Evde pişirince kokusu bayıyor insanıHayir hic sevmem babam yemedigim icin cok kizardi ben cocukken aglata aglata yedirirdi cocuklugumda yara
Hani gelinine ne aldınnnnDunurcum bende kendime bitane kap bide kase kaban aldim cook uygundu fiyatlari kardesime canta kayinvakideme canta bide kendime cantanaldim kizima elsali bady bide kazak bide iglusuma esof takimi aldim ark h&m de calisihor indirimli aldiMdmray kargo yolu
Bizimki acıkınca başlıyor meme mama diye bağırmayaBen de oğlanla kıyaslayıp doymuştur, acıkmamıştır diyorum.
Sonra yemekten sonra birden sakinleşiyor.
Aç bırakıyorum ben de yani bazen
Umursamazsan isine gelir dahada umursamaz ve yapmaz.bence onemsedigini belli etmelisin.Kızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?
Aynen öyle canım zamlanmayan bi halt yokSanırım hangisi ucuzsa ona bakacağım vitaminler uçmuş
Geçen seneye göre en az %50 zamlılar.
Ust kesici dis diye tahmin ediyorum.oglene kadar mizir mizirdi oglen uykusuna yatirdimda biraz kendine geldi.keyiflendi.Ah kıyamam kuzuya ya . Hangi diş geliyor canım
Aramam yapmamda ama olursa yerim :) bende bezelye yemegi princ pilavi sapata var.bir pilav kaldi yapicambugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Uzme gelinimi :)Gozun aydınyuruemk zor gelince emekliuyr bu oglanlar kalp krizlerine hazırlıklı ol benim cimcimemde kalorifer petegine tuyunup kalkcakmis aliuorum diye agkiyor
Ay sorma bende yerde uyumusum 6.30 gibi dalmistim uykuya esim 7 d enuyandirdi sacma sapan ruyalar gordum.peynircideydim bos peynir tenekesini deldim diye bana kiziyordu :) esim kaldirdi bi baktim agzim acik salyalar aka aka uyumusum :)Gene butun gece mal gibi gezdim. Halusinasyon boyutuna gectigime gore gercek anlamda delirmeler hosgeldiben bu ara esleme hep sofradan veriyordum. Ayri pek birsey hazirlamiyodum. Sanirim cocuk acliktan durmuyomus. Aksam mahvetti bizi. En sonunda kasik mamasi yaptım da keyfi yerine geldi :
Bende aldim ama eskiler bitsin oyle kullanayim dedim daha denemedim :)Kızlar baby turco doğadan ıslak mendil aldım denemek için sevdim ben sleppy natural gibi aynı . Biraz daha ince sadece onun dışında daha iyi bile diyebilirimÇünkü içinde 60 tane var
Caanım kocada az akıl olsa olurduk şimdiye, tek çocuk dedik mal kalır arsa kalır dedikZeeengin olursunuz kiz
Yaa valla ozeldenn adres ver alayim omadaHani gelinine ne aldınnnn
Ben yusrayi uyuttum. Oburku gene mizir mızir. Kalktim kendime kahve suyu koydum. O ara kaka yapmis, yarim muz ezdim yedirdim. Ustune de emzireyim dedim aha buram buram kokular geliyo. Hemen alt degistirip diger memeye gecirdim. Simdilik uyuyolar. Jet hizinda kahvemi de ictim yana yanaHala ogle uykusuna yatiramadim kajvaltiyi bizle ortadann yaptirmistim gercekten eski sistemem donucem bende bunu farkettim yaa burnumdan hetirdi biraz yoguet yedi bakalim ins uyursa cok isim var yaa
Canim benim enistem köyün en fakiriymiş. Dedemlerde kendi capinda varliklilar o zamanlar. Halami vermemisler o da kacmis. Suan enistemin mal varligini kimse bilmiyor köyün en zengini. Bil bakalim yaşça kim büyükCaanım kocada az akıl olsa olurduk şimdiye, tek çocuk dedik mal kalır arsa kalır dedikçulsuzu bulmuşum ya ben biz ne yaparsak o şaka maka çok şükür şu halimize, ama kv kp evlatları için zerre yatırım yapmamışlar
Haha ya almış kadar oldun dünürümYaa valla ozeldenn adres ver alayim omada
Bize de alan yok öyle kendi kendimize gelin güvey oluyoruz aijoHediye falan hiç gözümde yok. Ama her geçen sene birbirimizi daha da yiprattigimizi görüyorum. Sadece sabirla bu nereye kadar devam edecek diye bekliyorum
Evli olup da yıptanmayan yok galiba yaHaha ya almış kadar oldun dünürüm
Bize de alan yok öyle kendi kendimize gelin güvey oluyoruz aijoilla ki oluyor keşke olmasa o yıpranmalar yıpratmalar ...
Akıllı bebe, haber veriyorBizimki acıkınca başlıyor meme mama diye bağırmayaBazen bilerek vermiyorum yoksa emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?