- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Insallah cnm cok emmesime raziyim yeterki ciglikli aglamasin yazik hic huzuru olmuyor kiyamiyorum. Evet cnm belki onla karisti bilmiyorumEnfeksiyon hic olmadim cnm ama eminim cok agrilidir ,adetinle denk gelicekse onun agrisi mi acabab12 ignelerim vardi haftalik simdi ayliga geçtik haftya olycam megerse baya faydasi varmis bu kas agrilarima..
Cok sevindim sizin icin kuzum ins.boyle boyle azalir
Hahahahaha yaa aeverim sizi bide merdane almis bana salliyoBenim gelinimi yakından görseniz MaşallahKimmmselere kaptırmam artık Ne yapıyormuş gelinim 1917pinkterest
Oda sana sorsuyduBen evlendirmicem oglumu :)
Aynn. Umudum yokta işte neyse. Ya bizim ebede istersen 1 yasında yaptır dedi kafam karıstı. Neyse bakacagm artık.Amaaan korkma kiz hafif geciyo. Saka hir yana marketle hastane postane diher kurumlar kafe ivir zivir ayni riskte diyr dusunuyorum cunku bu zikkim her yerde nasibinde varsa her turlu buluyor malesef. 3aya dedigin gibi guzel olsa keske hersey
Bilemiyorum istanbul ankara daha yuksek riskli yerlerAynn. Umudum yokta işte neyse. Ya bizim ebede istersen 1 yasında yaptır dedi kafam karıstı. Neyse bakacagm artık.
Insallah cnm cok emmesime raziyim yeterki ciglikli aglamasin yazik hic huzuru olmuyor kiyamiyorum. Evet cnm belki onla karisti bilmiyorum. Yaa cnm demekki fayda ediyomus
Ne demistim :)Benim kız dün yediği süngeri zıçtı teyzeleri
Dizinin ustinde bile durmuyor :)Kızlaaar benim bebemmm henuz emeklemedı sadece dizlerinin ustune kalkıyor oylece duruyor :) emekledi emekleyecek sanki :) sürünüyor ama heheheh :) sizinkiler ne durumda??
Ney sıkı imiş anlamadımooo seninki baya sıkı imiş cnm
BendeKilotlu corapla rahat edemez ki ay ben hayatta uyuyamazdim :)
Hayır ama diğer odalardan soğuk geliyiiiiiiiUla klima sanki sogukmu ufuruyosobali evden dahami kotu soguk
Ay sağol canım benim o senin güzelliğin, damadımın yakışıklılığıBenim gelinimi yakından görseniz MaşallahKimmmselere kaptırmam artık Ne yapıyormuş gelinim 1917pinkterest
Simdi sana yilin icadini soylicemHayır ama diğer odalardan soğuk geliyiiiiiiive hep yerdeee
Giren çıkıyor neticedeNe demistim :)
Allah korusun tabi olmicak bisey deilGiren çıkıyor neticedekorktum kız bağırsağını falan tıkar diye
Cok gecmis olsun canim bemce sen bir disciye gorun dis agrilarin sıklastiAy sağol canım benim o senin güzelliğin, damadımın yakışıklılığızeynoş hanım uykusuz derbeder, annesinin de çok dişi ağrıyor ya galiba apse yaptı damağım zonkluyor
Yarın gitcem kuzum ya çok zorlanıyorum şuandaCok gecmis olsun canim bemce sen bir disciye gorun dis agrilarin sıklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?