Herkesin belirtileri başka.Benim iki hamileliğimde de aşırı halsizlik,sinirlilik ve kasık sancıları başlıca belirtilerdi.3.gün daha bekleyeyim en iyisi beyaz akinti var 10 gündür. Var galiba diyorum inşallah vardır.sabirsizlaniyorum
bizimki de hemen gelir makinelerin kapak seslerini duyunca fıtır fıtır bi gelisi var kahkaha ileBenimkide mutfak hastasi hele bulasik makinesini bosaltinca bayiliyor ne anliyorsa :)
Daha kapağını açarken geliyor bizimki karıştırmaya yardım ediyor anacığına zaarBenimkide mutfak hastasi hele bulasik makinesini bosaltinca bayiliyor ne anliyorsa :)
Biz de emeklesin diye uğraştık durduk şimdi heryere giriyor annem rahatladınız mı emekledi de ne oldu sanki yandık şimdi diyorBiz bugun top atmasini ogrendik :) karsisina geciyorum topu bana atiyor bende ona baya eglendi yorulunca birakti.bu arada emekleme calismalarim hala devam ediyor.arastirdim biraz kendimce birkac oneri uyguluyorum.ayakta duramazdi biz tutsak bile simdi duruyor birkac dakika tam anlamiyla.yavas yavas olacak :)
Varsin yorsun be cnm :) ben ona guvenli alan yaratirim orada emeklesin dursun :)Biz de emeklesin diye uğraştık durduk şimdi heryere giriyor annem rahatladınız mı emekledi de ne oldu sanki yandık şimdi diyor
ya o tutunup ayaga kalkma da ben cok korkuyirum makinelerin kurutma cok genis icine girmeye calisiyor ay ben bi ara sirlar dünyasi diye korkunc eski bi kanalda dizi vardi orada bsy izlemistim oyle korkuyorum ki cocukken izledim atamadim o bölümü aklimdan bilinc altimda kaldiDaha kapağını açarken geliyor bizimki karıştırmaya yardım ediyor anacığına zaartırmanmayı bi öğrense içine girecek ama höyttt deyince korkuyor çocuğum vazgeçiyor
Hiç birini kutlamıyoruz sadece çocukların Doğum gününü kutlarım ben o da katılır sadeceYıl dönümlerinizi kutlamaz mısınız? Sürekli bi beklentide değilim ben de. Yani yok tanışma günü yok nişan günü yok bilmem ne, böyle şeyler değil de. Sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümünü önemsiyorum ben.
Gündüz sabaha doğru beş sonra yedi gibi emer.11 gibi yatmadan önce sonra 2 gibi yatmadan önce.Akşam da yatmadan önce bir de arada mızmızlanınca istiyor.Kizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim
Ay evet ben de seyrederdim çok severdim.ya o tutunup ayaga kalkma da ben cok korkuyirum makinelerin kurutma cok genis icine girmeye calisiyor ay ben bi ara sirlar dünyasi diye korkunc eski bi kanalda dizi vardi orada bsy izlemistim oyle korkuyorum ki cocukken izledim atamadim o bölümü aklimdan bilinc altimda kaldi
Benim sağ daha küçük sol daha büyük süt olarak da sol daha çok geliyor.Dışarıdan da çok net belliEmzirmeden once iki memeyi tartiyorum hangisi cok sa onunla emziriyorum :)
Canım arkadaşlar cevap vermiş ama ben de fikrimi söylemek istiyorum. Bence kutla kuzum hem de o kadar özenli kutla ki kafasında kalsın aklında kalsın, bana kıymet veren,değer veren, o kadar işin içinde beni önemseyen biri var desin, o zaman utanır belki o da sana karşı aynı özenle gelir.Kızlar kafama birşey takıyorum. Sizinle de paylaşacağım. 1 hafta önce bizim nikâh yıl dönümümüzdü. Eşim hatırlamadı. Ben laf arasında bugün bizim nikâh yıl dönümümüz dedim. Hadi ya dedi.. (Konu burada kapandı.) Yarın da evlilik yıldönümümüz. Yine hatırlayacağını veya önemseyeceğini hiç sanmıyorum. Böyle olunca kendim böyle şeylere çok önem vermeme rağmen birşey yapasım gelmiyor. Yani özel bir günü de kutlamadan öylece geçip gitmesi de tuhaf geliyor.. Ben onun doğum gününü kutlamamıştım. O zaman uzun süren bir küslüğümüz vardı zira. Barıştıktan sonra telafi ettim. Ama benim o zaman kutlamamam onun bahanesi oldu, özel günleri önemsememesi için. Umursamamalıyım mı sizce?
Tek degilmisim benimde oyle izlemistim :)ya o tutunup ayaga kalkma da ben cok korkuyirum makinelerin kurutma cok genis icine girmeye calisiyor ay ben bi ara sirlar dünyasi diye korkunc eski bi kanalda dizi vardi orada bsy izlemistim oyle korkuyorum ki cocukken izledim atamadim o bölümü aklimdan bilinc altimda kaldi
Massallah minnosa :) bizimkide yapiyor arada keyfi isterse hatta videoya almistim dunurume atip bak idile opucuk atiyor diyecektim vazgectim :)Kızlar benim kızıma güncelleme geldiiiöpmeyi öğrendi tam beceremese de o amaçla geliyor
Ben ona o firsati tanidigim icin oldu boyle. İleride bende calisirsam boyle yapamazAnladim canim onun gemnl hali bu demekki esim degilde kp de oyledir mesela kv calisir tum izin parasini cikartirdi yinede kendine birsey alsa yada sunu yapalım suraya gidelim dese illa kavga cikartir yapi meselesi sanirim ,ama sen calisirken bile bu tavirda olmasi hic hos degil hepimiz insanin kendimizi mutlu etmek isteriz
5te uyanmisti 10da uyuttum. Ne oldu bilin bakalim 40 dk uyuyup hortladi hemde daha yusra uyumamisken. Oturuyoruz suan kaça kadar oturcaz bilmemnapionuz,biz gündüz uykumuzda sı.tık simdi sıvıyoruzins uyur da ders calisirim su garip bi çare kulun bi ton univ harç parasi verdi bosa gitmesin Allah im
Maşallah Ayaz paşaya daMassallah minnosa :) bizimkide yapiyor arada keyfi isterse hatta videoya almistim dunurume atip bak idile opucuk atiyor diyecektim vazgectim :)
Ben unutsam o unutmuyor canim. Baska birşeyden baska laflar soyluyor. Surekli kakiyo yaniCalisirken sadece aldim derim cnm.ekonomik ozgurluk gibisi yok.ha cok sukur maddi durumumuz biraz daha yerinde olsa karismaz.cok sıkısigiz onumuzdeki 6 ay sormadan alamam o da oyle.karsilik beklerim hep ben cnm.birde mecbur yurutecegiz bu kervani sana tavsiyem takma.cocuklarinla mutlu zaman gecirmeye bak bu gunler gelmez bir daha.kirilacagini bildigin noktalarin konularini hic acma bosver.
Gormemiş. Zaten 2 aylikken ananesine verilmiş 5 yasinda geri alinmisCanım anladığım kadarıyla senin eşinin micazı sert.Tepkileri fazla veriyor.Küçükken ailesinde önemsenmediyse böyle şeyler kalp kırmak,gönül almak,değer vermek gibi konular ailede görmemişse sonradan öğrenmesi çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?