2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben viobiotic miydi doğum sonrası anneler için onu kullanıyorum.İçinde balık yağı da var düzenli kullanamıyorum ona rağmen iyi hissediyorum kendimi

Ben olsam umursarim kutlarim. Ona her ozel gunde sende benim digum gunumu kutlamamistin dedirtmem, first vermem

Canim covid sonrasi semptomlar bunlar uzun sure boyle surebilirm ben unutmadihim zamanlarda yani nadiren supradyn iciyorum

Hahahahahaha

Minnakçım sen istersen yine kutla birşeyler yap kendini yormadan. O utansın . Ondan bişeyler Beklediğini önemsediğini görsün

Ben olsam umursarim kutlarim. Ona her ozel gunde sende benim digum gunumu kutlamamistin dedirtmem, first vermem
Kahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..

Hajajajajhaha evet hala yerim onu artik ben onun dunya ahiret teyzesiyim . Yani evet iste imranla bulusmus ayni parkta uyumus olabilir ama cinarin mukuslu kakalarini asla unutamaz

Yavrum adam beni sevmiyor modundan ne zamann cikacaksin ? Sevmek sence nedir nasil olur? Insan sevmedigi bir kadindan 2 cocuk dunyaya getirirmi? Sirff mantik icin bir omur gecirir mi? Bence esinede hediye al her daim sevgini hissettir belki ozaman sende hissedersin ha bide gerdek var ağsama hazirlan

bak bak nisana mayisa gitmiyor kız oglanlardan buyuk olmasin diye subata gidiyor hadi bklm gazan mübarek olsun

8 de kalkti ,guzelce kahvalti yapti , 12.00 da banyo yapti son durulama suyuna da okaliptus yagi kiydum dokup cikardim,agri kesici verdim ins guzel bi ogle uylusu yapar da ben de biraz uzanip dizi izlerim ,simdi tv kizimda meyvelerini soydum dogradim o icerde cizgifilm keyfi yapiyor gidince bende sira bende kahve yapayim napim

Canim covid sonrasi semptomlar bunlar uzun sure boyle surebilirm ben unutmadihim zamanlarda yani nadiren supradyn iciyorum
Pink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?
Normalde iyiyim ama arada böyle bi yorgunluk basıyor ağlayacağım nerdeyse çok yorgunum uyumak istiyorum diye.

şu asagida luppo reklami var ya gecen kis haftasonu disari cikma yasagindan once luppo icin koca kalabalik kuyruga giren adam geldi aklima gulesim geldi yareklamda da kimse haftasonu lupposuz kalmak istemez yaziyor yasak var diye yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…