Haber veririm genelde şunu beğendim alcam yada alayım mı derim alma demez zaten. Dün mesela indirimde gördüm baya uygundu ona sormadan aldım sonra söyledim . Çalışırken de böyleydi bi fark yok yani, dışarı çıkınca bişey beğendiysem alırdım niye aldın vs demezdiBir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
süpersinBen zayiflayayim yaza dolabimi yenilicemşimdi eski kiyafetlere ufaktan girmeye başladım bu bile sevindiriyor
yanilsamadir bence yaGiris kattayim. Daha once görmedim
bizim oglan icoyor cnm kelle pacayi ama bilemedimCanım hiç yapmadım ama benimde kurbandan buzlukta kemikli parça et var pişirsem kıza da yedirebilir miyim diye size soracaktım kurban eti ya ağır olur mu ki koku vs yok
uyumsdi mahvetti surekli huysuz agliyorOhhh mis inşallah uyur yabizimki de dün kulağını çekiştiriyordu yatmadan bi çay kaşığı calpol verdim yalnızdık çünkü korktum gece bi de ateşlenir falan diye iyi bugün ama yarın yine de bi kontrole gidicez ne zamandır gitmiyorduk hem doktora bi kaç bişey danışıcam ek gıda ile ilgili
ha anladimAy bacım ben kocamdan büyüğüm bir halt olamadık, belki kızım büyük koca bulursa yüzü güler
Hayir hic sevmem babam yemedigim icin cok kizardi ben cocukken aglata aglata yedirirdi cocuklugumda yara
anca pacayi yapabildim durmadi agliyor surekli uyumadi huysuzAramam yapmamda ama olursa yerim :) bende bezelye yemegi princ pilavi sapata var.bir pilav kaldi yapicam
Allah seniAslında bildiğin et çorbası ama adı kelle olduģu için yemem
benimki kelle eti ,dil varSahtesini yapabilirim ben. Kaynanam orjinal yapiyodu eskiden
Hala hic yeltenmesi cnm huysuzluk etmeyi tercih ediyo. Oturma odasinin kapisinda uzanmis bacagida duvarda kalmis bagriyodudedim oglum yanlis yerde calisiyosun
Canım ben de güya hafif geçirdim ama atlattım bitti olmuyor demek ki.
Bi enerji geliyor, bi kalakalıyorum.
Uzme gelinimi :)
Ö
süpersinbende o yenilenme işine girdim eski giymediğim ay dursun yaaaa dediğim ne varsa çıkardım dolaptan
Bir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
Ayyy şu yılbaşı temalı kalın oversize boğazlı kazaklara bayılıyorum benHihiih ben dün kendime kazak ve pantolon aldım yılbaşı hediyesial tabi canım mantık evliliği olsa dahi bu demek değil ki mutsuz olacaksın
Çok haklısın canım. Düşününce tam olarak bu sonuca vardım ben de. Pasta yapıcam. Hazır pastaları çok uyduruk buluyor eşim. Kendim yapmayı düşünüyorum inşallah.Umursamazsan isine gelir dahada umursamaz ve yapmaz.bence onemsedigini belli etmelisin.
Ondan cok eminim cnmYavas yavaş pink bu firtina oncesi sessizlik bence
Ben oyle kotu kaynanamiyimHaha ya almış kadar oldun dünürüm
Bize de alan yok öyle kendi kendimize gelin güvey oluyoruz aijoilla ki oluyor keşke olmasa o yıpranmalar yıpratmalar ...
Kiyafetse hayir cnm.markete ciktigimda istedigimi aliyorum sadece o da ayda yilda 1 aliyorum.ama ayni zamanda esimde oyleBir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?