2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
Haber veririm genelde şunu beğendim alcam yada alayım mı derim alma demez zaten. Dün mesela indirimde gördüm baya uygundu ona sormadan aldım sonra söyledim . Çalışırken de böyleydi bi fark yok yani, dışarı çıkınca bişey beğendiysem alırdım niye aldın vs demezdi

uyumsdi mahvetti surekli huysuz agliyor

Bir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?

Cnm çalışırken nasildi bilmiyorumda biz onceki gibi devam ediyoruz bazen kendi.istesigimi alirim bazemde esimle beraber aliriz ,genelde cok karismayiz cunku ikimizde absürt harcamalar yapmayiz oyle bu konuda genelle yapmak cok dogru olmaz belki esinle arandaki iliskiye bagli sonucta gelirler giderler hesaplar her evin ayni degilki :)

Umursamazsan isine gelir dahada umursamaz ve yapmaz.bence onemsedigini belli etmelisin.
Çok haklısın canım. Düşününce tam olarak bu sonuca vardım ben de. Pasta yapıcam. Hazır pastaları çok uyduruk buluyor eşim. Kendim yapmayı düşünüyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…