ay aman Allah korusunDedi ve 42sinde hamile kaldi
Ben zaten istiyordum canimcok kontrollü bir koruma olmuş
Totiğmi bitek kocisime acarimDünüüüür dünüüüüürağzını hayra Totonu bayra aç
Sus lan don uyu bi ise yariyomus gibi haber veriyo sanki duymuyoruz diyorum ama o coktan geri uyumus oluyoSende ona de ki ‘ciddi misin’
Benimki de öyle diyor ama sabahlarıSağolsunlar, biz duymuyorduk zaten
Hangi diziyi izlediniz canım. Valla ben bir şekilde istediğim dizi ve programları takip etmeye çalışıyorum gün içinde. Yoksa kafayı yerim. Tabiki oturup kesintisiz değil. Hatta 1 dk izleyip 10 dk izleyemesem de yine de takip ediyorumDun gece bir cilginlik ettim cinar uyurken uyumadim kocaminan dizi izledik 2.30da yattim cinarda tabiki 2. 30da kalkti. Ama pisman degilim kac gundur ilk defa yatinca 1saat uyuduktan sonra emme seansina basladi dizi 3 kere yarim kalsada iyi geldi. Yine olsa yine yaparim
Ben de artık nerden denk gelirse ordan okumaya başladımKızlar yaa giriom bi 10 sayfa okuom sonra devamını okuyayım diom bidaha girdğimde bi 10 sayfa daha olmus vay arkadas en son okuyamadım direk son sayfaya geçtm hep bu gurular yüzünden
Kocam izin vermedi verseydi ne güzel tüpümü bağlatcaktımcnm korkmayın hormonlu spiral taktirin oh sen sag ben selamet ben 5 sene el ense yim rahat :) 5 sene sonra sanirim bi kac ay ara vercem o zaman yine taktiririm sonra bi 5 sene daha sonra ver elini menopoz
Canım senin anaç ve sabırlı bir yapın var yaşın da çok değil üç yıla bir çocuk daha potansiyelin var benceTabiiizaten sapkamiz bitti ve yassahh var yassaahh bu yassahhlar beni dogurtacak hissediyorum
Benimki bizzat isteyerek oldu adamı zor ikna ettim geldik kaç yaşına ikinciyi istiyorsak korunmayalım bir yıl denerim en fazla kırkdan sonra doğurmam ona göre dedim.Ben içimden de zaten yaşım var tek tüpüm var büyük ihtimal olmaz en azından denedim derim diye geçiriyorum.Korunmasız iki ilişkiden sonra regl bile olmadan hamile kaldımBenimki tamamen bilimcli salaklilla oldudogum kontrol hapini yeni birakmistim o korur diyodum korumamis koymus iyikide koymus sari tosunumu
Haklısın geçen oğlanı tostişim diye seviyorum kızım anne ben de senin tostişinim değil mi o küçük tostiş ben büyük tostişCnm eminim bi suru oyuncagi vardir ama sen ona yeni bir bebek alip onu ozel kiymetli hissetirmenden bahsediyorum canim. Bizde bu tarz yaklasim ise yariyor . Bugun cinara patikli corap aldim defneyide s gecmedim... oglusuma alirimda kizima almazmiyim hic kizim benim kiymetlim gozumun nuru dedim o kdar sevindiki alt tarafi bi corap . Yarim elma gonul alma
Evet canım iyi geliyor sürekli bölünse deHangi diziyi izlediniz canım. Valla ben bir şekilde istediğim dizi ve programları takip etmeye çalışıyorum gün içinde. Yoksa kafayı yerim. Tabiki oturup kesintisiz değil. Hatta 1 dk izleyip 10 dk izleyemesem de yine de takip ediyorum
Ahahhaha ben indirim zamanı stokladım bacımSus lan don uyu bi ise yariyomus gibi haber veriyo sanki duymuyoruz diyorum ama o coktan geri uyumus oluyo. Bu sabahda 6da uyuttum cinari 6.30da sabah namazina alarmi caldi daha tam dalmamistim durttum kalkti yatagin icine oturdu saf gibi duruyo alarmi kapatsana uyusuk domusuk muzikmi dinliyorum saniyosun dedim sonra gitti geldi sirnasiyo hoşşt ben daha yeni yattim hic ugrasamam sabah sabah dedim virmedim virmeeem sapkasiz sapkasiz gelmis
ben daha istemiyordum ama cikti geldi husmenBen zaten istiyordum canim
enBen zaten istiyordum canim
o da binbir turlu hastalik var !bi bebek daha ihtiyac olur diye dusunuyor insaarKocam izin vermedi verseydi ne güzel tüpümü bağlatcaktım
Ohhh ne güzell. Eline sağlık. Benim evinde bir dip köşe temizlenmesi gerekiyor ama kim yapcak3. gunde balkon cam perdesi de dahil camlar perdeler temizlendi sukur evin ici de temiz zaten artik 3 ay gider bana sade cam silerim ara ara ,bebe ile 3 gunde ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?