2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Boyle olmuyor. Butun gece ikinip duruyor ya
Ek gıdaya geçmeden bir ara yine yapamıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum.Kayısı,incir kurusu yedirmeye çalış yedirmezsen suyunu kaynat içir.Benimki de iki gündür zor çıkardı hep de sebze yediriyorum.Benimkini geçen mercimek çorbası vermiştim o da çıkardı bak.

Var canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zaten
Bence o kardeşi kalkıyor diye kalkıyor.Belki sese duyup kalkıyor belki de kıskançlıktan olabilir.Benim kız hala yalnız yatmamak için elinden geleni yapıyor.Bence bir süre böyle devam edecek gibi sabır lazım sana.Sen Yusraya özel vakit ayır bence ayırabilirsen tabi.Ne bileyim Eslemi babaya bırak bir yarım saat Yusrayı bir dolaştır ya da oyun oyna onla sohbet et.Kendinin özel olduğunu hissettir.

Bak canım kötüyü çağırırsan gelir başına neden karamsarsın bu kadar?Güzel şeyler düşün hayatında istediğin ben de karamsardım her olayın en kötüsünü düşünürdüm.Zor oldu ama bıraktım.Önce hayatımdaki güzel şeyleri düşünüp şükrediyorum daha sonra olmasını istediklerimi hayal ediyorum.Bunu yaparak en çok istediğim bir şey gerçekleşti ki zor olabilecek bir şeydi.Secret diye bir kitap var okumadıysan tavsiye ederim.

Canım bence şu an bunu düşünme. Zaman geçtikçe bu zorluklar unutuluyor gerçekten. Ve şu an her zorluk sana tecrübe, yani ikinci için bir eğitim niteliğinde esasında. Ben kızımı da normal doğumla doğurdum. İnan bana ilk 1 yıl bi travma oldu aklımda o sancılar, doğum anı vs. Ben de hep bu insanlar çıldırmış olmalı, bir çocuk doğuran nasıl ikinciye cesaret ediyor diyordum. Sonra bir çılgın da ben oldum şükürler olsun

Allah olmayanlara versin dimi Pinkpinkblue bizim var çok şükür bin şükür Dimi pinkkkk adamdan soğuttun beni valla gebe kalcam korkusuna
cnm korkmayın hormonlu spiral taktirin oh sen sag ben selamet ben 5 sene el ense yim rahat :) 5 sene sonra sanirim bi kac ay ara vercem o zaman yine taktiririm sonra bi 5 sene daha sonra ver elini menopoz

Benim kız emmeden uyumuyor gece babasına satamıyorum maalesef ama o da bi gözünü açıyo bakıyo ağlarsa falan sağolsun varolsun
yani en azindan sen ilgileniyor musun diye bakiyor ilgilenmesen kalkip bakacak adamcagiz sende ilgilenme iki gozunu de acar sonra kalkar

çıldıralım çıldıralım bu geceye hepimiz çıldıralim

Yapti bugun cok şükür. 5 6 bez cikardi

Zaten yapiyorum yetmiyorki ona.. once yusra kalkiyor sonra eslem

cnm hepimiz kazayla kaldik bi anda gelisti:) Amine Busra , Pinkpinkblue ben kaza eseri kör kurşunlara geldik ben 3 sene sonra diyordum
Benimki tamamen bilimcli salaklilla oldu dogum kontrol hapini yeni birakmistim o korur diyodum korumamis koymus iyikide koymus sari tosunumu

Var canim bir suru bebegi, oyuncak kopegi(adi da boncuk) hicbiri kabul gormuyor. Biz hastanedeyken hep boncukla gezmiş.bben gelince firlatip atti hic unutamam. Bence o zamanlari bile animsiyor. Ayri odasinda yatıyor zaten
Cnm eminim bi suru oyuncagi vardir ama sen ona yeni bir bebek alip onu ozel kiymetli hissetirmenden bahsediyorum canim. Bizde bu tarz yaklasim ise yariyor . Bugun cinara patikli corap aldim defneyide s gecmedim... oglusuma alirimda kizima almazmiyim hic kizim benim kiymetlim gozumun nuru dedim o kdar sevindiki alt tarafi bi corap . Yarim elma gonul alma

Aha ben de aynı şeyi merak ediyorum hadi açıklayın hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…