Valla canim bezi mahalle de ki marketten aliyoduk. Toptancidan ne kadara aliyosun? İslak mendil de kirmizibeyaz diye bir sayfadan aldim. Eslem dogmadan oncede ordan almistim. 12li paket sleepy nin 70 tl ye aldikBana 1 saatlik enerji pili taksaniz olmazmi su mutfagi halledeyim :) gece 2 saatlik uykuyla duruyorum.saat 11 de evden ciktik 7 de anca girwbildik.virus var diye cikmadigimiz icin isler birikti mecbur cikip yapmak zorunda kaldik :) ay cok anlatasim geldi neler yaptigimi sizde okurken yorulun :) 11 de ciktik gorumceme gittik cocugunun giymedigi kiyafetleri almak icin ayazla aralarinda 1 yas var ama onun olmayani direk benim sipama tam oluyor.6-7 parca verdi.ordan kiraciya gittik ama eve cikmadik korona var diye.ordan yonetime ugradik kiraci yatiriyormu diye.ordan sut urunleri marketi,kuruyemisci,birde gittigimiz yerde toptanci var sleepyler uygun oluyor.uygun oldugu icin istedigimiz bedenden 1 paket kalmis aldik.ıslak mendiller bile indirimde size soyle diyeyim baby turconun 3 lu ıslak mendili 10 13 lira arasinda birseydi baya uygun oluyor 4 paket alarak stokculuk yaptik :) ordan nalbura gittik.ordan milli piyangocuya gittik.derken eve gelmemiz 7 oldu ki bazi islerimizde kaldi :) evde yaptiklarimi saymayacagim zira okumaktan sıkılirsiniz :)
Kim kimi aldatti davsanim anlayamadimAhaha ben olsam bunu resmen aldatma syaarim isin icinde kakali bez var sonucta en mahremleri
Hicde katistirmadin bizim dunurlugumuzu bozamazsin tamam mi :) kacirirmiyim ben hic bal yanakli kizi :)Hahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseydemi canim.dunurum @Mdmray zaten @1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani @minnakminnakpanda bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi
Iyi yaptin cnm aklin kalacagina paran kalsin :)Şıklığa bakıp beyaz aldımherkes pembe dedi ama kızım da en son kararımız beyaz olan oldu çok pahalı yaa masa sandalye 600 tl ye mal oldu yani en uygun olabilecek fiyat şimdilik işimiz görülür ilerde tercihleri değişir o zaman kadar hepsini pelt ederler diye düşünüyorum
Size bisey demiyorumki minnakla pinke satastimHicde katistirmadin bizim dunurlugumuzu bozamazsin tamam mi :) kacirirmiyim ben hic bal yanakli kizi :)
Tanesi 80 90 krs civarina denk geliyor cnm.normalde 98 krs 1 tl civari.uyguna almissin islak mendili sende cnm.netten hic bez veya islak mendil almadik acikcasi.eminim daha uygundur ama esimij karti net alisverise kapali mecbur toptancidan aliyoruz.Valla canim bezi mahalle de ki marketten aliyoduk. Toptancidan ne kadara aliyosun? İslak mendil de kirmizibeyaz diye bir sayfadan aldim. Eslem dogmadan oncede ordan almistim. 12li paket sleepy nin 70 tl ye aldik
Tamam hatlar karisti yorgunluguma ve uykusuzluguma ver :)Size bisey demiyorumki minnakla pinke satastim
Suresi bebekten bebege degisir cnm ilk dis 10 gun surmustu bizim oburleri 5 gun ort.dis gibi geldi bana.Kızlar iki gecedir yarım saatte bir kalkıyorum. Mememi almıyor ağlıyor uyumuyor ama gözünden uyku akıyor. Çok perişanımdişten mi bu. Uykuya dalamıyor ve içlenerek ağlıyor. Diştense ne kadar sürecek bu durum yardım edinnn
Bizim 8 diş oldu gacirdata gacirdata isiriyoYa oda deılde benım bebenin alt ust toplamda 4 dısı varya meme uclarını ısırıyor kızlar napcam ben. Hıc tepki vermeyeye calısıyorum dikkatini cekerde hep yapar diye. Ama cok acıtıyo yaa
Ben memeden cikarip hayir isirirsan sut vermem dedim hepİşte bende gulmuyorum oyun sanar diye. Hayır dersem de inadıma yapar diye korkuyorm :) kızıyor bana bazen hayır diyorum mesela ıhhh yapıyo agzunu yedıgım. Anam daha dun karnımızdalardı Yaaa ne cabuk buyuduler dıme maşallh
Orasini bilmem artik bombayı birakir kacarim ona kaynanalar karar versinKim kimi aldatti davsanim anlayamadimbenim oglum masum masum bagriyodu zeynosun aktivite madasinda fotosu gelldi sonraa seliiiiiinn seliiiinn die agladi
Hicde katistirmadin bizim dunurlugumuzu bozamazsin tamam mi :) kacirirmiyim ben hic bal yanakli kizi :)
Kimin damadiysa gelsin gotursun koca cinari yiter yea yiter geri uyandi
yok cnm ya yapar arada dinleneyim diye napsin ben yorgunluktan porsuk gibi uyuyup kalincaKesin senden biseylr isticek
Off off ablasinin odasinda sevinc cigliklari atiyorAyyy en cok buna guldum sinjrkirixi gulmesi gibi
Anladim canim. Bizimde oyle 0.90a geliyor tanesi. Biz alisigiz netten almaya. Bu sayfayida tavsiye ederim.pisik kremi falan indirimli oluyor ordanTanesi 80 90 krs civarina denk geliyor cnm.normalde 98 krs 1 tl civari.uyguna almissin islak mendili sende cnm.netten hic bez veya islak mendil almadik acikcasi.eminim daha uygundur ama esimij karti net alisverise kapali mecbur toptancidan aliyoruz.
Sende benden beter ciktin valla davsanimOrasini bilmem artik bombayı birakir kacarim ona kaynanalar karar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?