Yok canım 4 aylıkken bitmiştik o kilosuna göre karşılaştırıp dedi sonuçlarımız iyi şükür biraz demir az gibi
3 senelik evliyim kızım doğana kadar kereviz pişirmedim evde pek sevmezdi eşim . Bir kaç kez ek gıdaya geçince yaptım yedik ailecek. Bu sefer kerevizden mi benim pişirmemden mi anlamadım kılçıklıydı gibi oldu . Kızım da sebze çorbasını ondan yemedi anladım zaten kendimize pişirince ben bile yiyemedim ziyan oldu
yap yarina cnm benim oglan yedi pilav ve yogurt ile ustune de babasinin sade madensuyundan icti madensuyu cok seviyor ya bu bebe bi tuhaf gaz damlasi verdim emiyor uuucak bklmAnladim sekerim. Afiyet olsun canim kuru fasulye istiyor
gayet iyi cnmBizimki tok olunca emmiyor emmeyince de uyumuyorDolayısıyla ben veremiyorum arkadaşım. Bizde sabah kahvaltı öğlen üzüm akşamüstü yayla çorbası az öncede brokoli biraz da yoğurt yedik .
aynen cnm ben zaten 2 tane normal dogurdum ekstra ameliyat gerek spiralim ilen mutluyuk simdilikBenim de aklıma geldi o yüzden kararsızdım eşim de yok deyince düşmedim üstüne
bizim ki daha yeno 10300Ben sabah 9-9.30 arası öğlen 13 de akşam 16-17 ve en son yatmadan 19-20 arası çorba ya da mama yapıyorum yulaf pirinç buğday unu meyve karıştırıyorum.Mama iki kutu aldım daha önce verdim de kilo aldırıyor bence.Gerek yok en son ekim sonu 10kilo 350 gramdı.Aralarda hep emiyor yatmadan da gece de emiyor.
Cnm yakin zamanda başlayan biri olarak göruslerimi paslasmak istedim.ben baslayali 2 hafta ya oldu ya olmadi blw ye.saolsun buradan pink gaza getirdi.korkuyordum gaza ihtiyacim vardi :) gazla calisiyorum cunku ben :) neyse konuyu saptirmayayim :) dr umuz bize 1 ay once baslayin demisti bende cok arastirdim ama korkuyordum ya buyuk isirirsa bogazina kacarsa diye.tamam hemsireyim mudahale ederim fakat kendi evladin olunca ister istemez elin kolun boşalır.bende korkardim buyuk isirmasindan aliskin degil diye fakat bebem massallah bekledigim gibi degilmis.bogazinda kalirsa ögurup cikariyor veya su verdiginde yutuyor.dikkat etmen gereken en onemli husus yuvarlak bogazini tikayacak besin vermemen.soyle dusun parmak besin uzun ince sonucta e sert te degil yari sert veya yumusak.kacsa bile uzun ince löp diye butun gider bogazina ki oyle bile olmadi.baslanacak besinler avokado,kabak,brokoli.yumusakligini iyi ayarlarsin.brokoli ilk siraya koyabilirim cicegin sapindan tuttugunda cicegi cignemek kolay agizda hemen dagiliyor sonucta ki bebeler tadini sevmiyor benimki brokoliyi bamladi resmen diliyle degdirip atiyor :) ben ilk avokadoyla basladim yanlis hatirlamiyorsam secme nedenim yagli bir yapisi var ve pismeyr gerek duymuyorsun ve yumusak bir besin bogazi tikamaz diye.mesela bu sabah yumurta sarisindan yumurtali ekmek yaptim verdim yanimda oldugu icin bakiyorum bazen ekmegi cekerken kopariyor eger uzunlugu dudaktan disari cikiyorsa elimle cekiyorum kopuyor oyle yiyor.agzi doluysa ben versem bile eliyle elime vuruyor veya kendisi agzina koymuyor.alisti artik kucuk isiriklar aliyor biliyor zor yutacak :) birde kendim yedirmeye gore daha cok su teklif ediyorum yemekte.toplam 4 kez su teklif ediyorum.bence bebene guven derim ve benimki bir bucuk disiyle yiyor :) simdi neler yedigini soylesem linclersiniz soylemiyorum :) elimde gordugu abur cuburlardan bile veriyorumYa milletin bebeleri pankek falan yiyor. Ben veremiyorum çok korkuyorum. Çok büyük ıssırıyor boğazına kaçıyor ya. Minik minik önüne koyuyorum ordan alıp ağzına atıyor. Eliyle yesin iatiyorum ama beceremiyor daha boğazına takılıyor. Sizinkiler ne durumda kızlar? Ne yapmak lazım?
Ya zaten 2 gündür triplerde kaşıkla yemek istemiyor. Önceden ağzını açardı ağzına zeytin falan verirdim. Şimdi direk kafayı çeviriyor. Önüne koyuyorum kendisi alıp ağzına atıyor. Büyüdü şapşirik. Ama dediğin gibi alışmaşıda lazım vermem lazım. Off boğzına takılırda müdahale edemem diye çok korkuyorum.Canım hazır yoğurttan mayalayınca öyle oluyor benim yoğurtta . Eşim yarım yağlı süt almış onla mayalamıştım bende dediğin gibi oldu sulu bir de. (Tam yağlıda olmuyordu)Yediriyorum ben .
Bence ver eline boğazına takılsa da çıkarıyor geri . Onu da öğrenmesi gerek hem bak sizin daha çok dişiniz varmışbizim 3.5 diş salatalık elma veriyorum ben eline parmak dilim eskiden koparıp ağzında çevirip atıyordu şimdilerde dişleriyle kemirip yutuyor bakıyorumda. Ekmek veriyoruz bazen eline durmuyor biz yemek yerken . Yanında ol bir kaç kez dene bence tam zamanı Küçük küçük önüne koyuyorsun ya parmak kalınlığında kes uzun uzun öyle ver denesin
Eninde sonunda yiyorlar. Bende kucuk kucuk veriyorumYa milletin bebeleri pankek falan yiyor. Ben veremiyorum çok korkuyorum. Çok büyük ıssırıyor boğazına kaçıyor ya. Minik minik önüne koyuyorum ordan alıp ağzına atıyor. Eliyle yesin iatiyorum ama beceremiyor daha boğazına takılıyor. Sizinkiler ne durumda kızlar? Ne yapmak lazım?
Ben kereviz ve mantarla corba yaptım. Kerevizi rendeledim. Sen nasil yapiyosub3 senelik evliyim kızım doğana kadar kereviz pişirmedim evde pek sevmezdi eşim . Bir kaç kez ek gıdaya geçince yaptım yedik ailecek. Bu sefer kerevizden mi benim pişirmemden mi anlamadım kılçıklıydı gibi oldu . Kızım da sebze çorbasını ondan yemedi anladım zaten kendimize pişirince ben bile yiyemedim ziyan oldu
Tarhana gaz yaptigini hic duymadim ben. Sizde yapiyormu normaldeAy tarhana gaz yapıyor dimi. Benim oğlan bugün içti de içti bitince ağladıkça getirdim içti. Normalde vermezdim de doğru düzgün kahvaltı da yapmayınca verdim mecbur şimdi geliyor aklıma başımıza kötü şeyler gelmese bari
Her bebegin gelisimi farkli canim. Yusra 10.5 yada 11 aylikken emekledi. Eslem 9 aylikken. Kardesler bile farkli yaniKızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Ya dediğin gibi öğürüyor çok gelince. Ama oda beni korkutuyor işte. Geçen hamur işi yapmıştık annem eline verdi. Issıra ıssıra yedi. Arada bir büyük atıyor dediğin gibi elimde çıkartıyorum falan. Bugün muz verdim yedi. Ama yine de çok korkuyorum öğürüyor bazen. Geçen kaşar verdim damağına yapıştı kustu şapşik.Cnm yakin zamanda başlayan biri olarak göruslerimi paslasmak istedim.ben baslayali 2 hafta ya oldu ya olmadi blw ye.saolsun buradan pink gaza getirdi.korkuyordum gaza ihtiyacim vardi :) gazla calisiyorum cunku ben :) neyse konuyu saptirmayayim :) dr umuz bize 1 ay once baslayin demisti bende cok arastirdim ama korkuyordum ya buyuk isirirsa bogazina kacarsa diye.tamam hemsireyim mudahale ederim fakat kendi evladin olunca ister istemez elin kolun boşalır.bende korkardim buyuk isirmasindan aliskin degil diye fakat bebem massallah bekledigim gibi degilmis.bogazinda kalirsa ögurup cikariyor veya su verdiginde yutuyor.dikkat etmen gereken en onemli husus yuvarlak bogazini tikayacak besin vermemen.soyle dusun parmak besin uzun ince sonucta e sert te degil yari sert veya yumusak.kacsa bile uzun ince löp diye butun gider bogazina ki oyle bile olmadi.baslanacak besinler avokado,kabak,brokoli.yumusakligini iyi ayarlarsin.brokoli ilk siraya koyabilirim cicegin sapindan tuttugunda cicegi cignemek kolay agizda hemen dagiliyor sonucta ki bebeler tadini sevmiyor benimki brokoliyi bamladi resmen diliyle degdirip atiyor :) ben ilk avokadoyla basladim yanlis hatirlamiyorsam secme nedenim yagli bir yapisi var ve pismeyr gerek duymuyorsun ve yumusak bir besin bogazi tikamaz diye.mesela bu sabah yumurta sarisindan yumurtali ekmek yaptim verdim yanimda oldugu icin bakiyorum bazen ekmegi cekerken kopariyor eger uzunlugu dudaktan disari cikiyorsa elimle cekiyorum kopuyor oyle yiyor.agzi doluysa ben versem bile eliyle elime vuruyor veya kendisi agzina koymuyor.alisti artik kucuk isiriklar aliyor biliyor zor yutacak :) birde kendim yedirmeye gore daha cok su teklif ediyorum yemekte.toplam 4 kez su teklif ediyorum.bence bebene guven derim ve benimki bir bucuk disiyle yiyor :) simdi neler yedigini soylesem linclersiniz soylemiyorum :) elimde gordugu abur cuburlardan bile veriyorum
Ben geçen kendimize portakallı tavuklu kerevizli yemek yapmıştım. Çok sevdi bizimki. Tavsiye ederim. Kereviz, patates, tavuk pişirdim üstüne portakal suyu dökdüm biraz daha pişirdim. Güzel oldu. Tavuğu çok seviyor benim oğlan.Ben kereviz ve mantarla corba yaptım. Kerevizi rendeledim. Sen nasil yapiyosub
Cikilatami verdinCnm yakin zamanda başlayan biri olarak göruslerimi paslasmak istedim.ben baslayali 2 hafta ya oldu ya olmadi blw ye.saolsun buradan pink gaza getirdi.korkuyordum gaza ihtiyacim vardi :) gazla calisiyorum cunku ben :) neyse konuyu saptirmayayim :) dr umuz bize 1 ay once baslayin demisti bende cok arastirdim ama korkuyordum ya buyuk isirirsa bogazina kacarsa diye.tamam hemsireyim mudahale ederim fakat kendi evladin olunca ister istemez elin kolun boşalır.bende korkardim buyuk isirmasindan aliskin degil diye fakat bebem massallah bekledigim gibi degilmis.bogazinda kalirsa ögurup cikariyor veya su verdiginde yutuyor.dikkat etmen gereken en onemli husus yuvarlak bogazini tikayacak besin vermemen.soyle dusun parmak besin uzun ince sonucta e sert te degil yari sert veya yumusak.kacsa bile uzun ince löp diye butun gider bogazina ki oyle bile olmadi.baslanacak besinler avokado,kabak,brokoli.yumusakligini iyi ayarlarsin.brokoli ilk siraya koyabilirim cicegin sapindan tuttugunda cicegi cignemek kolay agizda hemen dagiliyor sonucta ki bebeler tadini sevmiyor benimki brokoliyi bamladi resmen diliyle degdirip atiyor :) ben ilk avokadoyla basladim yanlis hatirlamiyorsam secme nedenim yagli bir yapisi var ve pismeyr gerek duymuyorsun ve yumusak bir besin bogazi tikamaz diye.mesela bu sabah yumurta sarisindan yumurtali ekmek yaptim verdim yanimda oldugu icin bakiyorum bazen ekmegi cekerken kopariyor eger uzunlugu dudaktan disari cikiyorsa elimle cekiyorum kopuyor oyle yiyor.agzi doluysa ben versem bile eliyle elime vuruyor veya kendisi agzina koymuyor.alisti artik kucuk isiriklar aliyor biliyor zor yutacak :) birde kendim yedirmeye gore daha cok su teklif ediyorum yemekte.toplam 4 kez su teklif ediyorum.bence bebene guven derim ve benimki bir bucuk disiyle yiyor :) simdi neler yedigini soylesem linclersiniz soylemiyorum :) elimde gordugu abur cuburlardan bile veriyorum
Olsa derrt olmasa dert dislerdeYa dediğin gibi öğürüyor çok gelince. Ama oda beni korkutuyor işte. Geçen hamur işi yapmıştık annem eline verdi. Issıra ıssıra yedi. Arada bir büyük atıyor dediğin gibi elimde çıkartıyorum falan. Bugün muz verdim yedi. Ama yine de çok korkuyorum öğürüyor bazen. Geçen kaşar verdim damağına yapıştı kustu şapşik.Sonra dedim bir daha vermiycem birşey. Off ama alışması lazım haklısın yarın bir pankek yapiyim en iyisi
Bebi koekutan dişler zaten4 üstte 3 altta büyük birde hemen hart diye koca dilim ıssırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?