- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bende diyorum bazen :) hatta seni kescm sütten kescem dıye tehditler havalardaBen memeden cikarip hayir isirirsan sut vermem dedim hep
Yok olmuyor :)Bende değişik bi hâl oluştu kızlar. Oğlanı uyuttum mesela, uyumaya gitmeye korkuyorum. Sanki ben başımı yastığa koyunca uyanacakmış gibiGülüyorum ama ciddiyim. Gece de emmeye uyanıyor ya tekrar aynı sebepten oğluşum uyusa bile ben oturuyorum. Bazen otururken uyuyorum. Sizde de oluyor mu?
Uykusuzluktan oyle gelmistir cnmKizlar eslemi uyuturken koridorda yerde birsey hareket etti gibi geldi. Fare mi acaba diye cok kafama taktim. Yerde de kiyafetler vardim yanilsamami oldu gercekten bisey var mi bilmiyorum of nasil uyucam ben ya
Ben bir tek sana hasetlenirim bebene hasetlenmem :) 2 gundur dis sancisi cekiyor.uyku yok gozler portlemis hasat var :) buyusunde hesabini sorucam ben ayazdanDaha yeni uyuttum kizlar . Ve oglusum meger guncellenmiste ondan uyanmisuykusuz ama cok mutluyum guncellememiz hasat kesin hasetlencek nazar daeğdirmezsin insallakk
Hasatzamani emekledi 2 3 adim simdilik R ye takmis vitesi zabagnan unutmaz insallah kocaman bir masallah bekliyorum sizin icin kucuk bizim hibi agir yasamlar icin böyük bir adim
Hareket gibi gördüm. Baktim zaten her yereEmin olsaydin cnm gitseydin pesine keske
Artik cok hizlancak pink hayirli ve ugurlu olsunDaha yeni uyuttum kizlar . Ve oglusum meger guncellenmiste ondan uyanmisuykusuz ama cok mutluyum guncellememiz hasat kesin hasetlencek nazar daeğdirmezsin insallakk
Hasatzamani emekledi 2 3 adim simdilik R ye takmis vitesi zabagnan unutmaz insallah kocaman bir masallah bekliyorum sizin icin kucuk bizim hibi agir yasamlar icin böyük bir adim
İnsallah bende öyle inandirdim kendimi çünkü orda kiyafetler vardi yerdeUykusuzluktan oyle gelmistir cnm
Seninki kolay cikariyoduBen bir tek sana hasetlenirim bebene hasetlenmem :) 2 gundur dis sancisi cekiyor.uyku yok gozler portlemis hasat var :) buyusunde hesabini sorucam ben ayazdan
Yorgunluktan oyle gelmistir canim yaaHareket gibi gördüm. Baktim zaten her yere
Nedense bu beni sevindirdiArtik cok hizlancak pink hayirli ve ugurlu olsun
MaşallahDaha yeni uyuttum kizlar . Ve oglusum meger guncellenmiste ondan uyanmisuykusuz ama cok mutluyum guncellememiz hasat kesin hasetlencek nazar daeğdirmezsin insallakk
amam rahatlasinlar bi cikarsinlar daBence bu kis hepsi butun dislerini cikarcak
hadi hayjrli olsun cnm bkzimki de yavas yavas bk yerden tutunul adim atiyor yana amaDaha yeni uyuttum kizlar . Ve oglusum meger guncellenmiste ondan uyanmisuykusuz ama cok mutluyum guncellememiz hasat kesin hasetlencek nazar daeğdirmezsin insallakk
daha once oldu mu boyle ki fare mare cati katinda misin ki cnm bence de yorgunluktandirKizlar eslemi uyuturken koridorda yerde birsey hareket etti gibi geldi. Fare mi acaba diye cok kafama taktim. Yerde de kiyafetler vardim yanilsamami oldu gercekten bisey var mi bilmiyorum of nasil uyucam ben ya
Kızzz dünürrr kızımı hala seviyorsun , at da dünyam şenlensin, bal yanaklarını yiyesim geldi demiyor musunHahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseydemi canim.dunurum Mdmray zaten 1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani Tinybirdy bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi
5 kilo verdşm cnm da bu ara hiç dikkat etmiyorumKac kg vermistin canim almaya mi basladin geri
Aaaa Selin bunu beğenmedi
Güle güle kullansın canım güzelmişBunu aldık idare eder şimdilik bakalım oda da küçük kaba bi şey olmasın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?