2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba bende anne adaylarından biriyim adetime 3 gün var dayanamadim test yaptım ilk 30 dk negatifti 40 dk snra böyle cıktı sizce varmıdır.sonradan böyle çıkan testleriniz var mı?
30 dk çok uzun bi süre sonuç için , yanlış olabilir . Zaten adetine 3 gün varsa bu testten değil de erken gebelik testlerinden al derim

Romantik eşte zor diyorsun yani arkadaşım olmadı ki bilelim

Sen gunduz ilk sordugunda yazacaktim vakit olmadi. Zaten ozel gunleri cok kutlamiyoruz. Bu ayin 13ü bizim isteme günüydü. Bende instagramda anı olarak paylaştım. Gunduz bir kere esime gulerek bugünü hatirladinmi diye o ara cocuklardan gecti gitti. Halbuki hatirlamasini zaten beklemem. Sadece konusup hatirlar o anlari konusuruz demistim.aksam tekrar sordum gulerek hatirladin mi diye, adam resmen dovecek gibi hatirlamadim dedi. Resmi de gormus orda halbuki. Cok sinirlendim bende resmide kaldirdim. Zaten kutlama yapalim yada aa nasil unutursun muhabbetine girmeyecektim. Sadece o günü hatirlayip guzel anmak istemiştim. Bundan sonra bende hic biseyi anmak kutlamak istemiyorum. Şimdi bu adam başka zaman istedigim bir seyi almaya yapmaya calisir bana insan gibi davranmadiktan sonra önüme dünyaları serse ne farkeder

Kiyafetse hayir cnm.markete ciktigimda istedigimi aliyorum sadece o da ayda yilda 1 aliyorum.ama ayni zamanda esimde oyle
Evlendigimde bende çalışıyodum. İlk sene ona sormadan iki eşarp aldim diye dunyanin kavgasini cikardi. Hep boyleydi. Tabi ben isi birakinca hicbisey alamaz oldum. Kendime, çocuklara eve ona sormadan asla alamam. Mesela annem babam bize para verir. Yine de ona hesabini veririm.

Tamam pinkim alayım inşallah hediye Haklısın, abartıyor olabilirim. Sadece aşırı romantik bi yapım var cidden. Bildiğin Kore dizileri izlemişliğin var mı hiç , tıpkı öyle

Anladim canim onun gemnl hali bu demekki esim degilde kp de oyledir mesela kv calisir tum izin parasini cikartirdi yinede kendine birsey alsa yada sunu yapalım suraya gidelim dese illa kavga cikartir yapi meselesi sanirim ,ama sen calisirken bile bu tavirda olmasi hic hos degil hepimiz insanin kendimizi mutlu etmek isteriz

Calisirken sadece aldim derim cnm.ekonomik ozgurluk gibisi yok.ha cok sukur maddi durumumuz biraz daha yerinde olsa karismaz.cok sıkısigiz onumuzdeki 6 ay sormadan alamam o da oyle.karsilik beklerim hep ben cnm.birde mecbur yurutecegiz bu kervani sana tavsiyem takma.cocuklarinla mutlu zaman gecirmeye bak bu gunler gelmez bir daha.kirilacagini bildigin noktalarin konularini hic acma bosver.

napionuz,biz gündüz uykumuzda sı.tık simdi sıvıyoruz ins uyur da ders calisirim su garip bi çare kulun bi ton univ harç parasi verdi bosa gitmesin Allah im
Uyuttum cnm ama saat 2 de hep uyaniyor 2 gundur uyumuyor o yuzden korkulu ruyam oldu o saatler :) gece kavgamizi gorseydin ayazla acır alirdin.ben ona kiziyorum o bana çemkiriyor :)

Canım anladığım kadarıyla senin eşinin micazı sert.Tepkileri fazla veriyor.Küçükken ailesinde önemsenmediyse böyle şeyler kalp kırmak,gönül almak,değer vermek gibi konular ailede görmemişse sonradan öğrenmesi çok zor.

Tamam pinkim alayım inşallah hediye Haklısın, abartıyor olabilirim. Sadece aşırı romantik bi yapım var cidden. Bildiğin Kore dizileri izlemişliğin var mı hiç , tıpkı öyle
Turk dizisi izleyemeyen birine kore dizisi orneklemesi

30 dk çok uzun bi süre sonuç için , yanlış olabilir . Zaten adetine 3 gün varsa bu testten değil de erken gebelik testlerinden al derim
Daha önce erken gebelik testi yapmıştım cook önceden yalancı 2.cizgi çıkmıştı bende hayal kırıklığına uğramıştım o günden snra yapmadım hiç.

Daha önce erken gebelik testi yapmıştım cook önceden yalancı 2.cizgi çıkmıştı bende hayal kırıklığına uğramıştım o günden snra yapmadım hiç.
Ben adetim geçtikten bir hafta sonra test yapmıştım bariz belliydi iki çizgi.Ya biraz daha sabret test için ya da çok merak ediyorsan kan testi kesin çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…