2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide mutfak hastasi hele bulasik makinesini bosaltinca bayiliyor ne anliyorsa :)
Daha kapağını açarken geliyor bizimki karıştırmaya yardım ediyor anacığına zaar tırmanmayı bi öğrense içine girecek ama höyttt deyince korkuyor çocuğum vazgeçiyor

Biz de emeklesin diye uğraştık durduk şimdi heryere giriyor annem rahatladınız mı emekledi de ne oldu sanki yandık şimdi diyor

Daha kapağını açarken geliyor bizimki karıştırmaya yardım ediyor anacığına zaar tırmanmayı bi öğrense içine girecek ama höyttt deyince korkuyor çocuğum vazgeçiyor
ya o tutunup ayaga kalkma da ben cok korkuyirum makinelerin kurutma cok genis icine girmeye calisiyor ay ben bi ara sirlar dünyasi diye korkunc eski bi kanalda dizi vardi orada bsy izlemistim oyle korkuyorum ki cocukken izledim atamadim o bölümü aklimdan bilinc altimda kaldi

Hiç birini kutlamıyoruz sadece çocukların Doğum gününü kutlarım ben o da katılır sadece

Kizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim
Gündüz sabaha doğru beş sonra yedi gibi emer.11 gibi yatmadan önce sonra 2 gibi yatmadan önce.Akşam da yatmadan önce bir de arada mızmızlanınca istiyor.

Ay evet ben de seyrederdim çok severdim.

Canım arkadaşlar cevap vermiş ama ben de fikrimi söylemek istiyorum. Bence kutla kuzum hem de o kadar özenli kutla ki kafasında kalsın aklında kalsın, bana kıymet veren,değer veren, o kadar işin içinde beni önemseyen biri var desin, o zaman utanır belki o da sana karşı aynı özenle gelir.

Tek degilmisim benimde oyle izlemistim :)

Ben ona o firsati tanidigim icin oldu boyle. İleride bende calisirsam boyle yapamaz

napionuz,biz gündüz uykumuzda sı.tık simdi sıvıyoruz ins uyur da ders calisirim su garip bi çare kulun bi ton univ harç parasi verdi bosa gitmesin Allah im
5te uyanmisti 10da uyuttum. Ne oldu bilin bakalim 40 dk uyuyup hortladi hemde daha yusra uyumamisken. Oturuyoruz suan kaça kadar oturcaz bilmem

Massallah minnosa :) bizimkide yapiyor arada keyfi isterse hatta videoya almistim dunurume atip bak idile opucuk atiyor diyecektim vazgectim :)
Maşallah Ayaz paşaya daYa bunlar iyice tatlı olmuyorlar mı gitgide bazı huysuzluklarını saymazsak tabiki

Ben unutsam o unutmuyor canim. Baska birşeyden baska laflar soyluyor. Surekli kakiyo yani

Gormemiş. Zaten 2 aylikken ananesine verilmiş 5 yasinda geri alinmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…