- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Yarın gitcem kuzum ya çok zorlanıyorum şuanda
Canım gargaralarda da emzirenlere önermiyorlarGecmis olsun cnm ,gargara yarina kadar idare ederbelki
Orasida oyle cnmBendeama hasta olmasından iyidir dimi
Uyku tulumu giydirmiyor musun?Ben çok rahatım üstüne birşey örttürmüyor çünkü benimkiBendeama hasta olmasından iyidir dimi
Sindirim sistemi oyle mucizevi organ ki cnm kolay kolay tikamaz m etmeGiren çıkıyor neticedekorktum kız bağırsağını falan tıkar diye
10 Aylık olucak 2 gün sonra kuzum
Oink canım sana birley soracam kovid belirtileri sende kaç gün sonra başlanıltıCok gecmis olsun canim bemce sen bir disciye gorun dis agrilarin sıklasti
Geçmiş olsun canım benim gir git ihmal etme sakınYarın gitcem kuzum ya çok zorlanıyorum şuanda
Ayyy bugün son saat dersimi mahvetti uyumadı da keske uyısalarbutun bebelerini uyutanlara selam olsun...
Dandini dandini dastanalar havalarda ucussun :)
Yaa çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısını çok iyi bilirim.. Neden olmuş ki acaba. Önceden bi sorun var mıydı?Ay sağol canım benim o senin güzelliğin, damadımın yakışıklılığızeynoş hanım uykusuz derbeder, annesinin de çok dişi ağrıyor ya galiba apse yaptı damağım zonkluyor
Yok canım ihmal etmeye hiç niyetim yok bir an evvel gitmem lazımGeçmiş olsun canım benim gir git ihmal etme sakın
Sen uyutmuşa benziyorsun hasatbutun bebelerini uyutanlara selam olsun...
Dandini dandini dastanalar havalarda ucussun :)
Canım benim zaten genetik bir diş sorunum var, ağzımda sağlam diş yok desem yeri dolgu, kanal. Diş minelerim çok zayıf, bir de bu zeynonun alerji davasında çok kalsiyum eksikliği oldu ben de o da hızlandırdı çürük dişi apse yapmışYaa çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısını çok iyi bilirim.. Neden olmuş ki acaba. Önceden bi sorun var mıydı?
Doğumlar zaten mahvediyor dişleri canım yaCanım benim zaten genetik bir diş sorunum var, ağzımda sağlam diş yok desem yeri dolgu, kanal. Diş minelerim çok zayıf, bir de bu zeynonun alerji davasında çok kalsiyum eksikliği oldu ben de o da hızlandırdı çürük dişi apse yapmış
Canım gargaralarda da emzirenlere önermiyorlar
Xnm kizimda vardi ilk onunla temasdan 3.gunde bogazimda giciklanma ve kuru oksuruk vardi cok hafifti .o gece fenaydim sitma tutmustu sabaha kdr titremistim sabahina ekipleri aradik test icin gelmislerdi gecede sonucum pozitif cikmistiOink canım sana birley soracam kovid belirtileri sende kaç gün sonra başlanıltı
Ben hâlâ kalsiyum takviyesi alıyorum desem.. Benim de bi kanal tedavisi ve dolgu bekleyen dişim var. Ağrı sızı çok olmuyor şükür ama sonuçta ne kadar erken tedavi o kadar iyi. Git gide çürür çünkü. Ay nasıl yetiştireceğiz arada bir de onu bilmiyorum ki. Sen bi göster canım ağrı başladıysa zaten durmak imkansız.Canım benim zaten genetik bir diş sorunum var, ağzımda sağlam diş yok desem yeri dolgu, kanal. Diş minelerim çok zayıf, bir de bu zeynonun alerji davasında çok kalsiyum eksikliği oldu ben de o da hızlandırdı çürük dişi apse yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?