- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Yandık deseneAh canim bitmez malesef. Ard arda geliyo hepsi
Öyle aynen biliyorum da kendime anlatamıyorumHer bebegin gelisimi farkli canim. Yusra 10.5 yada 11 aylikken emekledi. Eslem 9 aylikken. Kardesler bile farkli yani
Örtü seriyoeum kuzu kirlenince 15 günde bir yıkıyorum tertemiz kalıyor2 bebeli kızlara sorum var. Halı ve koltuklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz? Benim halı ve koltuklarda hâl kalmadı. Silmekten de bende hâl kalmadı.. Yiyecek, boya kalemleri, bir şekilde oyuncakların sağından solundan çıkan kağıt veya minik birşeyler derken ipin ucunu kaçırıyorum. Sonra da nasıl temizlicem diye düşünüyorumHalı koltuk örtülerim de var ama kullanınca günlük değil saatlik kaldırıp temizlemem gerekebiliyor Vazgeçtim havlu attım kullanmıyorum
Yeterki yemesinYapmayın şöyle şeyler ya tam buğday unu ne ya
Benim gibi beyaz un koy, ama çok da unlu olmasın diye az koy ki kıvamı tutmasın ve yine güzel olmasın.
Ah canim keşke çıkabilseydik. Eskiden her haftasonu bir yere giderdik. Kışları tanıdıklarla cumartesi aksamlari gün yapardık. Bazen o hayatım bile cok sıkıcı gelirdi. Şimdi öyle özledim ki...Bugunu temizlik gunu ilan ettim sabah 9.30dan beri ugrasiyorum. 3oda ve mutfak perde tulleri yikandi camlarinida sildim .mutfak haric oraya bir gunumu ayirmam lazim . Esim supurdu tulleri perdeleri asti 2litrede su devirdim mutfaga sinirlerim bozuldu yaa ekstra is cikinca deliriyorum. Daha yemek yok yoruldum ve aciktim . Disari cikmak istiyorum .
Ah canim bizde oyle cmt muhakkak arkadaslarla bulusurduk bizede gelinirdi yafa kendimiz gezerdik disarda yemek yerdik. pazarda koye giderdik . Simdi iste .... hayirlisi olsun insallah hersey eskiye doner umarim saglikla. Ya canim birden gaz geldi yaptim iyi oldu cikti aradan . Yarin belki kapilari silerim yada mutfaga girerim. . Bizde arada tartistik suyu dokunce cocuk gibi kizdi bana dikkat etmiyosun vs dieAh canim keşke çıkabilseydik. Eskiden her haftasonu bir yere giderdik. Kışları tanıdıklarla cumartesi aksamlari gün yapardık. Bazen o hayatım bile cok sıkıcı gelirdi. Şimdi öyle özledim ki...
Birde temizlik birden her yere girişince çok zorluyor çocuklarla. Ben parça parça yaptım valla ne yapayim. Benim eşim iki çamaşır katlar ya da bulasiklari dizer sonra bilmem kac gün laf sokar
Kendisi yorulmustur da ondan kizmistir sana. Kendi yaptıklarını asla gormezler.Ah canim bizde oyle cmt muhakkak arkadaslarla bulusurduk bizede gelinirdi yafa kendimiz gezerdik disarda yemek yerdik. pazarda koye giderdik . Simdi iste .... hayirlisi olsun insallah hersey eskiye doner umarim saglikla. Ya canim birden gaz geldi yaptim iyi oldu cikti aradan . Yarin belki kapilari silerim yada mutfaga girerim. . Bizde arada tartistik suyu dokunce cocuk gibi kizdi bana dikkat etmiyosun vs die. Suan enerjim yok yemek yediktenn sonra mihlicam
Temiz tutmak mı2 bebeli kızlara sorum var. Halı ve koltuklarınızı nasıl temiz tutuyorsunuz? Benim halı ve koltuklarda hâl kalmadı. Silmekten de bende hâl kalmadı.. Yiyecek, boya kalemleri, bir şekilde oyuncakların sağından solundan çıkan kağıt veya minik birşeyler derken ipin ucunu kaçırıyorum. Sonra da nasıl temizlicem diye düşünüyorumHalı koltuk örtülerim de var ama kullanınca günlük değil saatlik kaldırıp temizlemem gerekebiliyor Vazgeçtim havlu attım kullanmıyorum
Diş bitmeden hiç rahat yok.Ah canim bitmez malesef. Ard arda geliyo hepsi
Valla bende örtü sermedim. Pembe koltuklar iyice mahvoldu yazdan beri. Onceki hafta eşim görümcemleri çağırdı. Eniste daha koltuga otururken koltuklarin yikatma zamani gelmiş, benim tanidik var hallederiz dedi. Şoklara girdim. Herhalde pis koltuga oturmak istemedi diye düşündüm bir an. Yani pis dediysem de tozdan rengi degisti biraz. Hafif boyali falan. Cok üzüldüm anlatamam. Gecen haftasonu sildim sonra örtü attim. Birde onlara beddua ettim Allah sizede 2 tane versinde sizde görün diye hem dua hem beddua olduTemiz tutmak mı
Dur az önce bebek abisinin ayran bardağını halıya devirmemiş, koltuklarda tahta kalemi ve tebeşirli el izi yokmuş, duvarlarda da yağlı el izleri yokmuş gibi cevap vereyim.
Bizim çocuklar titiz canım ya, kirlenmiyor pek koltuklar
Hiç sevmem koltuk örtüsü, dağınık gösteriyor sanki evi.
Yıkatsam 1 ay yetiyor kirlenmesine.
Çocuklar büyüyene kadar böyle, sonra kirleten olmayacak dedim de rahatladım.
Yusra da o mevzulari kafamda cok buyutuyordum. Oyle kolay halletmiştik ki. Gerci biz meme değil ama emzik biberon birakmistik.. dişleri hiç zorlamamişti bizi. Haldir haldir hepsi cikmista dr kontrolde aaa hepsini tamamlamis bu deyince gördükDiş bitmeden hiç rahat yok.
Diş, meme, tuvalet bitince güzel yani 40 yıl sonra
Bu asi bi bize yariyor galiba massallah diyeyim :) rota haric hepsinde asi gunu durgun oluyor :) küsüm size diyor :)Benim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyor. Insallah kolay geciirir
Hadsiz insanlardan nefret ediyorum ya densiz.Valla bende örtü sermedim. Pembe koltuklar iyice mahvoldu yazdan beri. Onceki hafta eşim görümcemleri çağırdı. Eniste daha koltuga otururken koltuklarin yikatma zamani gelmiş, benim tanidik var hallederiz dedi. Şoklara girdim. Herhalde pis koltuga oturmak istemedi diye düşündüm bir an. Yani pis dediysem de tozdan rengi degisti biraz. Hafif boyali falan. Cok üzüldüm anlatamam. Gecen haftasonu sildim sonra örtü attim. Birde onlara beddua ettim Allah sizede 2 tane versinde sizde görün diye hem dua hem beddua oldu
Benimde cam balkon temizlik istiyor surekli erteliyorum ins heves gelirde yaparim :) bizdede daha yemek yok ayazi birazdan uyutup yaparim.Bugunu temizlik gunu ilan ettim sabah 9.30dan beri ugrasiyorum. 3oda ve mutfak perde tulleri yikandi camlarinida sildim .mutfak haric oraya bir gunumu ayirmam lazim . Esim supurdu tulleri perdeleri asti 2litrede su devirdim mutfaga sinirlerim bozuldu yaa ekstra is cikinca deliriyorum. Daha yemek yok yoruldum ve aciktim . Disari cikmak istiyorum .
Yok canim. Tüp Bebek deniyorlarHadsiz insanlardan nefret ediyorum ya densiz.
Kendi temiz koltuğunda otursun.
Çocukları yoksa daha çok görecekleri vardır zaten
Tuvalet bizim de çok zor olmadı çünkü nerdeyse 3 yaşındaydıYusra da o mevzulari kafamda cok buyutuyordum. Oyle kolay halletmiştik ki. Gerci biz meme değil ama emzik biberon birakmistik.. dişleri hiç zorlamamişti bizi. Haldir haldir hepsi cikmista dr kontrolde aaa hepsini tamamlamis bu deyince gördüktuvalette de yine asiri zorlamadi. Ama icimden bir ses eslem zorlayacak diyor
İnşallah seninde kiz rahat cikarirTuvalet bizim de çok zor olmadı çünkü nerdeyse 3 yaşındaydı
Ama diş deyince aklıma ilk gelen, köpek dişlerini kaşırken gördüğümde "ama daha azıları yeni bitti ben daha hiç dinlenemedim" diye ağlayışım
Aylarca sürdü ve ben gerçekten yaşlandım.
Agrisivardir cnm ahh su kendi dertleeini anlatamadiklari donem insanineli kolu bagla iyorBilmiyorum ki kuzum, şimdi de mutsuz, mızmız uykuya da dalmıyor, öyle dolanıyoruz bakalım evde
Bugunu temizlik gunu ilan ettim sabah 9.30dan beri ugrasiyorum. 3oda ve mutfak perde tulleri yikandi camlarinida sildim .mutfak haric oraya bir gunumu ayirmam lazim . Esim supurdu tulleri perdeleri asti 2litrede su devirdim mutfaga sinirlerim bozuldu yaa ekstra is cikinca deliriyorum. Daha yemek yok yoruldum ve aciktim . Disari cikmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?