2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha yeni uyuttum kizlar . Ve oglusum meger guncellenmiste ondan uyanmis uykusuz ama cok mutluyumguncellememiz hasat kesin hasetlencek nazar daeğdirmezsin insallakk
Hasatzamani emekledi 2 3 adim simdilik R ye takmis vitesi zabagnan unutmaz insallah kocaman bir masallah bekliyorum sizin icin kucuk bizim hibi agir yasamlar icin böyük bir adim

Yok olmuyor :)

Kizlar eslemi uyuturken koridorda yerde birsey hareket etti gibi geldi. Fare mi acaba diye cok kafama taktim. Yerde de kiyafetler vardim yanilsamami oldu gercekten bisey var mi bilmiyorum of nasil uyucam ben ya
Uykusuzluktan oyle gelmistir cnm

Ben bir tek sana hasetlenirim bebene hasetlenmem :) 2 gundur dis sancisi cekiyor.uyku yok gozler portlemis hasat var :) buyusunde hesabini sorucam ben ayazdan

Artik cok hizlancak pink hayirli ve ugurlu olsun

Maşallah canımm. Çok tatlı oluyorlar emeklerken

hadi hayjrli olsun cnm bkzimki de yavas yavas bk yerden tutunul adim atiyor yana amayan yan tutunup gidecek

Kizlar eslemi uyuturken koridorda yerde birsey hareket etti gibi geldi. Fare mi acaba diye cok kafama taktim. Yerde de kiyafetler vardim yanilsamami oldu gercekten bisey var mi bilmiyorum of nasil uyucam ben ya
daha once oldu mu boyle ki fare mare cati katinda misin ki cnm bence de yorgunluktandir

Kızzz dünürrr kızımı hala seviyorsun , at da dünyam şenlensin, bal yanaklarını yiyesim geldi demiyor musunzaten Çınarın da asabını bozduk dün gece, inşallah sonradan sakinleşmiştir. Ama benim artık dünürüm Tinybirdy , daha çok kaynaşamadılar İmranla benim kız ama olacak elbet, Çınarla yaşanmışlık çoook(mukuslu kakalar, kaka da kan aramacalar fln)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…