2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sende ona de ki ‘ciddi misin’
Sus lan don uyu bi ise yariyomus gibi haber veriyo sanki duymuyoruz diyorum ama o coktan geri uyumus oluyo. Bu sabahda 6da uyuttum cinari 6.30da sabah namazina alarmi caldi daha tam dalmamistim durttum kalkti yatagin icine oturdu saf gibi duruyo alarmi kapatsana uyusuk domusuk muzikmi dinliyorum saniyosun dedim sonra gitti geldi sirnasiyo hoşşt ben daha yeni yattim hic ugrasamam sabah sabah dedim virmedim virmeeem sapkasiz sapkasiz gelmis

Hangi diziyi izlediniz canım. Valla ben bir şekilde istediğim dizi ve programları takip etmeye çalışıyorum gün içinde. Yoksa kafayı yerim. Tabiki oturup kesintisiz değil. Hatta 1 dk izleyip 10 dk izleyemesem de yine de takip ediyorum

Benimki tamamen bilimcli salaklilla oldu dogum kontrol hapini yeni birakmistim o korur diyodum korumamis koymus iyikide koymus sari tosunumu
Benimki bizzat isteyerek oldu adamı zor ikna ettim geldik kaç yaşına ikinciyi istiyorsak korunmayalım bir yıl denerim en fazla kırkdan sonra doğurmam ona göre dedim.Ben içimden de zaten yaşım var tek tüpüm var büyük ihtimal olmaz en azından denedim derim diye geçiriyorum.Korunmasız iki ilişkiden sonra regl bile olmadan hamile kaldımYıllarca çıcuk yapmayınca çevremdekiler de olmuyor zannediyormuş tüp bebek mi dediler hep.Yok dedim korunuyorduk istemiyorduk neden insanlara inandırıcı gelmiyor anlamıyorum.İki yıl önce kv kusura bakma soruyorum ama kızım olmuyor mu çocuğunuz dedi.Ben de anne istemiyoruz korunuyoruz dedim direkt oğlun istemiyor ben istiyorum deyince kp kv eşimin yedi başını çocuk diye de işimi kolaylaştırdılar.

Haklısın geçen oğlanı tostişim diye seviyorum kızım anne ben de senin tostişinim değil mi o küçük tostiş ben büyük tostiş dedi.Tabi ki kızım dedim hemen.Hangi odada olursam olayım oğlanı severken hemen kızı da araya katıveriyorum benim kızın kulakları keskin sonra bir şekilde bana duyduğunu söylüyor çünkü.Be oğlana birşey alırken küçük de olsa mutlaka birşey bekliyor benimki.

Evet canım iyi geliyor sürekli bölünse deGeçen ne zamandır müzik dinlemiyordum Sılanın bütün şarkılarını dinledim ne güzel şarkıları varmış kadının çok iyi geldi

Ahahhaha ben indirim zamanı stokladım bacım malum karantinada kaçacak yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…