Oy Pink valla yemeklerini düşünmek başlı başına bir iş. Ben kendi kendime karar aldım. Annemi dinliycem. Acıktın mı yavrum? Al sana yoğurt ekmekAyy bende sordum. Kizima burgu yapardim eliyle yerdi .oglum nazli huylaniyor
Kız ben de sana az önce bi mesajına denk gelince Kayserili misin yazacaktımMakarnayı bizimkide çok seviyor. Hamur işi hastası resmen. Genleri kayserilibir tabak makarna yedi geçen. Aynen yoğurt ye desen yemez.
Zaten tatsız tuzsuz yemekleri sevmio valla ben bamya da pişirdim verdim domates çorbasına pirinçte atıp verdim yedi bi sorun olmadı şükür kendi yediğimizden veriyom yani napimCanım bu çok iyi senin için. Normal yemeklere alıştığı zaman ayrıca yemek yapmak zorunda kalmazsın. Ki bu harika birşey
Çok geçmiş olsun canım benim bilgim yok malesefAnneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Koltugu gecen hafta sildim örtü attim. Halı kvmin eski koyu renk halılarını kullaniyorum benim acik renk ve ince diye2 bebeli kızlara sorum var. Halı ve koltuklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz? Benim halı ve koltuklarda hâl kalmadı. Silmekten de bende hâl kalmadı.. Yiyecek, boya kalemleri, bir şekilde oyuncakların sağından solundan çıkan kağıt veya minik birşeyler derken ipin ucunu kaçırıyorum. Sonra da nasıl temizlicem diye düşünüyorumHalı koltuk örtülerim de var ama kullanınca günlük değil saatlik kaldırıp temizlemem gerekebiliyor Vazgeçtim havlu attım kullanmıyorum
Hahahaha yaa olur tabiide yer zaman degilOy Pink valla yemeklerini düşünmek başlı başına bir iş. Ben kendi kendime karar aldım. Annemi dinliycem. Acıktın mı yavrum? Al sana yoğurt ekmekminik minik banıp yediririm.
Ortusuz olmuyor valla ortulu benim .2 cesit var donusumlu kullaniyorum hic bos birakmiyorum .2 bebeli kızlara sorum var. Halı ve koltuklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz? Benim halı ve koltuklarda hâl kalmadı. Silmekten de bende hâl kalmadı.. Yiyecek, boya kalemleri, bir şekilde oyuncakların sağından solundan çıkan kağıt veya minik birşeyler derken ipin ucunu kaçırıyorum. Sonra da nasıl temizlicem diye düşünüyorumHalı koltuk örtülerim de var ama kullanınca günlük değil saatlik kaldırıp temizlemem gerekebiliyor Vazgeçtim havlu attım kullanmıyorum
Ne yaptınız oldu mu kuzu aşısınıCuma olucaz cnm yazarimDemirrrrr
Aaa geriye dopru okurken gördüm olmamışsınız aşıKizlar varya icime ne dogsa gercek oluyor yaayarin asimiz vardi kac gundur diyorumki bisey olcak asi yapilamicak hemsire aricak asi bitti dicek .ve bingo hemsire aradi asi kalmadi 1ay sonra yapalim dedi hem uzuldum hem sevindim
Her bebe farkli cnm o yuzden.bebde yogurdu sevmesini isterdim saglikli ama sevmiyor yapacak birsey yok :)Hasatzamani hayret bizim kız da hiçbirşey yemese bile yoğurt kesin yer hatta reddetmez bazen sevmediği bişi olsa kaşıgın yarısına yemeği yarısına yogurdu koyuyom ozman yiyo ama yediği şeyler cok sabit böyle muhallebiydi bilmem bebe tarfleri oluyo nette hiç yemıo oyle seyler biz aksam yemegi yerken yemegin suyuna ekmek banıp versem hemen ağzını açar ama
Makarnayi ben kuculltup verdim cnm acikcasi hep spagetti ve arpa sehriye denediHasatçım bebekim hangi makarnadan verdin yakışıklıya? Bizde şu an yüzük makarna var ama onu veremiyorum. Makarna taneleri küçük olduğu için korkuyorum vermeye. Sen hangi şekilli makarna veriyorsun? Bir de elinde mi yiyor, sen küçültüyor musun?
Bende kahvalti icin bakiyorum aksamdan yarina ne yapsam die :)Cok dikkat etmiyorum basta ediyordum son zaman iyice saldimgebelde corbsini ayri yapiyorumonuda ona kemik suyu koyuyorum 1 tam bardaktan 1kase cikiyor hani bolca kemiksulu icsin diye ayri. Yarina ne yapsam biraz tarif bakayim bakayim canim.ne cekcek
asi hic bsy yapmadi kizlar biz de masallah ama gitmeden bi fitil atmistim ben yine deAaa geriye dopru okurken gördüm olmamışsınız aşıbende çarşamba arayacam hemşireyi. Salı aşı gelcek sen çarşamba bi ara perşembe vururuz dedi. Zate geceleri uyumuyoruz bide aşı olunca iyice huyu suyu değişecek bende istemiyorum aşı yaptırmak
kaydirmaz ortuler ser cnm haliya da koltuga da bas edemezsin sonra2 bebeli kızlara sorum var. Halı ve koltuklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz? Benim halı ve koltuklarda hâl kalmadı. Silmekten de bende hâl kalmadı.. Yiyecek, boya kalemleri, bir şekilde oyuncakların sağından solundan çıkan kağıt veya minik birşeyler derken ipin ucunu kaçırıyorum. Sonra da nasıl temizlicem diye düşünüyorumHalı koltuk örtülerim de var ama kullanınca günlük değil saatlik kaldırıp temizlemem gerekebiliyor Vazgeçtim havlu attım kullanmıyorum
Yapıyor yaptı da bütün gece gaz çıkardıTarhana gaz yaptigini hic duymadim ben. Sizde yapiyormu normalde
Canım yaa ne oldu ki öyle.. Yeni birşey yedi mi? Biz de o durum en çok yeni birşey gaz yapınca veya kakasını yaparken zorlanınca oluyor.Dün gece alerji davasınj bittikten sonraki enn zor geceyi yaşadık, derdini de anlayamadım mahvoldum ya12de zor uyuttum sonra her 10 dk yarım saat en fazla bir saat sonra çığlık çığlığa memeye al ağzına alsın yerine koy yine aynısı, en son başedemedim ben de kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?