2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Gazi mi vardi acaba canim nasil oldu kuzu

Hadi yaa masallah vallabende manti denemek istiyorum . Yarin iglusuma bi makarna yapayim ne cesit yapiyosunuz canim sekil yani
Annem kendisi kesme mantı yapıyor canım. Küçğk kare veya şehriye gibi minik yapıyor onu pişiriyoruz. Ama kendimiz yiyorsakta spagetti veriyorum baya hüpleterek yiyor

Kız ben de sana az önce bi mesajına denk gelince Kayserili misin yazacaktım Issırıyor yazıyorsun ya Ben Kayseri de okudum, öyle diyorlar biliyorum
Annem kayserili kuzum evet. Annemin tarafı hep kayseride. Bende evlenmeden önce giderdimde evlendikten sonra daha hiç gidemedim Biz hamur işi çok severiz. Bizim fındık kurdu da seviyor maşallah

Sizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyor bu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.

Benim oğlum da aynı böyle. Beni sürekli ısırıyor. Kolum bacağım neresi müsaitse canım yanıyor tepki veriyorum. Kızdığımı anlıyor gülmüyor oyun gibi de görmüyor ama tekrar tekrar ısırıyor.
Dişlerin kaşınıyor ondan yapıyor desem babası 7 24 evde onu ısırmıyor

Annem kendisi kesme mantı yapıyor canım. Küçğk kare veya şehriye gibi minik yapıyor onu pişiriyoruz. Ama kendimiz yiyorsakta spagetti veriyorum baya hüpleterek yiyor
Hahahahha valla kirkbinkere masallah seninki her konuda firlama . Yaa cnim deneyeyim bizde yapmistik kesme makarna

Evet cnm yapiyor isirma suan sadece brni emerken yapiyor ben tutamiyorum canim yaninca ciglik arltiyorum guluyor bida yapiyor .baktim olmuyo kapatiyorum mememi isirdigin icin meme eve gitti diyorum mizirdaniyo acmaya caliaiyir aciyorum bida isirmiyo .ama gecen 1saat sizladi memem isirip bide sunduruyor o hiiirrrttt die cikan sesi hissettinmi . Sac cekmede var o bu donemde bir basliyor canim eger karsidaki ksii gulersr aaa bak basil yoldu vs die gazlarsa inan aklinerene kdar devam eder..kizdigini caninin yandigini belli et her defasinda insallah kisa surer. Bizdede var sac cekme

Benim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyor . Insallah kolay geciirir

bizimki de oyle cnm tepki vermemek lazim esine soyle herkese soyle gulerlerse devam eder malesef,sabah yuz ustu yatiyordjm o oynuyordu yatakta yuz hstu yattigimi gorur gormez hizlica emekledi yapisti sacima ,yastigi altina sakladim kafami bu sefer de yastigi kaldirip cekmeye calisiyordu

Isırması da var canım ama sevinmiyor ısırınca kızıyorum zaten morartıyor çünkü. Saç çekmek çok hoşuna gidiyor dediğin gibi mutlu oluyo çığlık falan atıyo gülüyor.

Benimki hic sevmedi pankeki tambugday unuyla yapmistim faydali saglikli seyleri sevmiyi anasi gibi
Yapmayın şöyle şeyler ya tam buğday unu ne ya
Benim gibi beyaz un koy, ama çok da unlu olmasın diye az koy ki kıvamı tutmasın ve yine güzel olmasın.

Valla yusra yapmazdi ama eslem cok fena yoluyor. Yakin da yusranin saclari iyice cekelemeye baslar kavgaya bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…