2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Off cok sıkici fafenk yok icinde

Ya oda deılde benım bebenin alt ust toplamda 4 dısı varya meme uclarını ısırıyor kızlar napcam ben. Hıc tepki vermeyeye calısıyorum dikkatini cekerde hep yapar diye. Ama cok acıtıyo yaa
Gulersen hep yapar tepki vermezsen aliskanlik edinir.ben hayiri ögrettim hayır diyorum ve sinirli bakiyorum sonra tekrarlamiyor.

Gulersen hep yapar tepki vermezsen aliskanlik edinir.ben hayiri ögrettim hayır diyorum ve sinirli bakiyorum sonra tekrarlamiyor.
İşte bende gulmuyorum oyun sanar diye. Hayır dersem de inadıma yapar diye korkuyorm :) kızıyor bana bazen hayır diyorum mesela ıhhh yapıyo agzunu yedıgım. Anam daha dun karnımızdalardı Yaaa ne cabuk buyuduler dıme maşallh

Massallah hepsine :) inatciysa senin minnakin birsey diyemem :)

Ay hic sorma ciddi ortamlarda bile hep gulesim gelir.bakma tersim cok kotudur ben bile korkarim kendimden :) o acıyla sinirli bakiyorsun ister istemez :)
Demi valla bemde kiziyodum bide meme eve gitti diyio kapariyodum Ayy gecen hafta cok kotu isiriyodyda bu hafta yapmiyor cok sukur ama guven olmaz tabi meme ucu kremine geri baslamistim yara yapmisti

Davsanin kaynanasida oyle peslerine dusuyosu bak bosuna dememisler kiz cocuklari anasininn kaderini yasar diye nisan bozmak gibi olmasinda tavsannesi

Bize yabanci gelin yolu gorununce ben kiymetlendim pinkim ama pinkin kizimda gozu var bu is olmasin diye diyor diyerek sizin nisaninizi boziyim mi simdi Mdmray

Beyaz olan popisi kaydirirmi ki cnm oyle bir izlenimi var.pembe daha rahat gorunuyor.ama beyaz olan daha şık.rahatlıga bakip pembe derdim :)
Şıklığa bakıp beyaz aldım herkes pembe dedi ama kızım da en son kararımız beyaz olan oldu çok pahalı yaa masa sandalye 600 tl ye mal oldu yani en uygun olabilecek fiyat şimdilik işimiz görülür ilerde tercihleri değişir o zaman kadar hepsini pelt ederler diye düşünüyorum

Bize yabanci gelin yolu gorununce ben kiymetlendim pinkim ama pinkin kizimda gozu var bu is olmasin diye diyor diyerek sizin nisaninizi boziyim mi simdi Mdmray
Hahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi bisey demi canim.dunurum Mdmray zaten 1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani @minnakminnakpanda bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi

Ahaha ben olsam bunu resmen aldatma syaarim isin icinde kakali bez var sonucta en mahremleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…