2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim benim enistem köyün en fakiriymiş. Dedemlerde kendi capinda varliklilar o zamanlar. Halami vermemisler o da kacmis. Suan enistemin mal varligini kimse bilmiyor köyün en zengini. Bil bakalim yaşça kim büyük
Nerde bende o şans? Halan adamı zengin etmiş helal olsun ona

Canım daha önce yapıyorsa şimdi yapmıyorsa hala eskide kalmış kafası da ben olsam ben yaparım birşeyler o utansın sonuçta benim de yıldönümüm.Bizde süprizleri hep eşim yapar öküz olan taraf benim

Pinkciğime katılıyorum bence de bazı insanlar sevdiğini belli edemez ben öyleyim mesela belki senin koca da öyledir sen bir adım at o da gelir sana

Benimki de uykusu gelince kulağını çekiştiriyor aralarda uyanınca da.Kaç kere doktora sordum her gittiğimizde baktırdım yok birşey herhalde huy yaptı.

Kızlar baby turco doğadan ıslak mendil aldım denemek için sevdim ben sleppy natural gibi aynı . Biraz daha ince sadece onun dışında daha iyi bile diyebilirim Çünkü içinde 60 tane var
Canım ben aylardır kullanıyorum memnunum netten söylüyorum hep tavsiye ederim ben de.

Hediye falan hiç gözümde yok. Ama her geçen sene birbirimizi daha da yiprattigimizi görüyorum. Sadece sabirla bu nereye kadar devam edecek diye bekliyorum
Bir hikaye vardı tam hatırlamıyorum ama verdiği ders susmaktı.Şöyle o senin üstüne geldiğinde kızdırdığında tepki verme umursama.Biliyorum zor ama dene.Çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyorsun sinirler harap bir de uykusuzluk.Sen tepki vermeyince belki o da susar merak eder.Bir söz vardır bir kadın kavga ediyorsa hala birşeyleri kurtarma derdindedir ama susuyorsa korkun gözünde bitmişsinizdir diye.Belki bunu biliyordur korkar ona göre davranır.Kızdın mı iyi özelliklerini hatırla eşinin madem bu gemiyi yürütmeye kararlısın yapacak birşey yok.Geçinmenin yolunu bulacaksınız beraber.

Beklenen adet günüm 23 Haziran idi. 22 Haziran kan tahlili ile bhcg 235 çıktı

Hoşgeldin İlk gebelik mi?
Merhaba bende anne adaylarından biriyim adetime 3 gün var dayanamadim test yaptım ilk 30 dk negatifti 40 dk snra böyle cıktı sizce varmıdır.sonradan böyle çıkan testleriniz var mı?

Eklentiler

• 20201217_165210.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 28
Giris kattayim. Daha once görmedim
Bize terasın kapısından girmişti ilaçlama şirketini çağırdım geldi ilaç sıktı biz yukarıya yaptırdık annem orda görmüştü görevli aşağıya da sıkalım ne olur ne olmaz dedi.İki gün haber çıkmadı sonra bir akşam biz dışardayken annem banyoda yerde kaskatı bulmuş

Kötü de hissetsek doktora gidemiyoruz en kötüsü de o

Benim eşimde önemsemez hatırlamaz sıfır beklenti sonsuz mutluluk modundayım

Bir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
Ben kafama göre takılıyorum sormam genelde.Bazen sonradan lafını ediyor da o yüzden büyük meblağları sorarım.Benim koca ailesine kardeşlerine de para verdiği için bana sormaya kalktığında yapıştırıyorum lafı.

Yıl dönümlerinizi kutlamaz mısınız? Sürekli bi beklentide değilim ben de. Yani yok tanışma günü yok nişan günü yok bilmem ne, böyle şeyler değil de. Sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemsiyorum ben.

Bak ben yapardım diyorsun canım. Hiç te söylediğin gibi değilsin bence, kendine haksızlık etme Ben de kendimce minik bir sürpriz yapacağım inşallah.

Bazen unutsa da şöyle güzelce intikam alsam bağırıp çağırsam diyorum da maalesef.En son unutmuş gibi davrandı ben de ne güzel stres atarım söylenirim diyordum.Ona da söyledim bu düşüncemi de hayatım telefonda hatırlatma diye birşey var teknolojiyi kullanıyoruz demişti.Benimki çok romantik ben de sevmem gerçekçiyimdir.Geçen elime çiçek gibi keçeden birşey geçti bu nerden çıktı dedim de hatırlamıyor musun dedi söylemedi de.Benim hafızam iyidir ama o benden daha iyi bu konuda.Benim gibiler için romantiği de zor.

Ben de senin gibi düşünüyorum da benim koca hepsini önemsediği için mecbur önemsiyorum söz günü nişan günü sevgililer günü evlilik yıldönümü doğumgünleri.Geçen nişan gününde bir çiçek alabilmiş kusura bakma bu sefer böyle oldu dedi ben de buna bile gerek yoktu evlilik yıldönümü yeter dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…