- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Makarnayi benimkk sevmenisti ama salcasizdi tuzsuzduIyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)
Makarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayseriliIyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)
Sismesin kiz ver ne olcak :) ben yiyemeyecegi seyler olunca elime yogurt aliyorum paketten cikariyormus gibi parmagimi yogurda sokup agzina veriyorum istemiyor sonra :) maksat sismesin :)Allah affetsinbizimkide yanaşıyor ben yerkende veemiyorum. Onub yanında yememeye çalışıyorum zaten. Yoksa karşıma geçip ağzını şapırdatıyoe banada ver diye
Annem pancarlı et sulu makarna yapıyor. Favori yemeği. Birde öyle dene canım istersen.Makarnayi benimkk sevmenisti ama salcasizdi tuzsuzdu. Canim valla kizimda sakindimda noldu hersey veriyorum kasmiyorum bitek patlican bal fistik vermedim heralde
Hahahhaha hasat ya çok güldümSismesin kiz ver ne olcak :) ben yiyemeyecegi seyler olunca elime yogurt aliyorum paketten cikariyormus gibi parmagimi yogurda sokup agzina veriyorum istemiyor sonra :) maksat sismesin :)
Benim bebenin geni yati ege yari karadeniz birazda dogu :) tavuk,hamur isi,avokado ve tarhanaya hayir diyemiyor.Makarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayserilibir tabak makarna yedi geçen. Aynen yoğurt ye desen yemez.
Ben yine iyiyim dr esimin yaninda gecen ay herseyi yiyebilir dedi bal sut haric esim evdeki abur cuburlardan ver ver diyor dr herseyi yiyebilir dedi diyor dedim sen olayi yanlis anlamissjn :)Hahahhaha hasat ya çok güldümya ne biliyim bize bile zararlı diye vermiyorum. Ama eninnde sonunda yiycek tabi. Vereni de linçlemiyorum saygı duyarım
Bende rendeliyorum canım çorbalara koyacağım sebzeleri ama hiç kart kerevize denk gelmediğim için daha önce bilmiyordumBen kereviz ve mantarla corba yaptım. Kerevizi rendeledim. Sen nasil yapiyosub
Olur olur bebeğine güven.Deniycem tekrar bakalım yarın başlıyim. Cesaret geldi hadi bakalım.
Cok dikkat edenede saygim sonsuz hic dikkat etmeyenede.herkesin dogrusu kendine goredir cunku cnm.ben makarnayi hep salcasiz yaparim zaten :)Makarnayi benimkk sevmenisti ama salcasizdi tuzsuzdu. Canim valla kizimda sakindimda noldu hersey veriyorum kasmiyorum bitek patlican bal fistik vermedim heralde
Avokadoyu benim oğlumda çok seviyor ama tarhanayla arası yok. Zaten tarhana bizde pişik yapıyor ya. Ama yinede veriyorum haftada 1falan.Benim bebenin geni yati ege yari karadeniz birazda dogu :) tavuk,hamur isi,avokado ve tarhanaya hayir diyemiyor.
Mandalina portakal gibi asitli seyler cok verince yapar cnm o yuzden ben hep az veriyorum asitlileriAvokadoyu benim oğlumda çok seviyor ama tarhanayla arası yok. Zaten tarhana bizde pişik yapıyor ya. Ama yinede veriyorum haftada 1falan.
Tarhanadan olduğunu anladım sonunda. O da kırmızı biberden kaynaklıymış. Bir ara hep çorbalarına kapya biber koyuyorduk. Çocuk pişik oluyordu.. Niye niye diyordum meğersem o asitliymiş pipisinin orası kızarıyormuş hep. Birde mandalina yapıyor.
VışşAnnem pancarlı et sulu makarna yapıyor. Favori yemeği. Birde öyle dene canım istersen.
Hasatçım bebekim hangi makarnadan verdin yakışıklıya? Bizde şu an yüzük makarna var ama onu veremiyorum. Makarna taneleri küçük olduğu için korkuyorum vermeye. Sen hangi şekilli makarna veriyorsun? Bir de elinde mi yiyor, sen küçültüyor musun?Iyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)
Canım bu çok iyi senin için. Normal yemeklere alıştığı zaman ayrıca yemek yapmak zorunda kalmazsın. Ki bu harika birşeyHasatzamani hayret bizim kız da hiçbirşey yemese bile yoğurt kesin yer hatta reddetmez bazen sevmediği bişi olsa kaşıgın yarısına yemeği yarısına yogurdu koyuyom ozman yiyo ama yediği şeyler cok sabit böyle muhallebiydi bilmem bebe tarfleri oluyo nette hiç yemıo oyle seyler biz aksam yemegi yerken yemegin suyuna ekmek banıp versem hemen ağzını açar ama
Hadi yaa masallah vallaMakarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayserilibir tabak makarna yedi geçen. Aynen yoğurt ye desen yemez.
Cnm valla bende erken kalkiyorum ama cinari geri uyutuyorum acaip aksi oluyo yemiyor erken saatteO saate ben seni yerim :) sabah 7 de gun ayiyor bize cnm bana cok aymasada :) acikiyor insan daha sonra ama benim ayilmam 11 12 yi buluyor.
Cok dikkat etmiyorum basta ediyordum son zaman iyice saldimCok dikkat edenede saygim sonsuz hic dikkat etmeyenede.herkesin dogrusu kendine goredir cunku cnm.ben makarnayi hep salcasiz yaparim zaten :)
Ayy bende sordumHasatçım bebekim hangi makarnadan verdin yakışıklıya? Bizde şu an yüzük makarna var ama onu veremiyorum. Makarna taneleri küçük olduğu için korkuyorum vermeye. Sen hangi şekilli makarna veriyorsun? Bir de elinde mi yiyor, sen küçültüyor musun?
Ah canım ya Rabbim esirgesin hepimizinkini de inşallahCnm yakin zamanda başlayan biri olarak göruslerimi paslasmak istedim.ben baslayali 2 hafta ya oldu ya olmadi blw ye.saolsun buradan pink gaza getirdi.korkuyordum gaza ihtiyacim vardi :) gazla calisiyorum cunku ben :) neyse konuyu saptirmayayim :) dr umuz bize 1 ay once baslayin demisti bende cok arastirdim ama korkuyordum ya buyuk isirirsa bogazina kacarsa diye.tamam hemsireyim mudahale ederim fakat kendi evladin olunca ister istemez elin kolun boşalır.bende korkardim buyuk isirmasindan aliskin degil diye fakat bebem massallah bekledigim gibi degilmis.bogazinda kalirsa ögurup cikariyor veya su verdiginde yutuyor.dikkat etmen gereken en onemli husus yuvarlak bogazini tikayacak besin vermemen.soyle dusun parmak besin uzun ince sonucta e sert te degil yari sert veya yumusak.kacsa bile uzun ince löp diye butun gider bogazina ki oyle bile olmadi.baslanacak besinler avokado,kabak,brokoli.yumusakligini iyi ayarlarsin.brokoli ilk siraya koyabilirim cicegin sapindan tuttugunda cicegi cignemek kolay agizda hemen dagiliyor sonucta ki bebeler tadini sevmiyor benimki brokoliyi bamladi resmen diliyle degdirip atiyor :) ben ilk avokadoyla basladim yanlis hatirlamiyorsam secme nedenim yagli bir yapisi var ve pismeyr gerek duymuyorsun ve yumusak bir besin bogazi tikamaz diye.mesela bu sabah yumurta sarisindan yumurtali ekmek yaptim verdim yanimda oldugu icin bakiyorum bazen ekmegi cekerken kopariyor eger uzunlugu dudaktan disari cikiyorsa elimle cekiyorum kopuyor oyle yiyor.agzi doluysa ben versem bile eliyle elime vuruyor veya kendisi agzina koymuyor.alisti artik kucuk isiriklar aliyor biliyor zor yutacak :) birde kendim yedirmeye gore daha cok su teklif ediyorum yemekte.toplam 4 kez su teklif ediyorum.bence bebene guven derim ve benimki bir bucuk disiyle yiyor :) simdi neler yedigini soylesem linclersiniz soylemiyorum :) elimde gordugu abur cuburlardan bile veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?