Evet ya bizim oğlan iki adım zor emekliyordu bir haftada evin her yerinde tur atıyor artıkArtik cok hizlancak pink hayirli ve ugurlu olsun
Katılıyorumkahvetelvesi ben b12 kullanıyorum solgarın hem süt için hemde unutkanlığım için
/QUOTE]
Unutkanlık mı yooo
Süt de arttırsa de evet iyi olur.
Ben viobiotic miydi doğum sonrası anneler için onu kullanıyorum.İçinde balık yağı da var düzenli kullanamıyorum ona rağmen iyi hissediyorum kendimi3 gündür çok halsizim.
Oturduğum yere yapışıyorum, çocuklar birbirini de yese öyle bakıyorum.
3 saniye falan işte
Yemek bile yapamıyorum, geçiştirdikçe de düzgün beslenemiyoruz.
Hasta gibi yorgunum ne ki bu acaba.
Vitamin kullanan var mı ne kullanıyorsunuz?
Ben olsam umursarim kutlarim. Ona her ozel gunde sende benim digum gunumu kutlamamistin dedirtmem, first vermemKızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?
Canim covid sonrasi semptomlar bunlar uzun sure boyle surebilirm ben unutmadihim zamanlarda yani nadiren3 gündür çok halsizim.
Oturduğum yere yapışıyorum, çocuklar birbirini de yese öyle bakıyorum.
3 saniye falan işte
Yemek bile yapamıyorum, geçiştirdikçe de düzgün beslenemiyoruz.
Hasta gibi yorgunum ne ki bu acaba.
Vitamin kullanan var mı ne kullanıyorsunuz?
Erkenminsevindim noldu su saate kadsr hic yeltenmedi uyuzlugubuatundeydi ama baklimm keyiflenirse belki ecük gezerMaşallah.
Hadi bakalım oturmaya mı geldik dünyaya, gez dolaş arkasından pink
HahahahahahaKız ex dünürPinkpinkblue gördün mü yaptığını, Tinybirdy dünürümle benim aramı bozdun, başkalarının gönderilerini beğenmiş bana yorum yapmamış demekki artıkın benim kızımı istemiyor evde kaldı benim kız bari ben de 2020 Şubat annelerine gideyim belki oradan birisi talip olur
Benim bebe tersten gelisiyo mbr neredeyse yuruyorduhadi hayjrli olsun cnm bkzimki de yavas yavas bk yerden tutunul adim atiyor yana amayan yan tutunup gidecek
Minnakçım sen istersen yine kutla birşeyler yap kendini yormadan. O utansın . Ondan bişeyler Beklediğini önemsediğini görsün
Normalde önemser mi?
Ben de pek takılmam özel günlere ama bu değilse bahane bulmuş gibi olmuş.
Bence hediye falan değil de boş geçmemek için bi pasta düşünebilirsin.
Onun için değil, ikiniz için olur.
Kahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..Ben olsam umursarim kutlarim. Ona her ozel gunde sende benim digum gunumu kutlamamistin dedirtmem, first vermem
Hajajajajhaha evet hala yerim onu artik ben onun dunya ahiret teyzesiyimKızzz dünürrr kızımı hala seviyorsun , at da dünyam şenlensin, bal yanaklarını yiyesim geldi demiyor musunzaten Çınarın da asabını bozduk dün gece, inşallah sonradan sakinleşmiştir. Ama benim artık dünürüm Tinybirdy , daha çok kaynaşamadılar İmranla benim kız ama olacak elbet, Çınarla yaşanmışlık çoook(mukuslu kakalar, kaka da kan aramacalar fln)
Yavrum adam beni sevmiyor modundan ne zamann cikacaksin ? Sevmek sence nedir nasil olur? Insan sevmedigi bir kadindan 2 cocuk dunyaya getirirmi? Sirff mantik icin bir omur gecirir mi? Bence esinede hediye al her daim sevgini hissettir belki ozaman sende hissedersinKahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..
Evet cnm ne kdr sevindim bi bilsenMaşallahcanımm. Çok tatlı oluyorlar emeklerken
son dakika bebesi oBenim bebe tersten gelisiyo mbr neredeyse yuruyorduemeklemeye oturdu
bak bak nisana mayisa gitmiyor kız oglanlardan buyuk olmasin diye subata gidiyor hadi bklm gazan mübarek olsunKız ex dünürPinkpinkblue gördün mü yaptığını, Tinybirdy dünürümle benim aramı bozdun, başkalarının gönderilerini beğenmiş bana yorum yapmamış demekki artıkın benim kızımı istemiyor evde kaldı benim kız bari ben de 2020 Şubat annelerine gideyim belki oradan birisi talip olur
Sağol canım.Ben viobiotic miydi doğum sonrası anneler için onu kullanıyorum.İçinde balık yağı da var düzenli kullanamıyorum ona rağmen iyi hissediyorum kendimi
ben imom latte iciyorum icinde omega 3 falan da var emziren anne icin multi vitamin ama kilo yapmasin diye gun asiri ya da iki gunde bi iciyorumSağol canım.
Balık yemeyi de bıraktık bak omega3 gelmiyor aklıma.
Pink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?Canim covid sonrasi semptomlar bunlar uzun sure boyle surebilirm ben unutmadihim zamanlarda yani nadirensupradyn iciyorum
İvit çok oturdun kalkErkenminsevindim noldu su saate kadsr hic yeltenmedi uyuzlugubuatundeydi ama baklimm keyiflenirse belki ecük gezerpinkde bos bos oturuyodu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?