2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Örtü seriyoeum kuzu kirlenince 15 günde bir yıkıyorum tertemiz kalıyor

Bugunu temizlik gunu ilan ettim sabah 9.30dan beri ugrasiyorum. 3oda ve mutfak perde tulleri yikandi camlarinida sildim .mutfak haric oraya bir gunumu ayirmam lazim . Esim supurdu tulleri perdeleri asti 2litrede su devirdim mutfaga sinirlerim bozuldu yaa ekstra is cikinca deliriyorum. Daha yemek yok yoruldum ve aciktim . Disari cikmak istiyorum .

Ah canim keşke çıkabilseydik. Eskiden her haftasonu bir yere giderdik. Kışları tanıdıklarla cumartesi aksamlari gün yapardık. Bazen o hayatım bile cok sıkıcı gelirdi. Şimdi öyle özledim ki...
Birde temizlik birden her yere girişince çok zorluyor çocuklarla. Ben parça parça yaptım valla ne yapayim. Benim eşim iki çamaşır katlar ya da bulasiklari dizer sonra bilmem kac gün laf sokar

Ah canim bizde oyle cmt muhakkak arkadaslarla bulusurduk bizede gelinirdi yafa kendimiz gezerdik disarda yemek yerdik. pazarda koye giderdik . Simdi iste .... hayirlisi olsun insallah hersey eskiye doner umarim saglikla. Ya canim birden gaz geldi yaptim iyi oldu cikti aradan . Yarin belki kapilari silerim yada mutfaga girerim. . Bizde arada tartistik suyu dokunce cocuk gibi kizdi bana dikkat etmiyosun vs die . Suan enerjim yok yemek yediktenn sonra mihlicam

Kendisi yorulmustur da ondan kizmistir sana. Kendi yaptıklarını asla gormezler.

Hava oyle guzeldi ki burda bugün. Bazen hic eskiye donemeyecegiz gibi geliyo bana

Temiz tutmak mı
Dur az önce bebek abisinin ayran bardağını halıya devirmemiş, koltuklarda tahta kalemi ve tebeşirli el izi yokmuş, duvarlarda da yağlı el izleri yokmuş gibi cevap vereyim.
Bizim çocuklar titiz canım ya, kirlenmiyor pek koltuklar
Hiç sevmem koltuk örtüsü, dağınık gösteriyor sanki evi.
Yıkatsam 1 ay yetiyor kirlenmesine.
Çocuklar büyüyene kadar böyle, sonra kirleten olmayacak dedim de rahatladım.

Valla bende örtü sermedim. Pembe koltuklar iyice mahvoldu yazdan beri. Onceki hafta eşim görümcemleri çağırdı. Eniste daha koltuga otururken koltuklarin yikatma zamani gelmiş, benim tanidik var hallederiz dedi. Şoklara girdim. Herhalde pis koltuga oturmak istemedi diye düşündüm bir an. Yani pis dediysem de tozdan rengi degisti biraz. Hafif boyali falan. Cok üzüldüm anlatamam. Gecen haftasonu sildim sonra örtü attim. Birde onlara beddua ettim Allah sizede 2 tane versinde sizde görün diye hem dua hem beddua oldu

Diş bitmeden hiç rahat yok.
Diş, meme, tuvalet bitince güzel yani 40 yıl sonra
Yusra da o mevzulari kafamda cok buyutuyordum. Oyle kolay halletmiştik ki. Gerci biz meme değil ama emzik biberon birakmistik.. dişleri hiç zorlamamişti bizi. Haldir haldir hepsi cikmista dr kontrolde aaa hepsini tamamlamis bu deyince gördük tuvalette de yine asiri zorlamadi. Ama icimden bir ses eslem zorlayacak diyor

Benim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyor . Insallah kolay geciirir
Bu asi bi bize yariyor galiba massallah diyeyim :) rota haric hepsinde asi gunu durgun oluyor :) küsüm size diyor :)

Hadsiz insanlardan nefret ediyorum ya densiz.
Kendi temiz koltuğunda otursun.
Çocukları yoksa daha çok görecekleri vardır zaten

Benimde cam balkon temizlik istiyor surekli erteliyorum ins heves gelirde yaparim :) bizdede daha yemek yok ayazi birazdan uyutup yaparim.

Tuvalet bizim de çok zor olmadı çünkü nerdeyse 3 yaşındaydı
Ama diş deyince aklıma ilk gelen, köpek dişlerini kaşırken gördüğümde "ama daha azıları yeni bitti ben daha hiç dinlenemedim" diye ağlayışım
Aylarca sürdü ve ben gerçekten yaşlandım.

İnşallah seninde kiz rahat cikarir

Dun tumgun temizlik yaptimda noldu kuzum aksam heryeri oyunhamuruna buladi oglum ,yorgunluktan bana bulasmasin diye biraktim bnde bugunde gittim gezdim iste darisi basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…