- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Off cok sıkici fafenk yok icindeBana 1 saatlik enerji pili taksaniz olmazmi su mutfagi halledeyim :) gece 2 saatlik uykuyla duruyorum.saat 11 de evden ciktik 7 de anca girwbildik.virus var diye cikmadigimiz icin isler birikti mecbur cikip yapmak zorunda kaldik :) ay cok anlatasim geldi neler yaptigimi sizde okurken yorulun :) 11 de ciktik gorumceme gittik cocugunun giymedigi kiyafetleri almak icin ayazla aralarinda 1 yas var ama onun olmayani direk benim sipama tam oluyor.6-7 parca verdi.ordan kiraciya gittik ama eve cikmadik korona var diye.ordan yonetime ugradik kiraci yatiriyormu diye.ordan sut urunleri marketi,kuruyemisci,birde gittigimiz yerde toptanci var sleepyler uygun oluyor.uygun oldugu icin istedigimiz bedenden 1 paket kalmis aldik.ıslak mendiller bile indirimde size soyle diyeyim baby turconun 3 lu ıslak mendili 10 13 lira arasinda birseydi baya uygun oluyor 4 paket alarak stokculuk yaptik :) ordan nalbura gittik.ordan milli piyangocuya gittik.derken eve gelmemiz 7 oldu ki bazi islerimizde kaldi :) evde yaptiklarimi saymayacagim zira okumaktan sıkılirsiniz :)
Gulersen hep yapar tepki vermezsen aliskanlik edinir.ben hayiri ögrettim hayır diyorum ve sinirli bakiyorum sonra tekrarlamiyor.Ya oda deılde benım bebenin alt ust toplamda 4 dısı varya meme uclarını ısırıyor kızlar napcam ben. Hıc tepki vermeyeye calısıyorum dikkatini cekerde hep yapar diye. Ama cok acıtıyo yaa
Fafenk yapicak pilim mi var kız :) tükkanı kapadim :)Off cok sıkici fafenk yok icinde
Seni sinirli dusununce benim bile gulesim geldiGulersen hep yapar tepki vermezsen aliskanlik edinir.ben hayiri ögrettim hayır diyorum ve sinirli bakiyorum sonra tekrarlamiyor.
İşte bende gulmuyorum oyun sanar diye. Hayır dersem de inadıma yapar diye korkuyorm :) kızıyor bana bazen hayır diyorum mesela ıhhh yapıyo agzunu yedıgım. Anam daha dun karnımızdalardı Yaaa ne cabuk buyuduler dıme maşallhGulersen hep yapar tepki vermezsen aliskanlik edinir.ben hayiri ögrettim hayır diyorum ve sinirli bakiyorum sonra tekrarlamiyor.
Ay hic sorma ciddi ortamlarda bile hep gulesim gelir.bakma tersim cok kotudur ben bile korkarim kendimden :) o acıyla sinirli bakiyorsun ister istemez :)Seni sinirli dusununce benim bile gulesim geldipambık hasat
Benim koca 9dan beri sekerliyo bu sekerlemenin sonunda kesin beni sirinlicekFafenk yapicak pilim mi var kız :) tükkanı kapadim :)
Massallah hepsine :) inatciysa senin minnakin birsey diyemem :)İşte bende gulmuyorum oyun sanar diye. Hayır dersem de inadıma yapar diye korkuyorm :) kızıyor bana bazen hayır diyorum mesela ıhhh yapıyo agzunu yedıgım. Anam daha dun karnımızdalardı Yaaa ne cabuk buyuduler dıme maşallh
Hemen uyu hemen sirin baba uyanmadan uyursan sirinlenmezsin :)Benim koca 9dan beri sekerliyo bu sekerlemenin sonunda kesin beni sirinlicekuyku tutmayinca mimcirmanin sonu ne fafenkk
Demi valla bemde kiziyodum bide meme eve gitti diyio kapariyodumAy hic sorma ciddi ortamlarda bile hep gulesim gelir.bakma tersim cok kotudur ben bile korkarim kendimden :) o acıyla sinirli bakiyorsun ister istemez :)
HahahahhahaHemen uyu hemen sirin baba uyanmadan uyursan sirinlenmezsin :)
Davsanin kaynanasida oyle peslerine dusuyosu bak bosuna dememisler kiz cocuklari anasininn kaderini yasar diyenisan bozmak gibi olmasinda tavsannesi
Şıklığa bakıp beyaz aldımBeyaz olan popisi kaydirirmi ki cnm oyle bir izlenimi var.pembe daha rahat gorunuyor.ama beyaz olan daha şık.rahatlıga bakip pembe derdim :)
Bunu aldık idare eder şimdilik bakalım oda da küçük kaba bi şey olmasın dedimE başka model renk baksan canım
Hahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseyBize yabanci gelin yolu gorununce ben kiymetlendim pinkimama pinkin kizimda gozu var bu is olmasin diye diyor diyerek sizin nisaninizi boziyim mi simdi Mdmray
İkea ya gidip baktım hoşuma giden olmadı beğendiğim de stoklarında kalmamış apar topar girip çıktım adım başı hes kodu istediler netten sipariş en iyisi bu dönemde artık şansımıza nasıl bi şey gelecek bakalımE başka model renk baksan canım
Pinke pinki sormuslar illede pink demisBana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
Hahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseydemi canim.dunurum Mdmray zaten 1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani @minnakminnakpanda bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi
Baska model baksan? Çünkü kucukler ayaklancak sandalyelere tirmancak beyaz devrilmeye musait gibi geldi banaKızıma sorsam o da pembe olan der ama hiç uyumlu olmayacak oda da pembe hiç bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?