2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah.
Hadi bakalım oturmaya mı geldik dünyaya, gez dolaş arkasından pink

3 gündür çok halsizim.
Oturduğum yere yapışıyorum, çocuklar birbirini de yese öyle bakıyorum.
3 saniye falan işte
Yemek bile yapamıyorum, geçiştirdikçe de düzgün beslenemiyoruz.
Hasta gibi yorgunum ne ki bu acaba.
Vitamin kullanan var mı ne kullanıyorsunuz?

Canım mevsimsel mi acaba demek istedim ama bilemedim? Ben kullanmıyorum ama başlayacağım ya hem multivatimin hem de kalsiyum takviyesi alacağım. Bence sen de kullanabilirsin

Kız ex dünür Pinkpinkblue gördün mü yaptığını, Tinybirdy dünürümle benim aramı bozdun, başkalarının gönderilerini beğenmiş bana yorum yapmamış demekki artıkın benim kızımı istemiyor evde kaldı benim kız bari ben de 2020 Şubat annelerine gideyim belki oradan birisi talip olur

Ay bende oyleydim birkac gun once yazmistim da.ara ara oluyor bende de ama gidemiyorum ki saglik ocagina.sozde gidicem ama bakalim ne zaman.gece actım efkarım biriktiyi hem dinleyip hem soyluyordum sarhos gibi :)

Canım mevsimsel mi acaba demek istedim ama bilemedim? Ben kullanmıyorum ama başlayacağım ya hem multivatimin hem de kalsiyum takviyesi alacağım. Bence sen de kullanabilirsin
Bilmiyorum ki canım mevsimsel mi, yoksa covid sonrası normal mi.
Ben de multivitamin mi kullansam sadece c mi kullansam arada kaldım, şu dönemde c de öneriyorlar ya.
O enerji verir mi bilmiyorum.

Ay bende oyleydim birkac gun once yazmistim da.ara ara oluyor bende de ama gidemiyorum ki saglik ocagina.sozde gidicem ama bakalim ne zaman.gece actım efkarım biriktiyi hem dinleyip hem soyluyordum sarhos gibi :)
Öyle şeyler dinlersen tabi halsiz olursun çiftetelli falan açsana
Sağlık ocağına falan gidemem ya, ekstradan nefes alasım bile yok.
Yerimden kazıyacaklar yakında demek isterdim de çocuklar kazıyor zaten

Bilmiyorum ki canım mevsimsel mi, yoksa covid sonrası normal mi.
Ben de multivitamin mi kullansam sadece c mi kullansam arada kaldım, şu dönemde c de öneriyorlar ya.
O enerji verir mi bilmiyorum.
Bence verir canım , bol bol meyve de ye. Covid de çok ciddi birşey, çok şükür atlattınız canım ama olabilir belki vücudunun direncini düşürmüştür muhtemelen, takviye almanın sana faydası olabilir

Alıngan dünürümmm Gördüm de birazdan yazayım diye beklettim te Allah seni Telefonu elime almamla bırakmam bir oluyor. Hâlâ kahvaltı yapamadık Dün darmadağın yapmışız evi. Toplamadan uyudum. Şimdi onları topluyordum.

Kız alınganlık değil kızım evde kaldı sandım bir korktum şaka şaka canım valla ben de yapamadım daha bir dk yerinde durmuyor ,habire tehlikeli işler peşinde, mutfağın kapısını kapatıyorum zırlıyor. Bir uyutsam yapacağım inşallah kolay gelsin canım

Kızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?

Minnakçım sen istersen yine kutla birşeyler yap kendini yormadan. O utansın . Ondan bişeyler Beklediğini önemsediğini görsün

Katılıyorum kahvetelvesi ben b12 kullanıyorum solgarın hem süt için hemde unutkanlığım için

Zaten emzirme ve küçük çocuk hepimize zor.
Kendimize iyi bakalım

Normalde önemser mi?
Ben de pek takılmam özel günlere ama bu değilse bahane bulmuş gibi olmuş.
Bence hediye falan değil de boş geçmemek için bi pasta düşünebilirsin.
Onun için değil, ikiniz için olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…