2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oyle sunenleri ben ayran veya yogurt corvasina ceviriyorum canim ziyan etmiyorum.

Maşallah canim. İnşallah tahlilleri iyi cikar. İştahsızlık varsa demir eksikligi olabilir bizim gibi. Bizde istahsizlik yok ama bariz kg alimi durmuştu. Kan ilacı ile kg almaya basladi ama bu seferde kabiz oldu işte
Çok şükür iyi yemesi canım ben biraz damlayı düzensiz kullandım ondan galiba

Öyle canım benimkinde düşkün kardeşine çok seviyor ilgileniyor ama kıskanıyor da

Babanneniz yaninizda olsaydi garanti dusurmustur dicektim
Hahahhaha ayy çok güldüm telefonla konuşuyoruz arada görüntülü diyorki yakın olsaydık bırakırdınız bana sabah akşam alırdınız. Dedim tövbeeeee rabbim korusun.

Ya milletin bebeleri pankek falan yiyor. Ben veremiyorum çok korkuyorum. Çok büyük ıssırıyor boğazına kaçıyor ya. Minik minik önüne koyuyorum ordan alıp ağzına atıyor. Eliyle yesin iatiyorum ama beceremiyor daha boğazına takılıyor. Sizinkiler ne durumda kızlar? Ne yapmak lazım?

Ben sabah 9-9.30 arası öğlen 13 de akşam 16-17 ve en son yatmadan 19-20 arası çorba ya da mama yapıyorum yulaf pirinç buğday unu meyve karıştırıyorum.Mama iki kutu aldım daha önce verdim de kilo aldırıyor bence.Gerek yok en son ekim sonu 10kilo 350 gramdı.Aralarda hep emiyor yatmadan da gece de emiyor.

Canım hazır yoğurttan mayalayınca öyle oluyor benim yoğurtta . Eşim yarım yağlı süt almış onla mayalamıştım bende dediğin gibi oldu sulu bir de. (Tam yağlıda olmuyordu)Yediriyorum ben .
Bence ver eline boğazına takılsa da çıkarıyor geri . Onu da öğrenmesi gerek hem bak sizin daha çok dişiniz varmış bizim 3.5 diş salatalık elma veriyorum ben eline parmak dilim eskiden koparıp ağzında çevirip atıyordu şimdilerde dişleriyle kemirip yutuyor bakıyorumda. Ekmek veriyoruz bazen eline durmuyor biz yemek yerken . Yanında ol bir kaç kez dene bence tam zamanı Küçük küçük önüne koyuyorsun ya parmak kalınlığında kes uzun uzun öyle ver denesin

Çok şükür iyi yemesi canım ben biraz damlayı düzensiz kullandım ondan galiba
Ben de düzensiz kullanıyorum tadına baktım iğrenç çocuğuma işkence resmen suratını çok kötü yapıyor içtiğinde kıyamıyorum.Gün aşırı yumurta sarısı hergün pekmez veriyorum kıyma da çorbalarına katıyorum kanı demiri iyidir diye düşünüyorum.

Bizimde 6. Ayda ki kan tahlilleri iyi çıkınca rahatladım sanırım bu aralar düzensiz veriyorum kan ilacını . Ay enerjisi fazla geliyor zaten bi de stoklamak istemiyorum Demir kilo alımımızı bende çok merak ediyorum en son 8200 dü bu kadar harekete vermiş bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…