- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Deniycem tekrar bakalım yarın başlıyim. Cesaret geldi hadi bakalım.Canım hazır yoğurttan mayalayınca öyle oluyor benim yoğurtta . Eşim yarım yağlı süt almış onla mayalamıştım bende dediğin gibi oldu sulu bir de. (Tam yağlıda olmuyordu)Yediriyorum ben .
Bence ver eline boğazına takılsa da çıkarıyor geri . Onu da öğrenmesi gerek hem bak sizin daha çok dişiniz varmışbizim 3.5 diş salatalık elma veriyorum ben eline parmak dilim eskiden koparıp ağzında çevirip atıyordu şimdilerde dişleriyle kemirip yutuyor bakıyorumda. Ekmek veriyoruz bazen eline durmuyor biz yemek yerken . Yanında ol bir kaç kez dene bence tam zamanı Küçük küçük önüne koyuyorsun ya parmak kalınlığında kes uzun uzun öyle ver denesin
Portakal daha hic almadik. O yemegi bende cok seviyorum. 2 yildir yapiyorumBen geçen kendimize portakallı tavuklu kerevizli yemek yapmıştım. Çok sevdi bizimki. Tavsiye ederim. Kereviz, patates, tavuk pişirdim üstüne portakal suyu dökdüm biraz daha pişirdim. Güzel oldu. Tavuğu çok seviyor benim oğlan.
Hahahha diline naısl takılıyor kızOlsa derrt olmasa dert dislerdebbizimde ust iki dis uzadi biraz bugun diline takiliyor
Ayyy evlerdenn irak deseneHahahhaha ayy çok güldümtelefonla konuşuyoruz arada görüntülü diyorki yakın olsaydık bırakırdınız bana sabah akşam alırdınız. Dedim tövbeeeee rabbim korusun.
Diliyle ugrasiyor yaniHahahha diline naısl takılıyor kız
Kaynımın küçükken hep kolu çıkarmış. Anlatır bizimkilerde güler misin ağlar mısınAyyy evlerdenn irak desene
Evet gecen demistinKaynımın küçükken hep kolu çıkarmış. Anlatır bizimkilerde güler misin ağlar mısın
Bence yap ince ince yap istedigi kadar isirsin :)Ya dediğin gibi öğürüyor çok gelince. Ama oda beni korkutuyor işte. Geçen hamur işi yapmıştık annem eline verdi. Issıra ıssıra yedi. Arada bir büyük atıyor dediğin gibi elimde çıkartıyorum falan. Bugün muz verdim yedi. Ama yine de çok korkuyorum öğürüyor bazen. Geçen kaşar verdim damağına yapıştı kustu şapşik.Sonra dedim bir daha vermiycem birşey. Off ama alışması lazım haklısın yarın bir pankek yapiyim en iyisi
Bebi koekutan dişler zaten4 üstte 3 altta büyük birde hemen hart diye koca dilim ıssırıyor
Hahah şapşirikk yaa. Ya bizimkide son zamanlarda boğazına parmağını sokup duruyor niye yapıyor anlamadım. Kusturuyor resmen kendini. Bazen oyuncakları falanda boğazına kadar sokuyor. Yapmıyordu böyle şeyler son 1 haftadır değişik değişik huylar ya. Annecim sokma elini ağzına diyorum çekiyor elini arkamı dönüyorum yine aynı. Bildiğin şu yemek sonrası kendini kusturan kadınlara döndü çocuk ya. Çok mu geliyor boğazı mı kaşınıyor yoksa huy mu edindi anlamadım.Diliyle ugrasiyor yaniesime diyorum baksana disini seviyor diliyle alt disleri ciktigindada uzayinca 2gun iyle diliyle ugrasti
Cips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)Cikilatami verdin
Benimki hic sevmedi pankeki tambugday unuyla yapmistimBence yap ince ince yap istedigi kadar isirsin :)
Kendini kuaturan kadinlarHahah şapşirikk yaa. Ya bizimkide son zamanlarda boğazına parmağını sokup duruyor niye yapıyor anlamadım. Kusturuyor resmen kendini. Bazen oyuncakları falanda boğazına kadar sokuyor. Yapmıyordu böyle şeyler son 1 haftadır değişik değişik huylar ya. Annecim sokma elini ağzına diyorum çekiyor elini arkamı dönüyorum yine aynı. Bildiğin şu yemek sonrası kendini kusturan kadınlara döndü çocuk ya. Çok mu geliyor boğazı mı kaşınıyor yoksa huy mu edindi anlamadım.
Bunsaydiklarini pinkde vermis olabilirCips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)
Biz pankek yemedigimiz icin sapsirigede hic yapmadim :) sabahin korunde ugrasamam valla :) salak gibi oluyorum uyaninca :)Benimki hic sevmedi pankeki tambugday unuyla yapmistimfaydali saglikli seyleri sevmiyi anasi gibi
Biz 12de 1de kahvalti yapiyoruz gayet dincBiz pankek yemedigimiz icin sapsirigede hic yapmadim :) sabahin korunde ugrasamam valla :) salak gibi oluyorum uyaninca :)
Allah affetsinCips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)
Iyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)Bunsaydiklarini pinkde vermis olabilir1kaseye yakin puding bile yedirmis olabilir
Yaaa yerimAllah affetsinbizimkide yanaşıyor ben yerkende veemiyorum. Onub yanında yememeye çalışıyorum zaten. Yoksa karşıma geçip ağzını şapırdatıyoe banada ver diye
Blumia mıydı neydiKendini kuaturan kadinlar. Canim biseyler kesfediyolar iste. Oral donemdeler uzunca zaman hersry agizlarinda olcak inan diote kosede bir yeri kasiniyodur oraya ulasmaya calisiyordur. oyle yapinca su vermeyi deneyebilirsin
O saate ben seni yerim :) sabah 7 de gun ayiyor bize cnm bana cok aymasada :) acikiyor insan daha sonra ama benim ayilmam 11 12 yi buluyor.Biz 12de 1de kahvalti yapiyoruz gayet dinc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?