2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gene butun gece mal gibi gezdim. Halusinasyon boyutuna gectigime gore gercek anlamda delirmeler hosgeldi ben bu ara esleme hep sofradan veriyordum. Ayri pek birsey hazirlamiyodum. Sanirim cocuk acliktan durmuyomus. Aksam mahvetti bizi. En sonunda kasik mamasi yaptım da keyfi yerine geldi :

akilli kadin
Bende de var omuz ağrısı, sanki ciğerlerin ağrısı vuruyor öyle hissediyorum.
Biraz çok konuşsam başlıyor göğüs omuz ağrısı.
Ama seninki farklı galiba.
Aa evet bnm oyle deil cnm .

Kızlar baby turco doğadan ıslak mendil aldım denemek için sevdim ben sleppy natural gibi aynı . Biraz daha ince sadece onun dışında daha iyi bile diyebilirim Çünkü içinde 60 tane var
Gule gule kullan canim . Bezimizde mendilimizde sleepybaska arayisa girmedim memnunum

Gule gule kullan canim . Bezimizde mendilimizde sleepybaska arayisa girmedim memnunum
Bende merak ettim dünür içinde daha fazla var hem bi tık ucuz sleppyden diye aldım . Ek gıdaya başlayınca ıslak mendil çok kullanır olurduk gerçi baya bi var stok ama olsun

Gozun aydınyuruemk zor gelince emekliuyr bu oglanlar kalp krizlerine hazırlıklı ol benim cimcimemde kalorifer petegine tuyunup kalkcakmis aliuorum diye agkiyor
Hala hic yeltenmesi cnm huysuzluk etmeyi tercih ediyo. Oturma odasinin kapisinda uzanmis bacagida duvarda kalmis bagriyodu dedim oglum yanlis yerde calisiyosun

Kv hafif atlatmisti 1hafta gibi basagrisi ve kas agrisi olmustu sadece ,gecn konuştuk yine kollarım cok agriyor hic bisey kaldirasim yok diyordu sanirim bu sizin dediginiz agri
Canım ben de güya hafif geçirdim ama atlattım bitti olmuyor demek ki.
Bi enerji geliyor, bi kalakalıyorum.

Annem bir kac haftadir senin gibiydi. Surekli uyuyodu uyusa bile hali yoktu. Kan tahlili verdi enfeksiyon cikmis. Sende de devam ederse ihmal etme. Muhtemelen vitamin eksikligi vardir ama
Bi vitamin başlayayım da geçer inşallah.
Bu kadar korkuya gider hastaneden yine korona kaparım ben

Ben de oğlanla kıyaslayıp doymuştur, acıkmamıştır diyorum.
Sonra yemekten sonra birden sakinleşiyor.
Aç bırakıyorum ben de yani bazen

Hala ogle uykusuna yatiramadim kajvaltiyi bizle ortadann yaptirmistim gercekten eski sistemem donucem bende bunu farkettim yaa burnumdan hetirdi biraz yoguet yedi bakalim ins uyursa cok isim var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…