2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hani gelinine ne aldınnnn

Umursamazsan isine gelir dahada umursamaz ve yapmaz.bence onemsedigini belli etmelisin.

Ay sorma bende yerde uyumusum 6.30 gibi dalmistim uykuya esim 7 d enuyandirdi sacma sapan ruyalar gordum.peynircideydim bos peynir tenekesini deldim diye bana kiziyordu :) esim kaldirdi bi baktim agzim acik salyalar aka aka uyumusum :)

Zeeengin olursunuz kiz
Caanım kocada az akıl olsa olurduk şimdiye, tek çocuk dedik mal kalır arsa kalır dedik çulsuzu bulmuşum ya ben biz ne yaparsak o şaka maka çok şükür şu halimize, ama kv kp evlatları için zerre yatırım yapmamışlar

Hala ogle uykusuna yatiramadim kajvaltiyi bizle ortadann yaptirmistim gercekten eski sistemem donucem bende bunu farkettim yaa burnumdan hetirdi biraz yoguet yedi bakalim ins uyursa cok isim var yaa
Ben yusrayi uyuttum. Oburku gene mizir mızir. Kalktim kendime kahve suyu koydum. O ara kaka yapmis, yarim muz ezdim yedirdim. Ustune de emzireyim dedim aha buram buram kokular geliyo. Hemen alt degistirip diger memeye gecirdim. Simdilik uyuyolar. Jet hizinda kahvemi de ictim yana yana

Canim benim enistem köyün en fakiriymiş. Dedemlerde kendi capinda varliklilar o zamanlar. Halami vermemisler o da kacmis. Suan enistemin mal varligini kimse bilmiyor köyün en zengini. Bil bakalim yaşça kim büyük

Yaa valla ozeldenn adres ver alayim omada
Haha ya almış kadar oldun dünürüm
Hediye falan hiç gözümde yok. Ama her geçen sene birbirimizi daha da yiprattigimizi görüyorum. Sadece sabirla bu nereye kadar devam edecek diye bekliyorum
Bize de alan yok öyle kendi kendimize gelin güvey oluyoruz aijo illa ki oluyor keşke olmasa o yıpranmalar yıpratmalar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…