- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Evet oluyor canim yaa bide benim kolum cok agriyor omzumdan mesela cinara yemek yedorirken 2 dk kasigi tutuyorum diye insanin omzu agrir mi agriyor iste . Bu torgunlugu ve agrilari cok duydum zor geciyormus diyePink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?
Normalde iyiyim ama arada böyle bi yorgunluk basıyor ağlayacağım nerdeyse çok yorgunum uyumak istiyorum diye.
bak biz açik ve net izHahahajajaj bizim nisanimizi boyle seyler bozamaz bizim kucuknisanlilarin kaka miktari bile ayni sevgili kombini gibi biseydemi canim.dunurum Mdmray zaten 1917pinkterest te bama zeynosun fotolarini attiyor bilemiyorum yani @minnakminnakpanda bu konu senide ilgilendirir die dusunuyorum . Hahajaja guzel kariatiedim bebce ortaligi
Ya yapıyla da ilgili işte.Kahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..
Ben binduaa gorsim omada selfie cubugu verdim onu kemirmekten aklina gelmesi heraldeİvit çok oturdun kalk
Başladıysa devamı gelir.
Nereye gitsem diye plan yapıyordur kafada
Hahahaja cunku pink daha araya fitne sokmadi
Bende de var omuz ağrısı, sanki ciğerlerin ağrısı vuruyor öyle hissediyorum.Evet oluyor canim yaa bide benim kolum cok agriyor omzumdan mesela cinara yemek yedorirken 2 dk kasigi tutuyorum diye insanin omzu agrir mi agriyor iste . Bu torgunlugu ve agrilari cok duydum zor geciyormus diye
Evet cnm ne kdr sevindim bi bilsen
Hihiih ben dün kendime kazak ve pantolon aldım yılbaşı hediyesiKahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..
Pink oluyor mu hala sende böyle halsizlik?
Normalde iyiyim ama arada böyle bi yorgunluk basıyor ağlayacağım nerdeyse çok yorgunum uyumak istiyorum diye.
Evet oluyor canim yaa bide benim kolum cok agriyor omzumdan mesela cinara yemek yedorirken 2 dk kasigi tutuyorum diye insanin omzu agrir mi agriyor iste . Bu torgunlugu ve agrilari cok duydum zor geciyormus diye
Canım hiç yapmadım ama benimde kurbandan buzlukta kemikli parça et var pişirsem kıza da yedirebilir miyim diye size soracaktım kurban eti ya ağır olur mu ki koku vs yokbugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Ohhh mis inşallah uyur ya8 de kalkti ,guzelce kahvalti yapti , 12.00 da banyo yapti son durulama suyuna da okaliptus yagi kiydum dokup cikardim,agri kesici verdim ins guzel bi ogle uylusu yapar da ben de biraz uzanip dizi izlerim ,simdi tv kizimda meyvelerini soydum dogradim o icerde cizgifilm keyfi yapiyor gidince bende sira bende kahve yapayim napim
Giris kattayim. Daha once görmedimdaha once oldu mu boyle ki fare mare cati katinda misin ki cnm bence de yorgunluktandir
Annem bir kac haftadir senin gibiydi. Surekli uyuyodu uyusa bile hali yoktu. Kan tahlili verdi enfeksiyon cikmis. Sende de devam ederse ihmal etme. Muhtemelen vitamin eksikligi vardir ama3 gündür çok halsizim.
Oturduğum yere yapışıyorum, çocuklar birbirini de yese öyle bakıyorum.
3 saniye falan işte
Yemek bile yapamıyorum, geçiştirdikçe de düzgün beslenemiyoruz.
Hasta gibi yorgunum ne ki bu acaba.
Vitamin kullanan var mı ne kullanıyorsunuz?
Bence umursama. Bende artik saldim çayıraKızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?
Yarasınn süt olsun cağnımmm
Ay bacım ben kocamdan büyüğüm bir halt olamadık, belki kızım büyük koca bulursa yüzü gülerbak bak nisana mayisa gitmiyor kız oglanlardan buyuk olmasin diye subata gidiyor hadi bklm gazan mübarek olsun
Sahtesini yapabilirim ben. Kaynanam orjinal yapiyodu eskidenbugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Vay beeee teyzee haaa peki mademHajajajajhaha evet hala yerim onu artik ben onun dunya ahiret teyzesiyim. Yani evet iste imranla bulusmus ayni parkta uyumus olabilir ama cinarin mukuslu kakalarini asla unutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?