30 dk çok uzun bi süre sonuç için , yanlış olabilir . Zaten adetine 3 gün varsa bu testten değil de erken gebelik testlerinden al derimMerhaba bende anne adaylarından biriyim adetime 3 gün var dayanamadim test yaptım ilk 30 dk negatifti 40 dk snra böyle cıktı sizce varmıdır.sonradan böyle çıkan testleriniz var mı?
Romantik eşte zor diyorsun yani arkadaşımBen de senin gibi düşünüyorum da benim koca hepsini önemsediği için mecbur önemsiyorum söz günü nişan günü sevgililer günü evlilik yıldönümü doğumgünleri.Geçen nişan gününde bir çiçek alabilmiş kusura bakma bu sefer böyle oldu dedi ben de buna bile gerek yoktu evlilik yıldönümü yeter dedim
Sen gunduz ilk sordugunda yazacaktim vakit olmadi. Zaten ozel gunleri cok kutlamiyoruz. Bu ayin 13ü bizim isteme günüydü. Bende instagramda anı olarak paylaştım. Gunduz bir kere esime gulerek bugünü hatirladinmi diye o ara cocuklardan gecti gitti. Halbuki hatirlamasini zaten beklemem. Sadece konusup hatirlar o anlari konusuruz demistim.aksam tekrar sordum gulerek hatirladin mi diye, adam resmen dovecek gibi hatirlamadim dedi. Resmi de gormus orda halbuki. Cok sinirlendim bende resmide kaldirdim. Zaten kutlama yapalim yada aa nasil unutursun muhabbetine girmeyecektim. Sadece o günü hatirlayip guzel anmak istemiştim. Bundan sonra bende hic biseyi anmak kutlamak istemiyorum. Şimdi bu adam başka zaman istedigim bir seyi almaya yapmaya calisir bana insan gibi davranmadiktan sonra önüme dünyaları serse ne farkederYıl dönümlerinizi kutlamaz mısınız? Sürekli bi beklentide değilim ben de. Yani yok tanışma günü yok nişan günü yok bilmem ne, böyle şeyler değil de. Sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemsiyorum ben.
Benim sipada oyle :) damat beyde seviyor :)
Cnm çalışırken nasildi bilmiyorumda biz onceki gibi devam ediyoruz bazen kendi.istesigimi alirim bazemde esimle beraber aliriz ,genelde cok karismayiz cunku ikimizde absürt harcamalar yapmayiz oyle bu konuda genelle yapmak cok dogru olmaz belki esinle arandaki iliskiye bagli sonucta gelirler giderler hesaplar her evin ayni degilki :)
Evlendigimde bende çalışıyodum. İlk sene ona sormadan iki eşarp aldim diye dunyanin kavgasini cikardi. Hep boyleydi. Tabi ben isi birakinca hicbisey alamaz oldum. Kendime, çocuklara eve ona sormadan asla alamam. Mesela annem babam bize para verir. Yine de ona hesabini veririm.Kiyafetse hayir cnm.markete ciktigimda istedigimi aliyorum sadece o da ayda yilda 1 aliyorum.ama ayni zamanda esimde oyle
Tamam pinkim alayım inşallah hediyeYavrum adam beni sevmiyor modundan ne zamann cikacaksin ? Sevmek sence nedir nasil olur? Insan sevmedigi bir kadindan 2 cocuk dunyaya getirirmi? Sirff mantik icin bir omur gecirir mi? Bence esinede hediye al her daim sevgini hissettir belki ozaman sende hissedersinha bide gerdek var ağsama hazirlan
Evlendigimde bende çalışıyodum. İlk sene ona sormadan iki eşarp aldim diye dunyanin kavgasini cikardi. Hep boyleydi. Tabi ben isi birakinca hicbisey alamaz oldum. Kendime, çocuklara eve ona sormadan asla alamam. Mesela annem babam bize para verir. Yine de ona hesabini veririm.
bana farketmez ikisini de yerimYok canım ben dışarıda bile nadiren yerim şifa olsun diye.Nedense işkembeyi daha çok severim kelle paça daha kokusu kötü geliyor bana mantıken tersi olması lazım ama
Benim gibi gerçekçi biriysen zor arkadaşımRomantik eşte zor diyorsun yani arkadaşımolmadı ki bilelim
Allah im ya iyi yakıstirmaAklıma şey geldi erkeklerin en güzel yeri kafası herhalde kadınlar başlarının etini yediklerine göre
Kaynanalik yapma kız basbasa gezsinler :)Ohh bizide gezdirrirler ne guzel
Calisirken sadece aldim derim cnm.ekonomik ozgurluk gibisi yok.ha cok sukur maddi durumumuz biraz daha yerinde olsa karismaz.cok sıkısigiz onumuzdeki 6 ay sormadan alamam o da oyle.karsilik beklerim hep ben cnm.birde mecbur yurutecegiz bu kervani sana tavsiyem takma.cocuklarinla mutlu zaman gecirmeye bak bu gunler gelmez bir daha.kirilacagini bildigin noktalarin konularini hic acma bosver.Evlendigimde bende çalışıyodum. İlk sene ona sormadan iki eşarp aldim diye dunyanin kavgasini cikardi. Hep boyleydi. Tabi ben isi birakinca hicbisey alamaz oldum. Kendime, çocuklara eve ona sormadan asla alamam. Mesela annem babam bize para verir. Yine de ona hesabini veririm.
diş de kulak céktirir cnmBenimki de uykusu gelince kulağını çekiştiriyor aralarda uyanınca da.Kaç kere doktora sordum her gittiğimizde baktırdım yok birşey herhalde huy yaptı.
Uyuttum cnm ama saat 2 de hep uyaniyor 2 gundur uyumuyor o yuzden korkulu ruyam oldu o saatler :) gece kavgamizi gorseydin ayazla acır alirdin.ben ona kiziyorum o bana çemkiriyor :)napionuz,biz gündüz uykumuzda sı.tık simdi sıvıyoruzins uyur da ders calisirim su garip bi çare kulun bi ton univ harç parasi verdi bosa gitmesin Allah im
Canım anladığım kadarıyla senin eşinin micazı sert.Tepkileri fazla veriyor.Küçükken ailesinde önemsenmediyse böyle şeyler kalp kırmak,gönül almak,değer vermek gibi konular ailede görmemişse sonradan öğrenmesi çok zor.Sen gunduz ilk sordugunda yazacaktim vakit olmadi. Zaten ozel gunleri cok kutlamiyoruz. Bu ayin 13ü bizim isteme günüydü. Bende instagramda anı olarak paylaştım. Gunduz bir kere esime gulerek bugünü hatirladinmi diye o ara cocuklardan gecti gitti. Halbuki hatirlamasini zaten beklemem. Sadece konusup hatirlar o anlari konusuruz demistim.aksam tekrar sordum gulerek hatirladin mi diye, adam resmen dovecek gibi hatirlamadim dedi. Resmi de gormus orda halbuki. Cok sinirlendim bende resmide kaldirdim. Zaten kutlama yapalim yada aa nasil unutursun muhabbetine girmeyecektim. Sadece o günü hatirlayip guzel anmak istemiştim. Bundan sonra bende hic biseyi anmak kutlamak istemiyorum. Şimdi bu adam başka zaman istedigim bir seyi almaya yapmaya calisir bana insan gibi davranmadiktan sonra önüme dünyaları serse ne farkeder
Turk dizisi izleyemeyen birine kore dizisi orneklemesiTamam pinkim alayım inşallah hediyeHaklısın, abartıyor olabilirim. Sadece aşırı romantik bi yapım var cidden. Bildiğin Kore dizileri izlemişliğin var mı hiç , tıpkı öyle
Ben aliyorum canim .alabilirmiyim diye sormadim hic. O konularda hic uzmez beni Allah razi olsunBir şeyi merak ediyorum kizlar. Ozellikle calismayan arkadaslara sorum, eşinizden izinsiz bir iğne bile alabiliyor musunuz?
Daha önce erken gebelik testi yapmıştım cook önceden yalancı 2.cizgi çıkmıştı bende hayal kırıklığına uğramıştım o günden snra yapmadım hiç.30 dk çok uzun bi süre sonuç için , yanlış olabilir . Zaten adetine 3 gün varsa bu testten değil de erken gebelik testlerinden al derim
Ben adetim geçtikten bir hafta sonra test yapmıştım bariz belliydi iki çizgi.Ya biraz daha sabret test için ya da çok merak ediyorsan kan testi kesin çözüm.Daha önce erken gebelik testi yapmıştım cook önceden yalancı 2.cizgi çıkmıştı bende hayal kırıklığına uğramıştım o günden snra yapmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?