- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Dün gece alerji davasınj bittikten sonraki enn zor geceyi yaşadık, derdini de anlayamadım mahvoldum ya12de zor uyuttum sonra her 10 dk yarım saat en fazla bir saat sonra çığlık çığlığa memeye al ağzına alsın yerine koy yine aynısı, en son başedemedim ben de kalktım
Bilmiyorum ki kuzum, şimdi de mutsuz, mızmız uykuya da dalmıyor, öyle dolanıyoruz bakalım evdeGazi mi vardi acaba canim nasil oldu kuzu
Annem kendisi kesme mantı yapıyor canım. Küçğk kare veya şehriye gibi minik yapıyor onu pişiriyoruz. Ama kendimiz yiyorsakta spagetti veriyorum baya hüpleterek yiyorHadi yaa masallah vallabende manti denemek istiyorum . Yarin iglusuma bi makarna yapayim ne cesit yapiyosunuz canim sekil yani
Annem kayserili kuzum evet. Annemin tarafı hep kayseride. Bende evlenmeden önce giderdimde evlendikten sonra daha hiç gidemedimKız ben de sana az önce bi mesajına denk gelince Kayserili misin yazacaktımIssırıyor yazıyorsun ya Ben Kayseri de okudum, öyle diyorlar biliyorum
İlk kez duydum canim ya. İcindeki birseydendir benceYapıyor yaptı da bütün gece gaz çıkardı
Genelde diş agrisinda ve gaz agrisinda oyle ciglik cigliga aglama oluyo canimBilmiyorum ki kuzum, şimdi de mutsuz, mızmız uykuya da dalmıyor, öyle dolanıyoruz bakalım evde
Her ikisi de olabilirdi o halde dün gece kuzum, çünkü 2.üst yan iyice beyazlamış ama daha yarmamış damağıGenelde diş agrisinda ve gaz agrisinda oyle ciglik cigliga aglama oluyo canim
Benim oğlum da aynı böyle. Beni sürekli ısırıyor. Kolum bacağım neresi müsaitseSizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyorbu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.
Hahahahha valla kirkbinkere masallah seninki her konuda firlamaAnnem kendisi kesme mantı yapıyor canım. Küçğk kare veya şehriye gibi minik yapıyor onu pişiriyoruz. Ama kendimiz yiyorsakta spagetti veriyorum baya hüpleterek yiyor
Yok malesef persembe gunu hemsire aradi asi kalmadi isterseniz bir sonraki sefere yapalim dedi ocagin 7sine gun verdi . Asi yaptiranlarda sorun olmadi sanirim .Ne yaptınız oldu mu kuzu aşısınıateş vs oldu mu? Bizide hemşire aradı perşembeye çağırdı
Evet cnm yapiyorSizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyorbu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.
Benim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyorAaa geriye dopru okurken gördüm olmamışsınız aşıbende çarşamba arayacam hemşireyi. Salı aşı gelcek sen çarşamba bi ara perşembe vururuz dedi. Zate geceleri uyumuyoruz bide aşı olunca iyice huyu suyu değişecek bende istemiyorum aşı yaptırmak
bizimki de oyle cnm tepki vermemek lazim esine soyle herkese soyle gulerlerse devam eder malesef,sabah yuz ustu yatiyordjm o oynuyordu yatakta yuz hstu yattigimi gorur gormez hizlica emekledi yapisti sacima ,yastigi altina sakladim kafami bu sefer de yastigi kaldirip cekmeye calisiyorduSizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyorbu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.
Isırması da var canım ama sevinmiyor ısırınca kızıyorum zaten morartıyor çünkü.Sizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyorbu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.
Yapmayın şöyle şeyler ya tam buğday unu ne yaBenimki hic sevmedi pankeki tambugday unuyla yapmistimfaydali saglikli seyleri sevmiyi anasi gibi
Valla yusra yapmazdi ama eslem cok fena yoluyor. Yakin da yusranin saclari iyice cekelemeye baslar kavgaya bak senSizin bebeklerinizde ıssırarak ve saç çekerek seviniyor mu? Bu durum kalıcı olur mu ya? Benim saçımı çektiğinde hayır annecim cici yap sev çekme diye gösteriyorum. Ama babası sürekli gülüyor o da yapmaya devam ediyor. Birde heycanlanınca ıssırıyorbu durum geçer mi? Kuzenlerimin çocuklarıyla buluşuyoruz. Gidip kızların saçını çekiyor gülüyor sıpa oyun sanıyor ama alışmasın istiyorum.
Bizim özellikle dişler cikarken oyle yapti cunku bir anda ciglik atiyoduHer ikisi de olabilirdi o halde dün gece kuzum, çünkü 2.üst yan iyice beyazlamış ama daha yarmamış damağı
Keşke bitse artık şu dişler ya biri bitmeden diğeri başlıyorBizim özellikle dişler cikarken oyle yapti cunku bir anda ciglik atiyodu
Ah canim bitmez malesef. Ard arda geliyo hepsiKeşke bitse artık şu dişler ya biri bitmeden diğeri başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?