2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de üstüne birley örttürmüyor gece zaten örtersemde çok terliyor . Uyku tulumu da kalın oldu baya sevmedi onu da . Öylece yatıyor üstü başıyla
Iste benim basina buyruk gelinim bende kundak yapiyirum killarinincikariyor vucudunda sarili duruyor battaniyesi tek oyle yatiyo kizimda boyle yatiyodu saglam cani masallah.

Allahım nasıl bir yorgunluk.
Yığıldım yığılıcam ama süt kaynatıyorum.
Bebe 8de uyumuş, sabah artık 5te mi kalkar 6da mı
Aman sütü de taşırdım yaaa öfff!
Ayy Allahim keske 8de yatsa bom bos otursam bi baska bisey istemiyorum yaa okadar aksiki hic bisey mutlu etmiyo herseye katila katila agliyor napicami sasirdim valla. Sinirleniyirum ara ara kizarsam daha cok agliyo. Yeni bir diste gorunmuyor ufukta .off sut tasmasinda nefret ederim

8de uyumuş ama 2 defa uyandı tekrar uyuttum, 3. de yoldadır
İnşallah diştir.
Diş olsa çekiliyor yine, çıkarınca rahatlarım diyorsun da öyle ortaya ağlayınca beni de sinir basıyor.

Yarın gitcem kuzum var mı önerebileceğin bir doktor

Xnm kizimda vardi ilk onunla temasdan 3.gunde bogazimda giciklanma ve kuru oksuruk vardi cok hafifti .o gece fenaydim sitma tutmustu sabaha kdr titremistim sabahina ekipleri aradik test icin gelmislerdi gecede sonucum pozitif cikmisti
Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah kuzum

Hadi yaaaa. Ozaman bende çıtır topiklere dalayım kanka 2021 mart anaları mesela

Benim kız dün kukla yapacam diye dikiş kutusundan düğme almıştı sonra oynamış unutmuş yere düşmüş

ufaklıkta ne bulursa ağzına attıyor çorba vermiştim o yerde dolanıyordu bende kıza ders çalıştırıyordum baktım öğürür gibi yaptı ağzına parmağımı soktum bir şey yok geri yere bıraktım ama bir rahatsızlık var belli
Sonra kucağıma aldım hafif kustu dedim sileyim o arada bir kuştu ve de avucumu açtım baktım siyah bir şey
Meğerse bizim ki düğmeyi atmış ağzına ama yutamamış düğmede 25 kuruş kadar var öğle küçükte değil
Sonra kendi kendime dedim çocuk yutmuş olsaydı nasıl çıkardı bu kesin bir yerlerini parçalrdı

Aman cnm.dikkatli olun.Allah korumus.ben yere koymadan once yerin bos oldugundan emin oluyorum belki kucuk parca vardir diye supuruyorum oncesinde.

Ne cimbizlicam kizim herkesin asisina kimse karisamaz diyip dahada bisey demiyorum
Aman tamm beee bısey demedık bak şaka bı yana da nasıl korktugumu bilemen kanka. Isyernde gunde elli bin kez Kimlik alıp veriyorum. Ve her kımlıkte dezenfktan yapmaktan delırıcem. 1 dakika ıcınde 10larca kez alkol yaptığım oluyor. Yapma bukadar dıyolar ama yapmam lazım. Annem kanser cocuklarım var odum kopuo onlara bısey gtrcem diye Allah korusun. Gunde kac kere maske takmayan salaklarla kavga ediyorum. Bı gun ya dayak yıyecem ya da yedirecem pislik insanlara bıde laf yarısına giriyorlar yarabbım ben nerelere gidem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…