2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Uyuttum cnm ama saat 2 de hep uyaniyor 2 gundur uyumuyor o yuzden korkulu ruyam oldu o saatler :) gece kavgamizi gorseydin ayazla acır alirdin.ben ona kiziyorum o bana çemkiriyor :)
benimki uyucqk da ben de gorecem daha birlikte lavoboya gittik geldik hala uyucak insanin ugrasmaktan tuvaleti geliyor ne yapayim

Daha önce erken gebelik testi yapmıştım cook önceden yalancı 2.cizgi çıkmıştı bende hayal kırıklığına uğramıştım o günden snra yapmadım hiç.
Ben adetime bi kaç gün varken erken gebelik testiyle öğrenmiştim o yüzden önerdim canım . Anında çıkmıştı ikinci çizgi

Biz bugun top atmasini ogrendik :) karsisina geciyorum topu bana atiyor bende ona baya eglendi yorulunca birakti.bu arada emekleme calismalarim hala devam ediyor.arastirdim biraz kendimce birkac oneri uyguluyorum.ayakta duramazdi biz tutsak bile simdi duruyor birkac dakika tam anlamiyla.yavas yavas olacak :)

Kizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim

Hadi bakalik.masallh ayaz pasaya .anan araniyo oglum galk yuru

Kizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim
Gece meme full.sabah kalkinca meme.saat 10 gibi kahvalti sonra 11.30 meme saat 2 ara ögün 3 te meme.5 te meme sonra aksam yemegi 6 da meme sonra yatmadan meme.4 5 kez oldu heralde :)

Emzirmeden once iki memeyi tartiyorum hangisi cok sa onunla emziriyorum :)

Hahahaja bend egecen gun en rahatlicam yerde cop kovasini devirdi peceteleri agzina alcakti gelde rahatla bu bebelerle
ben de tek elle don cekemedim yere oturttum pas pasa bi el atmalik yerde cop verdi nasil bacak arasinda sıkıştirdigimi bilemedim bebek arabasi da yattiklari odada kiz uyanmasin diye onu alip gideneyince hüsmen ile traji komik bi anı oldu o da tam bi banyo hastasi farkli ya surekli girmiyor oraya ebeveyn banyosunda yikaniyor surekli cunku macera pesinde bizim oglan

Benimkide mutfak hastasi hele bulasik makinesini bosaltinca bayiliyor ne anliyorsa :)

mesela yemek yedi aksam yemegi 20.00 da salona gectik 40 dk oyalandi emdi 2 kez ikisini de sonra arada uyandi birini emdi az emdigini verdim 22.00 dan beri de 3 kez emi yani senin gibiyiz her seferinde de süt iciyor iniyor yani ,yese de emiyor yemese de degisik duzen yok 3 saatte 5 kez emmis yuh yani ama isim varken de 2-3 saat mesela kahvaltidan sonra 3 saat emmiyor iste yataklari topla kahvalti hazirla yedir kahvalti topla derken 3-3.5 saat geciyor emmiyor ogle uykusunda emiyor

Pinkim normalde selo sadece uyurken emiyordu yani günde 3 kere . Gece de işte ne kadar uyanırsa orayı boşver bazen süt gelmeden dalıyor bilirsin bu ara aralarda da istemeye başladı ya ek gıda miktarı az geliyor yada bizimki meme fobisini yendi yarın doktora sorucam unutmazsam bende merak ediyordum yeter mi acaba diye. Sırayla veriyorum memeleri bazen ikisini de emziriyorum . Arada karışsada böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…