2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla canim bezi mahalle de ki marketten aliyoduk. Toptancidan ne kadara aliyosun? İslak mendil de kirmizibeyaz diye bir sayfadan aldim. Eslem dogmadan oncede ordan almistim. 12li paket sleepy nin 70 tl ye aldik

Hicde katistirmadin bizim dunurlugumuzu bozamazsin tamam mi :) kacirirmiyim ben hic bal yanakli kizi :)

Iyi yaptin cnm aklin kalacagina paran kalsin :)

Valla canim bezi mahalle de ki marketten aliyoduk. Toptancidan ne kadara aliyosun? İslak mendil de kirmizibeyaz diye bir sayfadan aldim. Eslem dogmadan oncede ordan almistim. 12li paket sleepy nin 70 tl ye aldik
Tanesi 80 90 krs civarina denk geliyor cnm.normalde 98 krs 1 tl civari.uyguna almissin islak mendili sende cnm.netten hic bez veya islak mendil almadik acikcasi.eminim daha uygundur ama esimij karti net alisverise kapali mecbur toptancidan aliyoruz.

Kızlar iki gecedir yarım saatte bir kalkıyorum. Mememi almıyor ağlıyor uyumuyor ama gözünden uyku akıyor. Çok perişanım dişten mi bu. Uykuya dalamıyor ve içlenerek ağlıyor. Diştense ne kadar sürecek bu durum yardım edinnn

Suresi bebekten bebege degisir cnm ilk dis 10 gun surmustu bizim oburleri 5 gun ort.dis gibi geldi bana.

Ben memeden cikarip hayir isirirsan sut vermem dedim hep

Tanesi 80 90 krs civarina denk geliyor cnm.normalde 98 krs 1 tl civari.uyguna almissin islak mendili sende cnm.netten hic bez veya islak mendil almadik acikcasi.eminim daha uygundur ama esimij karti net alisverise kapali mecbur toptancidan aliyoruz.
Anladim canim. Bizimde oyle 0.90a geliyor tanesi. Biz alisigiz netten almaya. Bu sayfayida tavsiye ederim.pisik kremi falan indirimli oluyor ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…