimiPinkpinkblue bizim var çok şükür bin şükür Dimi pinkkkk adamdan soğuttun beni valla gebe kalcam korkusuna
Benimki tamamen bilimcli salaklilla olducnm hepimiz kazayla kaldikbi anda gelisti:) Amine Busra , Pinkpinkblue ben kaza eseri kör kurşunlara geldik ben 3 sene sonra diyordum
Gelir gelirBenim aklıma böyle şeyler gelir mi acaba
Cnm eminim bi suru oyuncagi vardir ama sen ona yeni bir bebek alip onu ozel kiymetli hissetirmenden bahsediyorum canim. Bizde bu tarz yaklasim ise yariyor . Bugun cinara patikli corap aldim defneyide s gecmedim... oglusuma alirimda kizima almazmiyim hic kizim benim kiymetlim gozumun nuru dedim o kdar sevindiki alt tarafi bi corap . Yarim elma gonul almaVar canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zaten
Dedi ve 42sinde hamile kaldicnm korkmayın hormonlu spiral taktirin oh sen sag ben selamet ben 5 sene el ense yim rahat :) 5 sene sonra sanirim bi kac ay ara vercem o zaman yine taktiririm sonra bi 5 sene daha sonra ver elini menopoz
Aha ben de aynı şeyi merak ediyorum hadi açıklayın hadiAmine Busra Pinkpinkblue m b r ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz nasıl ikinciye cesaret ettiniz bi anlatın bana hele
Allah olmayanlara versin çok zor çocuk büyütmek.ikinciyi nasıl yapacaz. Kardeşsiz nasıl kalır çocuk kafamda deli sorular
Cevap verdik kaza oldu kazaAha ben de aynı şeyi merak ediyorum hadi açıklayın hadi
Benimki tamamen bilimcli salaklilla oldudogum kontrol hapini yeni birakmistim o korur diyodum korumamis koymus iyikide koymus sari tosunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?