Valla cocuklar gram nefes aldirmiyorlar cok bunaldık bu aksam
Bence bu kis hepsi butun dislerini cikarcak1 saat sonunda sakinledi simdi emiyor uyur ins bu arada kopej dis de geliyor ne yapam beeennn
Neler duyuyorumHahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseydemi canim.dunurum Mdmray zaten @1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani Tinybirdy bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi
Odada ciglik atiyo demistimya ablasinin pikesiyle ocu ceee yapiyormus megerkurban oldugum
Bende oyleyim. Biri uyancak diye uyuyamiyorumBende değişik bi hâl oluştu kızlar. Oğlanı uyuttum mesela, uyumaya gitmeye korkuyorum. Sanki ben başımı yastığa koyunca uyanacakmış gibiGülüyorum ama ciddiyim. Gece de emmeye uyanıyor ya tekrar aynı sebepten oğluşum uyusa bile ben oturuyorum. Bazen otururken uyuyorum. Sizde de oluyor mu?
Evet oluyor cnm cok kotu bi durum yaa nasilsa uyamcak die uyuyamakBende değişik bi hâl oluştu kızlar. Oğlanı uyuttum mesela, uyumaya gitmeye korkuyorum. Sanki ben başımı yastığa koyunca uyanacakmış gibiGülüyorum ama ciddiyim. Gece de emmeye uyanıyor ya tekrar aynı sebepten oğluşum uyusa bile ben oturuyorum. Bazen otururken uyuyorum. Sizde de oluyor mu?
Ben evybaby e geçtik gayet güzel en son 83 kuruşa geliyordu tanesi aldığımız da 4+ bedenTanesi 80 90 krs civarina denk geliyor cnm.normalde 98 krs 1 tl civari.uyguna almissin islak mendili sende cnm.netten hic bez veya islak mendil almadik acikcasi.eminim daha uygundur ama esimij karti net alisverise kapali mecbur toptancidan aliyoruz.
Ben de uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum sabah uyandığımda da uykumu alamamış uyanıyorum uyku ilacı mı alsam diyorum hiç kullanmadım şimdiye kadar ama boş veriyorum o tür ilaçlara alınmamak içinBende oyleyim. Biri uyancak diye uyuyamiyorum
Bence pembe canım hem yazı masasına renkli iyi olur hem daha rahat gözüküyor hem de kızın rengine bayılırBana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
Aslında canım kalori hesabıyla iyi vermiştim ben bir ara hamilelikten önce.Hem aç kalmıyorsun hem zorlamıyor insanı hem de kilo verdiriyor.Bir de kalorili birşey yediğinde şu kadar kalori alıcam deme mesela çekirdek yiyeceksin bir kase 450 kalori normalde ya içinden 50 kalori alıyorum birşey değil diyeceksin.Böyle yapa yapa kilo veren bir kadının kitabını okumuştum da adını hatırlamıyorum.Ben böyle yaparak hergün pasta börek yiyerek 3 kilo verdiğimi bilirim iki haftadaMalum sozde diyet yapiyordum 1 gun yapip 2 gun yapmiyordum ama yinede normale gore az yiyordum 1 hafta 10 gun olmustur baslayali 64 kiloydum bugun tartildim 63 kiloyum :) 1 kilo 1 kilodur :) kaldi 3 kilo :)
Melisa iç canım yatmadan rahatlatırmış insanı annem menepozda uyuyamıyordu melisa içiyordu uyku hapları daha beter ediyordu onu.Ben de uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum sabah uyandığımda da uykumu alamamış uyanıyorum uyku ilacı mı alsam diyorum hiç kullanmadım şimdiye kadar ama boş veriyorum o tür ilaçlara alınmamak için
Ben zaten dayanabildiğim kadar duruyorum gece ikiden sonra derin uyuyor iki üç saat çok yorulmuşsam erken bayılıveriyorum gerçiBende değişik bi hâl oluştu kızlar. Oğlanı uyuttum mesela, uyumaya gitmeye korkuyorum. Sanki ben başımı yastığa koyunca uyanacakmış gibiGülüyorum ama ciddiyim. Gece de emmeye uyanıyor ya tekrar aynı sebepten oğluşum uyusa bile ben oturuyorum. Bazen otururken uyuyorum. Sizde de oluyor mu?
Hepsi çıkana kadar ara ara sürecek maalesefKızlar iki gecedir yarım saatte bir kalkıyorum. Mememi almıyor ağlıyor uyumuyor ama gözünden uyku akıyor. Çok perişanımdişten mi bu. Uykuya dalamıyor ve içlenerek ağlıyor. Diştense ne kadar sürecek bu durum yardım edinnn
Ben de memeden çıkarıp çatıyorum kaşlarımı o kıkır kıkır gülünce dayanamayıp gülüyorum.Bir de benimki emzirirken önce pis pis sırıtıyor sonra ısırıyor anlıyorum ısıracağını.Ben memeden cikarip hayir isirirsan sut vermem dedim hep
Emin olsaydin cnm gitseydin pesine keskeKizlar eslemi uyuturken koridorda yerde birsey hareket etti gibi geldi. Fare mi acaba diye cok kafama taktim. Yerde de kiyafetler vardim yanilsamami oldu gercekten bisey var mi bilmiyorum of nasil uyucam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?