2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sağol canım benim o senin güzelliğin, damadımın yakışıklılığı zeynoş hanım uykusuz derbeder, annesinin de çok dişi ağrıyor ya galiba apse yaptı damağım zonkluyor
Yaa çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısını çok iyi bilirim.. Neden olmuş ki acaba. Önceden bi sorun var mıydı?

Benimki de üstüne birley örttürmüyor gece zaten örtersemde çok terliyor . Uyku tulumu da kalın oldu baya sevmedi onu da . Öylece yatıyor üstü başıyla

Yaa çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısını çok iyi bilirim.. Neden olmuş ki acaba. Önceden bi sorun var mıydı?
Canım benim zaten genetik bir diş sorunum var, ağzımda sağlam diş yok desem yeri dolgu, kanal. Diş minelerim çok zayıf, bir de bu zeynonun alerji davasında çok kalsiyum eksikliği oldu ben de o da hızlandırdı çürük dişi apse yapmış

Doğumlar zaten mahvediyor dişleri canım ya Bide senin ekstra hassasiyetin varmış

Oink canım sana birley soracam kovid belirtileri sende kaç gün sonra başlanıltı
Xnm kizimda vardi ilk onunla temasdan 3.gunde bogazimda giciklanma ve kuru oksuruk vardi cok hafifti .o gece fenaydim sitma tutmustu sabaha kdr titremistim sabahina ekipleri aradik test icin gelmislerdi gecede sonucum pozitif cikmisti

Ben hâlâ kalsiyum takviyesi alıyorum desem.. Benim de bi kanal tedavisi ve dolgu bekleyen dişim var. Ağrı sızı çok olmuyor şükür ama sonuçta ne kadar erken tedavi o kadar iyi. Git gide çürür çünkü. Ay nasıl yetiştireceğiz arada bir de onu bilmiyorum ki. Sen bi göster canım ağrı başladıysa zaten durmak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…