Bizimki de aynı başka işle uğraşıyor zannediyoruz bize cevap veriyorYusra bile kulaklari hep bizde bambaska biseyle ugrassa bile
Oyle sunenleri ben ayran veya yogurt corvasina ceviriyorum canim ziyan etmiyorum.Kızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?
Babanneniz yaninizda olsaydi garanti dusurmustur dicektimDüştüğünü görmedim belki şeim veya annem bakarken düşmüştür. Bakalımm dişte 7 tane tam çıktı. 8.inci ucu gözüküyor. 9 gelmesin azcık beklesin
Benim de aklıma geldi o yüzden kararsızdım eşim de yok deyince düşmedim üstüneo da binbir turlu hastalik var !bi bebek daha ihtiyac olur diye dusunuyor insaar
Çok şükür iyi yemesi canım ben biraz damlayı düzensiz kullandım ondan galibaMaşallah canim. İnşallah tahlilleri iyi cikar. İştahsızlık varsa demir eksikligi olabilir bizim gibi. Bizde istahsizlik yok ama bariz kg alimi durmuştu. Kan ilacı ile kg almaya basladi ama bu seferde kabiz oldu işte
Öyle canım benimkinde düşkün kardeşine çok seviyor ilgileniyor ama kıskanıyor daAynen cnm ozellikle yemek yerken cok pohpoh bekliyo benim kiz . Mesela aferin benim ogluma diyorum kizina aferin yokmu diyo hemen olmazmi en buyuk aferin kizima ona bebek aferin minicik diyorum. Bisey alirken esit davranmaya calisiyorum gecen kizima birsuru sey aldik ogluma almadim onada uzuldu kardesime almadik onada alalim diyor cokda merhametli . Pipisine krem suruyoruz agliyor nasil ici gidiyor varya canim bir gorsen onu guldurmek icin cirpiniyor aglama be oglum dayanamiyorum diyo .
Yok canım 4 aylıkken bitmiştik o kilosuna göre karşılaştırıp dedi sonuçlarımız iyi şükür biraz demir az gibiSınırın altinda az aldığı icin mi dedi yoksa dogumkilosuna gore mi? Ne kaadrliksiniz ins.sonuclari jyidir cnm bazen sebepsiz bile durabiliyor kilolari
Çorba yap yoğurt çorbadoYa yenir aslında da tadı güzel ama zararlı mıdır diye endişe ettim. Tam tutmamoş gibi ya. Lor nasıl yapıcam normal kaynatıp gibi yapıp sirke mi dökücem yine? Süt gibi sıvı değil ya olur mu
Kedilere ver cnmKızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?
Benimki surunmuyor bile :)Kızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Canım bazı bebekler sürünmeden direk yürüyorlarmış. 2 kuzenimin de bebekleri öyle olmuştu.Kızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Hahahhaha ayy çok güldümBabanneniz yaninizda olsaydi garanti dusurmustur dicektim
Yok canım bazen öyle oluyor yenir öyle deKızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?
Ben sabah 9-9.30 arası öğlen 13 de akşam 16-17 ve en son yatmadan 19-20 arası çorba ya da mama yapıyorum yulaf pirinç buğday unu meyve karıştırıyorum.Mama iki kutu aldım daha önce verdim de kilo aldırıyor bence.Gerek yok en son ekim sonu 10kilo 350 gramdı.Aralarda hep emiyor yatmadan da gece de emiyor.Hüsmen az önce level atladi ezogelin corba ardindan limona bakiyordu sıktim 1 damla agzina bi kac kasıkta bi nasil hosuna gitti sonra tabi bol su icti altı üstü 5 damla icmistir :) ezogelin dolayisi ile tabiki metsil gaz damlasi da damlattim yatmadan yine damlatirim artik 4 saat sonra yarim elma püreli muzlu-pirinc unlu arı mama kasık mamasi yiyip yaticaktadi cok guzel oluyir bu mamanin elma pureli harika denemenizi öneririm yatmadan once tok tutuyor onu da 1 kaseye yakin yiyor
Kuzum yenir tipine bakma sen tadına bakYa yenir aslında da tadı güzel ama zararlı mıdır diye endişe ettim. Tam tutmamoş gibi ya. Lor nasıl yapıcam normal kaynatıp gibi yapıp sirke mi dökücem yine? Süt gibi sıvı değil ya olur mu
Kızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?
Canım hazır yoğurttan mayalayınca öyle oluyor benim yoğurtta . Eşim yarım yağlı süt almış onla mayalamıştım bende dediğin gibi oldu sulu bir de. (Tam yağlıda olmuyordu)Yediriyorum ben .Ya milletin bebeleri pankek falan yiyor. Ben veremiyorum çok korkuyorum. Çok büyük ıssırıyor boğazına kaçıyor ya. Minik minik önüne koyuyorum ordan alıp ağzına atıyor. Eliyle yesin iatiyorum ama beceremiyor daha boğazına takılıyor. Sizinkiler ne durumda kızlar? Ne yapmak lazım?
Ben de düzensiz kullanıyorum tadına baktım iğrenç çocuğuma işkence resmen suratını çok kötü yapıyor içtiğinde kıyamıyorum.Gün aşırı yumurta sarısı hergün pekmez veriyorum kıyma da çorbalarına katıyorum kanı demiri iyidir diye düşünüyorum.Çok şükür iyi yemesi canım ben biraz damlayı düzensiz kullandım ondan galiba
Bizimde 6. Ayda ki kan tahlilleri iyi çıkınca rahatladım sanırım bu aralar düzensiz veriyorum kan ilacını . Ay enerjisi fazla geliyor zaten bi de stoklamak istemiyorum DemirBen de düzensiz kullanıyorum tadına baktım iğrenç çocuğuma işkence resmen suratını çok kötü yapıyor içtiğinde kıyamıyorum.Gün aşırı yumurta sarısı hergün pekmez veriyorum kıyma da çorbalarına katıyorum kanı demiri iyidir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?