2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Deniycem tekrar bakalım yarın başlıyim. Cesaret geldi hadi bakalım.

Portakal daha hic almadik. O yemegi bende cok seviyorum. 2 yildir yapiyorum

Bence yap ince ince yap istedigi kadar isirsin :)

Diliyle ugrasiyor yani esime diyorum baksana disini seviyor diliyle alt disleri ciktigindada uzayinca 2gun iyle diliyle ugrasti
Hahah şapşirikk yaa. Ya bizimkide son zamanlarda boğazına parmağını sokup duruyor niye yapıyor anlamadım. Kusturuyor resmen kendini. Bazen oyuncakları falanda boğazına kadar sokuyor. Yapmıyordu böyle şeyler son 1 haftadır değişik değişik huylar ya. Annecim sokma elini ağzına diyorum çekiyor elini arkamı dönüyorum yine aynı. Bildiğin şu yemek sonrası kendini kusturan kadınlara döndü çocuk ya. Çok mu geliyor boğazı mı kaşınıyor yoksa huy mu edindi anlamadım.

Kendini kuaturan kadinlar. Canim biseyler kesfediyolar iste. Oral donemdeler uzunca zaman hersry agizlarinda olcak inan diote kosede bir yeri kasiniyodur oraya ulasmaya calisiyordur. oyle yapinca su vermeyi deneyebilirsin

Cips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)
Bunsaydiklarini pinkde vermis olabilir 1kaseye yakin puding bile yedirmis olabilir

Cips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)
Allah affetsin bizimkide yanaşıyor ben yerkende veemiyorum. Onub yanında yememeye çalışıyorum zaten. Yoksa karşıma geçip ağzını şapırdatıyoe banada ver diye

Bunsaydiklarini pinkde vermis olabilir 1kaseye yakin puding bile yedirmis olabilir
Iyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)

Allah affetsin bizimkide yanaşıyor ben yerkende veemiyorum. Onub yanında yememeye çalışıyorum zaten. Yoksa karşıma geçip ağzını şapırdatıyoe banada ver diye
Yaaa yerim benim hareketsiz tosbik elimde bisey gorsun götun gotun geliyo yanima hic orali olmuyorum tirmaniyo ustume

Kendini kuaturan kadinlar. Canim biseyler kesfediyolar iste. Oral donemdeler uzunca zaman hersry agizlarinda olcak inan diote kosede bir yeri kasiniyodur oraya ulasmaya calisiyordur. oyle yapinca su vermeyi deneyebilirsin
Blumia mıydı neydi deneiyim canım bakalım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…