2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?
Normalde iyiyim ama arada böyle bi yorgunluk basıyor ağlayacağım nerdeyse çok yorgunum uyumak istiyorum diye.
Evet oluyor canim yaa bide benim kolum cok agriyor omzumdan mesela cinara yemek yedorirken 2 dk kasigi tutuyorum diye insanin omzu agrir mi agriyor iste . Bu torgunlugu ve agrilari cok duydum zor geciyormus diye

Ya yapıyla da ilgili işte.
Bizimki aşk evliliği ama adam hatırlatmasa senin bi doğum günün vardı demem.
Erkekleri anlıyorum aslında bu konuda.
Ama normalde kutluyorsa boşver bir şey yok gibi davran, yapacağını yap.
Soğukluğu uzatmamak lazım.

Evet oluyor canim yaa bide benim kolum cok agriyor omzumdan mesela cinara yemek yedorirken 2 dk kasigi tutuyorum diye insanin omzu agrir mi agriyor iste . Bu torgunlugu ve agrilari cok duydum zor geciyormus diye
Bende de var omuz ağrısı, sanki ciğerlerin ağrısı vuruyor öyle hissediyorum.
Biraz çok konuşsam başlıyor göğüs omuz ağrısı.
Ama seninki farklı galiba.

Hihiih ben dün kendime kazak ve pantolon aldım yılbaşı hediyesi al tabi canım mantık evliliği olsa dahi bu demek değil ki mutsuz olacaksın

Pink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?
Normalde iyiyim ama arada böyle bi yorgunluk basıyor ağlayacağım nerdeyse çok yorgunum uyumak istiyorum diye.

Kv hafif atlatmisti 1hafta gibi basagrisi ve kas agrisi olmustu sadece ,gecn konuştuk yine kollarım cok agriyor hic bisey kaldirasim yok diyordu sanirim bu sizin dediginiz agri

bugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Canım hiç yapmadım ama benimde kurbandan buzlukta kemikli parça et var pişirsem kıza da yedirebilir miyim diye size soracaktım kurban eti ya ağır olur mu ki koku vs yok

Ohhh mis inşallah uyur ya bizimki de dün kulağını çekiştiriyordu yatmadan bi çay kaşığı calpol verdim yalnızdık çünkü korktum gece bi de ateşlenir falan diye iyi bugün ama yarın yine de bi kontrole gidicez ne zamandır gitmiyorduk hem doktora bi kaç bişey danışıcam ek gıda ile ilgili

Annem bir kac haftadir senin gibiydi. Surekli uyuyodu uyusa bile hali yoktu. Kan tahlili verdi enfeksiyon cikmis. Sende de devam ederse ihmal etme. Muhtemelen vitamin eksikligi vardir ama

Bence umursama. Bende artik saldim çayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…