2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyyy g*tüm diye bi laf var bilirmisin aijo tam o adama denecek laf benimde camlardan dışarsı gözükmüyor bi 6 ay önce falan silindi koltuk örtüsü var onlar da leş gibi oldu yıkamaya bile zaman yok Bugün eşime inceden dokundurdum robot süpürge işini hayırlısı

Ama için rahatlamıştır canım. Oh mis gibi Ben de akşam tuvalet banyo yıkayacağım uyumadan inşallah Bir de balkonları yıkayabilirsem ne âlâ

Dun tumgun temizlik yaptimda noldu kuzum aksam heryeri oyunhamuruna buladi oglum ,yorgunluktan bana bulasmasin diye biraktim bnde bugunde gittim gezdim iste darisi basina
Ayy cnm halilara girdimi cikmiyor o zikkimlar yaa bizim halilarda hep var ama iyun hamuru cocuklari cok rahatlatiyor bende ses cikarmiyorum

Benimde cam balkon temizlik istiyor surekli erteliyorum ins heves gelirde yaparim :) bizdede daha yemek yok ayazi birazdan uyutup yaparim.
Ayiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedik defneyle cinara kofte kizartim bide oglusa un corbasi yaptim . Sen naptin canim

Bu asi bi bize yariyor galiba massallah diyeyim :) rota haric hepsinde asi gunu durgun oluyor :) küsüm size diyor :)
Kizimda oyleydi asi gunlerini severdim tovbe yarabbibunda korkulu ruyam
Kendisi yorulmustur da ondan kizmistir sana. Kendi yaptıklarını asla gormezler.

Hava oyle guzeldi ki burda bugün. Bazen hic eskiye donemeyecegiz gibi geliyo bana
Ben olsam dikakt ederim dikaktsiz is yapiyosun dedi 2gun oncede tam yemek yicemiz zaman 2tane tombul bardak kirmistimda evi supururken hala cam kirigi cikti . Deme oyle seyler deme donecegiz Allahin izni ile

Benimkinin önüne koyuyorum önünden ittiriyor

Ben de canım geçen elma takıldı boğazına korktum.Kendi alsın diye önüne koydum yiyecekler eliyle ittirdiBenimki tembel ancak ağzını açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…