2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insallah cnm cok emmesime raziyim yeterki ciglikli aglamasin yazik hic huzuru olmuyor kiyamiyorum. Evet cnm belki onla karisti bilmiyorum . Yaa cnm demekki fayda ediyomus

Amaaan korkma kiz hafif geciyo . Saka hir yana marketle hastane postane diher kurumlar kafe ivir zivir ayni riskte diyr dusunuyorum cunku bu zikkim her yerde nasibinde varsa her turlu buluyor malesef. 3aya dedigin gibi guzel olsa keske hersey
Aynn. Umudum yokta işte neyse. Ya bizim ebede istersen 1 yasında yaptır dedi kafam karıstı. Neyse bakacagm artık.

Kızlaaar benim bebemmm henuz emeklemedı sadece dizlerinin ustune kalkıyor oylece duruyor :) emekledi emekleyecek sanki :) sürünüyor ama heheheh :) sizinkiler ne durumda??

Benim gelinimi yakından görseniz Maşallah Kimmmselere kaptırmam artık Ne yapıyormuş gelinim 1917pinkterest
Ay sağol canım benim o senin güzelliğin, damadımın yakışıklılığı zeynoş hanım uykusuz derbeder, annesinin de çok dişi ağrıyor ya galiba apse yaptı damağım zonkluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…