Ayyyy g*tüm diye bi laf var bilirmisin aijo tam o adama denecek lafValla bende örtü sermedim. Pembe koltuklar iyice mahvoldu yazdan beri. Onceki hafta eşim görümcemleri çağırdı. Eniste daha koltuga otururken koltuklarin yikatma zamani gelmiş, benim tanidik var hallederiz dedi. Şoklara girdim. Herhalde pis koltuga oturmak istemedi diye düşündüm bir an. Yani pis dediysem de tozdan rengi degisti biraz. Hafif boyali falan. Cok üzüldüm anlatamam. Gecen haftasonu sildim sonra örtü attim. Birde onlara beddua ettim Allah sizede 2 tane versinde sizde görün diye hem dua hem beddua oldu
Ama için rahatlamıştır canım. Oh mis gibiBugunu temizlik gunu ilan ettim sabah 9.30dan beri ugrasiyorum. 3oda ve mutfak perde tulleri yikandi camlarinida sildim .mutfak haric oraya bir gunumu ayirmam lazim . Esim supurdu tulleri perdeleri asti 2litrede su devirdim mutfaga sinirlerim bozuldu yaa ekstra is cikinca deliriyorum. Daha yemek yok yoruldum ve aciktim . Disari cikmak istiyorum .
Evet cnm valla miss gibi kokuyir her yerAma için rahatlamıştır canım. Oh mis gibiBen de akşam tuvalet banyo yıkayacağım uyumadan inşallah Bir de balkonları yıkayabilirsem ne âlâ
Ayy cnm halilara girdimi cikmiyor o zikkimlar yaa bizim halilarda hep varDun tumgun temizlik yaptimda noldu kuzum aksam heryeri oyunhamuruna buladi oglum ,yorgunluktan bana bulasmasin diye biraktim bndebugunde gittim gezdim iste darisi basina
Ayiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedikBenimde cam balkon temizlik istiyor surekli erteliyorum ins heves gelirde yaparim :) bizdede daha yemek yok ayazi birazdan uyutup yaparim.
Kizimda oyleydiBu asi bi bize yariyor galiba massallah diyeyim :) rota haric hepsinde asi gunu durgun oluyor :) küsüm size diyor :)
Aynen öyle kuzum ya insan ne yapacağını şaşırıyor çok şükür bugün uyudu, inşallah gece de uyurAgrisivardir cnm ahh su kendi dertleeini anlatamadiklari donem insanineli kolu bagla iyor
Kizimda oyleydiBu asi bi bize yariyor galiba massallah diyeyim :) rota haric hepsinde asi gunu durgun oluyor :) küsüm size diyor :)
Ben olsam dikakt ederim dikaktsiz is yapiyosun dedi 2gun oncede tam yemek yicemiz zaman 2tane tombul bardak kirmistimdaKendisi yorulmustur da ondan kizmistir sana. Kendi yaptıklarını asla gormezler.
Hava oyle guzeldi ki burda bugün. Bazen hic eskiye donemeyecegiz gibi geliyo bana
Afiyett olsunnn pinkadaaş , ben de gelem miAyiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedikdefneyle cinara kofte kizartim bide oglusa un corbasi yaptim . Sen naptin canim
Keske gelsenAfiyett olsunnn pinkadaaş , ben de gelem mi
Ayy cnm halilara girdimi cikmiyor o zikkimlar yaa bizim halilarda hep varama iyun hamuru cocuklari cok rahatlatiyor bende ses cikarmiyorum
Aynen öyle kuzum ya insan ne yapacağını şaşırıyor çok şükür bugün uyudu, inşallah gece de uyur
Siz yenisiniz galibaInsallah canim uykusuz bebe hic cekilmiyorPinkpinkblue yarasina tuz basmis olduk
Masallah camim.iyi yemis.fistikSabak 1zeytin ,2dilim salatalik
Oglen sehriyeli tavuk corbasi
Aksamda elma muzlu pure yedik ,0 abisi yemek yerken durmadi onunlada 4kelebek makarna yedi yogurtla
Benim sezeryandı o yüzden kolaydı da bir yerde okudum dış gebelik olabilirmiş zaten daha önce geçirmiştim korktum yineaynen cnm ben zaten 2 tane normal dogurdum ekstra ameliyat gerek spiralim ilen mutluyuk simdilik
Benimki de aynı geri geri emekliyor sürünmeyi bıraktıKızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Benimkinin önüne koyuyorum önünden ittiriyorYa milletin bebeleri pankek falan yiyor. Ben veremiyorum çok korkuyorum. Çok büyük ıssırıyor boğazına kaçıyor ya. Minik minik önüne koyuyorum ordan alıp ağzına atıyor. Eliyle yesin iatiyorum ama beceremiyor daha boğazına takılıyor. Sizinkiler ne durumda kızlar? Ne yapmak lazım?
Ben de canım geçen elma takıldı boğazına korktum.Kendi alsın diye önüne koydum yiyecekler eliyle ittirdiCnm yakin zamanda başlayan biri olarak göruslerimi paslasmak istedim.ben baslayali 2 hafta ya oldu ya olmadi blw ye.saolsun buradan pink gaza getirdi.korkuyordum gaza ihtiyacim vardi :) gazla calisiyorum cunku ben :) neyse konuyu saptirmayayim :) dr umuz bize 1 ay once baslayin demisti bende cok arastirdim ama korkuyordum ya buyuk isirirsa bogazina kacarsa diye.tamam hemsireyim mudahale ederim fakat kendi evladin olunca ister istemez elin kolun boşalır.bende korkardim buyuk isirmasindan aliskin degil diye fakat bebem massallah bekledigim gibi degilmis.bogazinda kalirsa ögurup cikariyor veya su verdiginde yutuyor.dikkat etmen gereken en onemli husus yuvarlak bogazini tikayacak besin vermemen.soyle dusun parmak besin uzun ince sonucta e sert te degil yari sert veya yumusak.kacsa bile uzun ince löp diye butun gider bogazina ki oyle bile olmadi.baslanacak besinler avokado,kabak,brokoli.yumusakligini iyi ayarlarsin.brokoli ilk siraya koyabilirim cicegin sapindan tuttugunda cicegi cignemek kolay agizda hemen dagiliyor sonucta ki bebeler tadini sevmiyor benimki brokoliyi bamladi resmen diliyle degdirip atiyor :) ben ilk avokadoyla basladim yanlis hatirlamiyorsam secme nedenim yagli bir yapisi var ve pismeyr gerek duymuyorsun ve yumusak bir besin bogazi tikamaz diye.mesela bu sabah yumurta sarisindan yumurtali ekmek yaptim verdim yanimda oldugu icin bakiyorum bazen ekmegi cekerken kopariyor eger uzunlugu dudaktan disari cikiyorsa elimle cekiyorum kopuyor oyle yiyor.agzi doluysa ben versem bile eliyle elime vuruyor veya kendisi agzina koymuyor.alisti artik kucuk isiriklar aliyor biliyor zor yutacak :) birde kendim yedirmeye gore daha cok su teklif ediyorum yemekte.toplam 4 kez su teklif ediyorum.bence bebene guven derim ve benimki bir bucuk disiyle yiyor :) simdi neler yedigini soylesem linclersiniz soylemiyorum :) elimde gordugu abur cuburlardan bile veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?