2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar biz bugğn kontrole gittik gelimi iyiymiş 8.5 kiloymuş birazcık sınırın altında kilo kilo almış kan tahlili yaptırdık ist dişi geliyormuş

Sınırın altinda az aldığı icin mi dedi yoksa dogumkilosuna gore mi? Ne kaadrliksiniz ins.sonuclari jyidir cnm bazen sebepsiz bile durabiliyor kilolari

Selam kızlar biz bugğn kontrole gittik gelimi iyiymiş 8.5 kiloymuş birazcık sınırın altında kilo kilo almış kan tahlili yaptırdık ist dişi geliyormuş
dis doneminde az almalari cok normal cnm kendi sutumuze cok guvenmeyecegiz artik azaldi etlisinden mamalisina gun icinde az sık teklif et yemede sıkınti cikariyorsa

kizlar ben yarim kaseden 1 kaseye gectim artik corbalarda ögünlerde bi kahvalti haric cunku kilosu iyi de olsa ki kilosunun iyi olmasi kilolu dogmaskndan kaynakli su an normale gelmis kilomuz gunde 3 ögün yiyoruz ama ögünlerimizin miktarini dedigim gibi artirdim en son 10 kilo 300 gr dik bizim dd boyumuz baya kisa gorunuyir 71 cm %10-20 persentilde ki zaten erkek olmamiza ragmen 49 cm dogmustu biraz kisa yani

Hüsmen az önce level atladi ezogelin corba ardindan limona bakiyordu sıktim 1 damla agzina bi kac kasıkta bi nasil hosuna gitti sonra tabi bol su icti altı üstü 5 damla icmistir :) ezogelin dolayisi ile tabiki metsil gaz damlasi da damlattim yatmadan yine damlatirim artik 4 saat sonra yarim elma püreli muzlu-pirinc unlu arı mama kasık mamasi yiyip yaticak tadi cok guzel oluyir bu mamanin elma pureli harika denemenizi öneririm yatmadan once tok tutuyor onu da 1 kaseye yakin yiyor

Yiyosa gec canim . Benim.corba olcum 1 kepce yogurt olcum 1 bebek kavanozu yada en az 3 yemek kasigi . Pilav ve silu yemeklerden yeni veriyorum onlar az az daha. Bugun hamsi yaptim daha pisirmedim denicem yerse 2 tane yedirmeye caliscam. Benimkinin kilosu belli degil yaa evde yanlis cikiyor tarti bizide yanlis olcuyor guvenemedim asida iptal oldu hemsire kilo boy icin getirme dedi kaldi oyle

niye iptal oldu cnm ki bizim hemsire de bu ası kaldirilmisti geri kondu dedi bize de vurulduk bundan sonra yasinda gorusecegiz dedi ve eve geldik artik ası maşı yok kkk asi tekrariymis bu ay kizamik,kizamikcik,kabakulak

Bizdede 7 tahillisi var arinin brnd ebazen armut veya elma rendeliyorum civik yaptiysam biskuvi eziyorum . Limon b3nimki limoncu eline veriyorum eme eme bitiriyor yarim limonu adam limonla korona atlatti pehehey .su metsilden bende alsam yaa hep useniyorum gitmeye nasil kullaniliyor canim

niye iptal oldu cnm ki bizim hemsire de bu ası kaldirilmisti geri kondu dedi bize de vurulduk bundan sonra yasinda gorusecegiz dedi ve eve geldik artik ası maşı yok kkk asi tekrariymis bu ay kizamik,kizamikcik,kabakulak
Asi kalmamis cnm yoksa yapilacakti.. 7ocaga gun verdi

valla her zaman vermiyorum kuru fasulye pilav,mercimek sonrasi bi 6 damla damlatiyorum oglen veriyorum baklagil gece rahatsiz etmesin diye bi 4 saat sonra bi daha sıkıyorum metsil yatmadan normalde zinco da var evde ama o gazli yiyeceklerde oyle etkili degil daha cok gunluk melisa var icinde ragat uyusun diye hani

Hazır yoğurttan öyle oluyor galiba.
Yenmeyecek gibi mi?
Dökme lora çevir.
Ya yenir aslında da tadı güzel ama zararlı mıdır diye endişe ettim. Tam tutmamoş gibi ya. Lor nasıl yapıcam normal kaynatıp gibi yapıp sirke mi dökücem yine? Süt gibi sıvı değil ya olur mu

Anladim sekerim . Afiyet olsun canim kuru fasulye istiyor

Teşekür ederim Allah razı olsun

Ya yenir aslında da tadı güzel ama zararlı mıdır diye endişe ettim. Tam tutmamoş gibi ya. Lor nasıl yapıcam normal kaynatıp gibi yapıp sirke mi dökücem yine? Süt gibi sıvı değil ya olur mu
Yoğurdu direkt kaynatınca kesiliyor normalde ama tadını beğendiysen yiyin bence ya bir şey olmamıştır.

Hahahaha çok sevindim mıçmasına damadımın ay tahmin edebiliyorum buraya kadar geldi sanki kokusu

Bizimki tok olunca emmiyor emmeyince de uyumuyor Dolayısıyla ben veremiyorum arkadaşım. Bizde sabah kahvaltı öğlen üzüm akşamüstü yayla çorbası az öncede brokoli biraz da yoğurt yedik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…