2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)
Makarnayi benimkk sevmenisti ama salcasizdi tuzsuzdu . Canim valla kizimda sakindimda noldu hersey veriyorum kasmiyorum bitek patlican bal fistik vermedim heralde

Iyi linc arkadasi buldum kendime :) hic kısıtlayan biri olamiyorum yapimda var biraz rahatim :) ne bulsam veriyorum cocuga kaz eti bile yedi sapsik :) bugun makarna verdim anam bi yiyor gorsen yogurt versem kacar gider ama :)
Makarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayserili bir tabak makarna yedi geçen. Aynen yoğurt ye desen yemez.

Allah affetsin bizimkide yanaşıyor ben yerkende veemiyorum. Onub yanında yememeye çalışıyorum zaten. Yoksa karşıma geçip ağzını şapırdatıyoe banada ver diye
Sismesin kiz ver ne olcak :) ben yiyemeyecegi seyler olunca elime yogurt aliyorum paketten cikariyormus gibi parmagimi yogurda sokup agzina veriyorum istemiyor sonra :) maksat sismesin :)

Sismesin kiz ver ne olcak :) ben yiyemeyecegi seyler olunca elime yogurt aliyorum paketten cikariyormus gibi parmagimi yogurda sokup agzina veriyorum istemiyor sonra :) maksat sismesin :)
Hahahhaha hasat ya çok güldüm ya ne biliyim bize bile zararlı diye vermiyorum. Ama eninnde sonunda yiycek tabi. Vereni de linçlemiyorum saygı duyarım

Makarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayserili bir tabak makarna yedi geçen. Aynen yoğurt ye desen yemez.
Benim bebenin geni yati ege yari karadeniz birazda dogu :) tavuk,hamur isi,avokado ve tarhanaya hayir diyemiyor.

Hahahhaha hasat ya çok güldüm ya ne biliyim bize bile zararlı diye vermiyorum. Ama eninnde sonunda yiycek tabi. Vereni de linçlemiyorum saygı duyarım
Ben yine iyiyim dr esimin yaninda gecen ay herseyi yiyebilir dedi bal sut haric esim evdeki abur cuburlardan ver ver diyor dr herseyi yiyebilir dedi diyor dedim sen olayi yanlis anlamissjn :)

Ben kereviz ve mantarla corba yaptım. Kerevizi rendeledim. Sen nasil yapiyosub
Bende rendeliyorum canım çorbalara koyacağım sebzeleri ama hiç kart kerevize denk gelmediğim için daha önce bilmiyordum aman bi daha yapmam zaten kereviz de yemesin anası yedi mi acaba bebeyken
Deniycem tekrar bakalım yarın başlıyim. Cesaret geldi hadi bakalım.
Olur olur bebeğine güven. o boğazına kadar sokma işini benim kızda yapıyor öğürüyor sonra da kusmuyor allahtan . Ay çok fenalar ya yandık vallahi biz

Makarnayi benimkk sevmenisti ama salcasizdi tuzsuzdu . Canim valla kizimda sakindimda noldu hersey veriyorum kasmiyorum bitek patlican bal fistik vermedim heralde
Cok dikkat edenede saygim sonsuz hic dikkat etmeyenede.herkesin dogrusu kendine goredir cunku cnm.ben makarnayi hep salcasiz yaparim zaten :)

Benim bebenin geni yati ege yari karadeniz birazda dogu :) tavuk,hamur isi,avokado ve tarhanaya hayir diyemiyor.
Avokadoyu benim oğlumda çok seviyor ama tarhanayla arası yok. Zaten tarhana bizde pişik yapıyor ya. Ama yinede veriyorum haftada 1falan.
Tarhanadan olduğunu anladım sonunda. O da kırmızı biberden kaynaklıymış. Bir ara hep çorbalarına kapya biber koyuyorduk. Çocuk pişik oluyordu.. Niye niye diyordum meğersem o asitliymiş pipisinin orası kızarıyormuş hep. Birde mandalina yapıyor.

Mandalina portakal gibi asitli seyler cok verince yapar cnm o yuzden ben hep az veriyorum asitlileri

Hasatzamani hayret bizim kız da hiçbirşey yemese bile yoğurt kesin yer hatta reddetmez bazen sevmediği bişi olsa kaşıgın yarısına yemeği yarısına yogurdu koyuyom ozman yiyo ama yediği şeyler cok sabit böyle muhallebiydi bilmem bebe tarfleri oluyo nette hiç yemıo oyle seyler biz aksam yemegi yerken yemegin suyuna ekmek banıp versem hemen ağzını açar ama

Hasatçım bebekim hangi makarnadan verdin yakışıklıya? Bizde şu an yüzük makarna var ama onu veremiyorum. Makarna taneleri küçük olduğu için korkuyorum vermeye. Sen hangi şekilli makarna veriyorsun? Bir de elinde mi yiyor, sen küçültüyor musun?

Canım bu çok iyi senin için. Normal yemeklere alıştığı zaman ayrıca yemek yapmak zorunda kalmazsın. Ki bu harika birşey

Hadi yaa masallah vallabende manti denemek istiyorum . Yarin iglusuma bi makarna yapayim ne cesit yapiyosunuz canim sekil yani

Cok dikkat edenede saygim sonsuz hic dikkat etmeyenede.herkesin dogrusu kendine goredir cunku cnm.ben makarnayi hep salcasiz yaparim zaten :)
Cok dikkat etmiyorum basta ediyordum son zaman iyice saldim gebelde corbsini ayri yapiyorumonuda ona kemik suyu koyuyorum 1 tam bardaktan 1kase cikiyor hani bolca kemiksulu icsin diye ayri. Yarina ne yapsam biraz tarif bakayim bakayim canim.ne cekcek

Ayy bende sordum . Kizima burgu yapardim eliyle yerdi .oglum nazli huylaniyor

Ah canım ya Rabbim esirgesin hepimizinkini de inşallah Ben de korkuyorum ama ne bileyim. Bazen eline ekmek veriyorum. Onu çok sevmiyor. Yine de kendim yedirmek daha çok içime siniyor sanki. Yoksa küçük bey her şeyi eline vermemi istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…