Zeeengin olursunuz kizAy bacım ben kocamdan büyüğüm bir halt olamadık, belki kızım büyük koca bulursa yüzü güler
akilli kadinYa yapıyla da ilgili işte.
Bizimki aşk evliliği ama adam hatırlatmasa senin bi doğum günün vardı demem.
Erkekleri anlıyorum aslında bu konuda.
Ama normalde kutluyorsa boşver bir şey yok gibi davran, yapacağını yap.
Soğukluğu uzatmamak lazım.
Aa evet bnm oyle deil cnm .Bende de var omuz ağrısı, sanki ciğerlerin ağrısı vuruyor öyle hissediyorum.
Biraz çok konuşsam başlıyor göğüs omuz ağrısı.
Ama seninki farklı galiba.
Aslında bildiğin et çorbası ama adı kelle olduģu için yemembugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Hayir hic sevmem babam yemedigim icin cok kizardi ben cocukken aglata aglata yedirirdi cocuklugumda yarabugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Erkek muhabbeti bu mu gercektenOkulda erkeklerin arasında kaldım, saniyeler saat gibi geçiyor
Muhabbet ne, korona, bebek beslenmesi, çiş, kaka
Ay benimki trabzon hurması çok seviyor, bizimki 2 gündür kaka yapmadı
Gule gule kullan canim . Bezimizde mendilimizde sleepyKızlar baby turco doğadan ıslak mendil aldım denemek için sevdim ben sleppy natural gibi aynı . Biraz daha ince sadece onun dışında daha iyi bile diyebilirimÇünkü içinde 60 tane var
Bende merak ettim dünür içinde daha fazla var hem bi tık ucuz sleppyden diye aldım . Ek gıdaya başlayınca ıslak mendil çok kullanır olurduk gerçi baya bi var stok ama olsunGule gule kullan canim . Bezimizde mendilimizde sleepybaska arayisa girmedim memnunum
Hala hic yeltenmesi cnm huysuzluk etmeyi tercih ediyo. Oturma odasinin kapisinda uzanmis bacagida duvarda kalmis bagriyoduGozun aydınyuruemk zor gelince emekliuyr bu oglanlar kalp krizlerine hazırlıklı ol benim cimcimemde kalorifer petegine tuyunup kalkcakmis aliuorum diye agkiyor
Canım ben de güya hafif geçirdim ama atlattım bitti olmuyor demek ki.Kv hafif atlatmisti 1hafta gibi basagrisi ve kas agrisi olmustu sadece ,gecn konuştuk yine kollarım cok agriyor hic bisey kaldirasim yok diyordu sanirim bu sizin dediginiz agri
Demi yaa utanmasam evide islak mendille silicemBende merak ettim dünür içinde daha fazla var hem bi tık ucuz sleppyden diye aldım . Ek gıdaya başlayınca ıslak mendil çok kullanır olurduk gerçi baya bi var stok ama olsun
Sanırım hangisi ucuzsa ona bakacağım vitaminler uçmuş
Bi vitamin başlayayım da geçer inşallah.Annem bir kac haftadir senin gibiydi. Surekli uyuyodu uyusa bile hali yoktu. Kan tahlili verdi enfeksiyon cikmis. Sende de devam ederse ihmal etme. Muhtemelen vitamin eksikligi vardir ama
Ben de oğlanla kıyaslayıp doymuştur, acıkmamıştır diyorum.Gene butun gece mal gibi gezdim. Halusinasyon boyutuna gectigime gore gercek anlamda delirmeler hosgeldiben bu ara esleme hep sofradan veriyordum. Ayri pek birsey hazirlamiyodum. Sanirim cocuk acliktan durmuyomus. Aksam mahvetti bizi. En sonunda kasik mamasi yaptım da keyfi yerine geldi :
Burdaki bebek muhabbetlerinin ayyynısı.Erkek muhabbeti bu mu gercekten
Biraraya gelemeyimce erkek muhabbetide degismis deseneBurdaki bebek muhabbetlerinin ayyynısı.
Bi gülme geliyor toparlanıyorum.
Allah'tan maske var
Hala ogle uykusuna yatiramadim kajvaltiyi bizle ortadann yaptirmistim gercekten eski sistemem donucem bende bunu farkettim yaa burnumdan hetirdi biraz yoguet yedi bakalim ins uyursa cok isim var yaaGene butun gece mal gibi gezdim. Halusinasyon boyutuna gectigime gore gercek anlamda delirmeler hosgeldiben bu ara esleme hep sofradan veriyordum. Ayri pek birsey hazirlamiyodum. Sanirim cocuk acliktan durmuyomus. Aksam mahvetti bizi. En sonunda kasik mamasi yaptım da keyfi yerine geldi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?