2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir baskadir canim onu izliyoruz . Hicte sevmedik garip geldi ama merakda ediyoruz 2 haftafa 7.bolume ancak geldik . Valla cok haklisin bebekle cok zor. Bide bizim cenebaz kizlar var asla susmuyor benimki asla

Aynen cnm ozellikle yemek yerken cok pohpoh bekliyo benim kiz . Mesela aferin benim ogluma diyorum kizina aferin yokmu diyo hemen olmazmi en buyuk aferin kizima ona bebek aferin minicik diyorum . Bisey alirken esit davranmaya calisiyorum gecen kizima birsuru sey aldik ogluma almadim onada uzuldu kardesime almadik onada alalim diyor cokda merhametli . Pipisine krem suruyoruz agliyor nasil ici gidiyor varya canim bir gorsen onu guldurmek icin cirpiniyor aglama be oglum dayanamiyorum diyo .

Anneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?

Ayy zaten direk etiket olmuyormu? Kesin olmuyordur vs. Cok guzel denk gelmis valla masallah. Bi ablam var 40 yasinda kizi 18 yasinda 4yasinda oglu var onun pesine kazayla 3yas kiz bide kizdan sonrada dusuk yapti diyorum abla sonradan hizlandin

Mrb .Allah bagislasin bebeginizi. Saglikla buyutun insallah. Hic bilgim yok gorunce uzuldum gecmis olsun insallah korktugunuz gibi degildir demek istedim...

Canım senin anaç ve sabırlı bir yapın var yaşın da çok değil üç yıla bir çocuk daha potansiyelin var bence
Cocuk diyince salak salak gulumsuyorum . Gecen anneme anne baska yere sana biseybdicem dedim telefonda konusuyorduk gecti diyorki hamilemisin yok yaaa nerden cikti dedim yine salak salak guluyosun demi diyo . Cok mutluyum ve cok sansli hissediyorum anne olabildigim icin ama bunun yani sira gebeliklerim problemli zor stresli ve 20.haftadan sonra hep kasilma sancilarla gecti gebelik sekeri diyet insulin bebegime bisey olacak korkusu beni cok yordu. 2side normal dogumdu. Gercekten 3. Bir cocugu mantiken dusunmuyorum ama olurda kaza olursada hic uzulmem Allah nasip etmis basimin ustune derim gebelik boyuncada uyuyan ve sagliklk bi bebek olsun diye dua ederim

Bizim oğlan atak haftasına mı girdi naptı anlamadım. 1 haftadır aç olsa bile çok zor yemek yiyor. Telefondna video falan izletiyorum anca öyle yiyor. Tam yürüyor demiştik 3-4 gündür yürümeyi de bıraktı yürümek istemiyor. Hiç istemediği kadar kucak istiyor direk anlamadım.

Yusra bile kulaklari hep bizde bambaska biseyle ugrassa bile

Burda hic kimse de duymadim malesef. Gecmis olsun. Ama bence burda sorup kafa karıştırmak yerine alaninda uzman bir doktora gidin

Ya diş ya atak olabilir. Yurume icin erken daha hele düştüyse suan ara vermek isteyebilir. Yusra 11.5 aylikken birkac adim atiyodu. Kuzenim düşürmüş ben yokken 1.5 ay hic adim atmadi

Selam kızlar biz bugğn kontrole gittik gelimi iyiymiş 8.5 kiloymuş birazcık sınırın altında kilo kilo almış kan tahlili yaptırdık ist dişi geliyormuş
Maşallah canim. İnşallah tahlilleri iyi cikar. İştahsızlık varsa demir eksikligi olabilir bizim gibi. Bizde istahsizlik yok ama bariz kg alimi durmuştu. Kan ilacı ile kg almaya basladi ama bu seferde kabiz oldu işte

Allah şifa versin bebeğinize, inşallah mühim bir sıkıntı değildir ve çabucak düzelir Bu sorunu bilmiyorum ama sütünüz için önerim düzenli ve sık yemek yemelisiniz ve bol su içmelisiniz. İlk aylarda kendi yemek düzenimden bahsedeyim. Bu şekilde süt sorunu yaşamadım çok şükür.
Sabah çok erken kahvaltı (herşeyden bolca yiyin özellikle tahin helvası) üzerine bol su tüketin. Aralarda sürekli ılık meyve suyu, süt, meyve, veya süt yapıcı muhallebi-kuymak gibi şeyler tüketin. Öğle yemeği akşam yemeği asla ihmal etmeyin. Kilonuzu ilk aylarda hiç düşünmeyin. Sık sık su, meyve suyu. Kuruyemiş ve kuymak hep bir köşede elinizin altında olsun. Artık kendi durumunuza göre. Ha bir de gece uyumadan önce bol şekerli sıcağa yakın ılık süt içiyordum ben. İlk 2 ay sütümün yetmediğini hissettiğimde formül mama da verdim. Ama sonra kabul etmemeye başladı. Sütünüz bol olursa bağışıklığı güçlenir. Siz de daha rahat edersiniz. İnşallah diğer sorunda düzelir. Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

Ya diş ya atak olabilir. Yurume icin erken daha hele düştüyse suan ara vermek isteyebilir. Yusra 11.5 aylikken birkac adim atiyodu. Kuzenim düşürmüş ben yokken 1.5 ay hic adim atmadi
Düştüğünü görmedim belki şeim veya annem bakarken düşmüştür. Bakalımm dişte 7 tane tam çıktı. 8.inci ucu gözüküyor. 9 gelmesin azcık beklesin

Kızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?

Hazır yoğurttan öyle oluyor galiba.
Yenmeyecek gibi mi?
Dökme lora çevir.

gecmis olsun cnm benim hic bir bilgim yok arayip bi sorsan hemsirenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…