- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Nerde bende o şans? Halan adamı zengin etmiş helal olsun onaCanim benim enistem köyün en fakiriymiş. Dedemlerde kendi capinda varliklilar o zamanlar. Halami vermemisler o da kacmis. Suan enistemin mal varligini kimse bilmiyor köyün en zengini. Bil bakalim yaşça kim büyük
Yok canım ben dışarıda bile nadiren yerim şifa olsun diye.Nedense işkembeyi daha çok severim kelle paça daha kokusu kötü geliyor bana mantıken tersi olması lazım amabugun kelle paca var cocuklar seviyor tabi sade kelleden su an duduklude var mi yapaniniz seveniniz
Canım daha önce yapıyorsa şimdi yapmıyorsa hala eskide kalmış kafası da ben olsam ben yaparım birşeyler o utansın sonuçta benim de yıldönümüm.Bizde süprizleri hep eşim yapar öküz olan taraf benimKahvecim evet aslında önemser yani şu ana kadar hiçbir özel günü es geçmedi. Ama bizimki biraz mantık evliliği gibi. Duygusallık ve romantizmden uzak. Onun duygusal bağı sadece ailesi ve çocuklarımız ile. Sizin de dediğiniz gibi en azından bi pasta alıp, kendimi mutlu etmek için kutlarım. Belki kendime yıl dönümü hediyesi de alırım..
Pinkciğime katılıyorum bence de bazı insanlar sevdiğini belli edemez ben öyleyim mesela belki senin koca da öyledir sen bir adım at o da gelir sanaYavrum adam beni sevmiyor modundan ne zamann cikacaksin ? Sevmek sence nedir nasil olur? Insan sevmedigi bir kadindan 2 cocuk dunyaya getirirmi? Sirff mantik icin bir omur gecirir mi? Bence esinede hediye al her daim sevgini hissettir belki ozaman sende hissedersinha bide gerdek var ağsama hazirlan
Benimki de uykusu gelince kulağını çekiştiriyor aralarda uyanınca da.Kaç kere doktora sordum her gittiğimizde baktırdım yok birşey herhalde huy yaptı.Ohhh mis inşallah uyur yabizimki de dün kulağını çekiştiriyordu yatmadan bi çay kaşığı calpol verdim yalnızdık çünkü korktum gece bi de ateşlenir falan diye iyi bugün ama yarın yine de bi kontrole gidicez ne zamandır gitmiyorduk hem doktora bi kaç bişey danışıcam ek gıda ile ilgili
Canım ben aylardır kullanıyorum memnunum netten söylüyorum hep tavsiye ederim ben de.Kızlar baby turco doğadan ıslak mendil aldım denemek için sevdim ben sleppy natural gibi aynı . Biraz daha ince sadece onun dışında daha iyi bile diyebilirimÇünkü içinde 60 tane var
Benim sipada oyle :) damat beyde seviyor :)Bugun gezmeye çıkardım cok mutlu canim,gezemeye bayiliyor gelin hanim
Sadece yılbaşı temalı değil minnakçımAyyy şu yılbaşı temalı kalın oversize boğazlı kazaklara bayılıyorum benOnlardan mı aldın canım?
Bir hikaye vardı tam hatırlamıyorum ama verdiği ders susmaktı.Şöyle o senin üstüne geldiğinde kızdırdığında tepki verme umursama.Biliyorum zor ama dene.Çocuklarla uğraşmaktan çok yoruluyorsun sinirler harap bir de uykusuzluk.Sen tepki vermeyince belki o da susar merak eder.Bir söz vardır bir kadın kavga ediyorsa hala birşeyleri kurtarma derdindedir ama susuyorsa korkun gözünde bitmişsinizdir diye.Belki bunu biliyordur korkar ona göre davranır.Kızdın mı iyi özelliklerini hatırla eşinin madem bu gemiyi yürütmeye kararlısın yapacak birşey yok.Geçinmenin yolunu bulacaksınız beraber.Hediye falan hiç gözümde yok. Ama her geçen sene birbirimizi daha da yiprattigimizi görüyorum. Sadece sabirla bu nereye kadar devam edecek diye bekliyorum
Aklıma şey geldi erkeklerin en güzel yeri kafası herhalde kadınlar başlarının etini yediklerine göreAllah seni
Aynen ben de küçük beden alıyorum hevesleneyim de zayıflayım diye dolapta yer kalmadıBunu bnde yapicam zaman bulursam sanirim zayifladikca giyerim diye ayirdim dolaptayeryok
Merhaba bende anne adaylarından biriyim adetime 3 gün var dayanamadim test yaptım ilk 30 dk negatifti 40 dk snra böyle cıktı sizce varmıdır.sonradan böyle çıkan testleriniz var mı?Beklenen adet günüm 23 Haziran idi. 22 Haziran kan tahlili ile bhcg 235 çıktı
Hoşgeldinİlk gebelik mi?
Bize terasın kapısından girmişti ilaçlama şirketini çağırdım geldi ilaç sıktı biz yukarıya yaptırdık annem orda görmüştü görevli aşağıya da sıkalım ne olur ne olmaz dedi.İki gün haber çıkmadı sonra bir akşam biz dışardayken annem banyoda yerde kaskatı bulmuşGiris kattayim. Daha once görmedim
Kötü de hissetsek doktora gidemiyoruz en kötüsü de o3 gündür çok halsizim.
Oturduğum yere yapışıyorum, çocuklar birbirini de yese öyle bakıyorum.
3 saniye falan işte
Yemek bile yapamıyorum, geçiştirdikçe de düzgün beslenemiyoruz.
Hasta gibi yorgunum ne ki bu acaba.
Vitamin kullanan var mı ne kullanıyorsunuz?
Benim eşimde önemsemez hatırlamaz sıfır beklenti sonsuz mutluluk modundayımKızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?
Ben kafama göre takılıyorum sormam genelde.Bazen sonradan lafını ediyor da o yüzden büyük meblağları sorarım.Benim koca ailesine kardeşlerine de para verdiği için bana sormaya kalktığında yapıştırıyorum lafı.Bir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
Yıl dönümlerinizi kutlamaz mısınız? Sürekli bi beklentide değilim ben de. Yani yok tanışma günü yok nişan günü yok bilmem ne, böyle şeyler değil de. Sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemsiyorum ben.Benim eşimde önemsemez hatırlamaz sıfır beklenti sonsuz mutluluk modundayım
Bak ben yapardım diyorsun canım. Hiç te söylediğin gibi değilsin bence, kendine haksızlık etmeCanım daha önce yapıyorsa şimdi yapmıyorsa hala eskide kalmış kafası da ben olsam ben yaparım birşeyler o utansın sonuçta benim de yıldönümüm.Bizde süprizleri hep eşim yapar öküz olan taraf benim
Bazen unutsa da şöyle güzelce intikam alsam bağırıp çağırsam diyorum da maalesef.En son unutmuş gibi davrandı ben de ne güzel stres atarım söylenirim diyordum.Ona da söyledim bu düşüncemi de hayatım telefonda hatırlatma diye birşey var teknolojiyi kullanıyoruz demişti.Benimki çok romantik ben de sevmem gerçekçiyimdir.Geçen elime çiçek gibi keçeden birşey geçti bu nerden çıktı dedim de hatırlamıyor musun dedi söylemedi de.Benim hafızam iyidir ama o benden daha iyi bu konuda.Benim gibiler için romantiği de zor.Benim eşimde önemsemez hatırlamaz sıfır beklenti sonsuz mutluluk modundayım
Ben de senin gibi düşünüyorum da benim koca hepsini önemsediği için mecbur önemsiyorum söz günü nişan günü sevgililer günü evlilik yıldönümü doğumgünleri.Geçen nişan gününde bir çiçek alabilmiş kusura bakma bu sefer böyle oldu dedi ben de buna bile gerek yoktu evlilik yıldönümü yeter dedimYıl dönümlerinizi kutlamaz mısınız? Sürekli bi beklentide değilim ben de. Yani yok tanışma günü yok nişan günü yok bilmem ne, böyle şeyler değil de. Sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemsiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?