Hahaha olurmu olur tilililiBomba kimi domicrm diyince yureeem sıkisti vallaaha dedim 3.geliyehh . Evlat paradan daha guzel
Maşallah Ayaz paşaya daYa bunlar iyice tatlı olmuyorlar mı gitgide bazı huysuzluklarını saymazsak tabiki
Bacım hıc sorman Yaaa bende oyleeee deliriyorum evde ne tatlı seysın sen diye diye dolanyom evin ıcındeAynen cnm tatli olmasapar o huysuzluklari cekilirmi hic :)
Çalkaladım. Ama kahverengi buda. O zaman ilkinde bi sakatlık vardıBenim dunur madamda auninsoruni yasamistiMdmray cnm bizimki kahverengi icinde tortusu oluyor kullanmadan iyice calkaliyorum . Dibe cokmustur belki calkaladinmi kuvvetlice
bizde de bir düzen yok hele bu ara sürekli memede maşesefKizlar bisey soracagim. Gunde tahmini kac kere emziriyorsunuz ve tek mememi iki mememi emziriyosunuz . Bizde hic beslenme duzeni yok boyna yiyor emiyor hep az az sik sik yiyo emiyo sizin duzeni merak ettim
Ne iş yapıyordun pero senKim gıttı gıı ahanda burdayım. Heee hemde yakında bomba gıbı donuyorum işten ayrılıyorum evimin gadını cocuklarımın anası olacam yenidenBoyle olmuyo bacııı bebem daha cok kucuk. Perısan oldu yavrucak... Sutten kestikten sonra devam ederim işime. Tilililili GÜNAAAAYDIN :)
Bas agrisi burun kanamasi tansiyonu dusundurdu bana yukselmis olmasinAh canim nerde dk basi memede burnumdan getirdi . Tehis koyulmis migren agrim yok ama herzamankimden farkli ahridi delirtti beni valla aglamamk icin zor tuttum kendimi biraz hafiflemisti suan geri basladi . Bide bi ara cinari emzirirken burnum kanadi hayada kanadi pecete bile alamadim basimi egdikce kan akti .covid gecirsigimIzdede boyle durduk yere burun kanamam olmustu camim 3 sefer ne dusunsem bilemedim
..
Aman vercex artik illa mide full istiyolar belkide deBise kati ek gida miktariyla yogurt corba pure gibi seylerin miktari ayni olamiyor haliyle doymustur diyorum ben ama hala emin olamadim biseyler oturmadi yani
Bizde de oyle. Dun mercimegi begenmedi ama sivikti biraz zor yediBenimkinin doyma belirtisi yok ne kadar versen yiyor
Bizde duzen hic biseyde yok bende seviyorum ama napalimCocuklar duzeni sever cnm o yuzden elimden geldigince saatlere sadik kaliyorum
O zaman ben once yicemAijocum kuzum biliyor musun bunun da bir dezavantajı var. O zaman da sofraya oturmayı öğrenmiyorlar. Kızımda öyle yaptım, yemekten önce kızımın karnını doyuruyordum. Şu an yeni yeni bizimle sofraya oturuyor.
Tansiyon olcme imkanin varsa olcsene. Devam ederse git dra ihmal etme canim geçmiş olsunCanim hala agriyor basim 3kere parol ictim. Bida burnum.kamarsa dr a giderim herhalde
Olctum cnm normal cikiyorTansiyon olcme imkanin varsa olcsene. Devam ederse git dra ihmal etme canim geçmiş olsun
Artik ecz alirsin cnmÇalkaladım. Ama kahverengi buda. O zaman ilkinde bi sakatlık vardı
Cnm olctum hep normal cikiyor ya bilemedim. Sekerimife olcseyfim kskeBas agrisi burun kanamasi tansiyonu dusundurdu bana yukselmis olmasin
Bende yaşadım aynı şeyi inanki hangisi normal bilmiyorumGünaydın kızlarr
Pinkpinkblue kuzu sen bestiron kullanıyordun. Ben 2.damlayı aldımda hangisinde sıkıntı var acaba ilk aldığım zift gibiydi simsiyiyah. Bu aldığım kahve rengi gibi rengi açık. Bozukmu ki acaba? İlkini internetten almıştım bunu eczaneden aldım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, bana tansiyon gibi geldi kuzum burun kanamasından da bahsetmişsin, şuanda nasılsın?Ah canim nerde dk basi memede burnumdan getirdi . Tehis koyulmis migren agrim yok ama herzamankimden farkli ahridi delirtti beni valla aglamamk icin zor tuttum kendimi biraz hafiflemisti suan geri basladi . Bide bi ara cinari emzirirken burnum kanadi hayada kanadi pecete bile alamadim basimi egdikce kan akti .covid gecirsigimIzdede boyle durduk yere burun kanamam olmustu camim 3 sefer ne dusunsem bilemedim
..
Bu testler adetinize 2 gün varken çok doğru göstermez ki . Ben çok net bir çizgi göremedim emin olmak için kan verin yada erken gebelik testi alın derim .Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Hayırlısı olsun hakkında canım ya üzülme Allah bi kapıyı kapatır başka bi kapı açar.. sen nasıl oldun evde tansiyon aleti yokmuydu bi bakaydın ya dünürümYok cnm migrenim ama pes pese hamsuruk tuttu. Cinarda sagolsun tam gaz devam bir ara hafiflemisti ama uyuyamayinca suan yine siddetli agrim kahve iceyim bari cmm sabaha kdr dayanayimda.. insallah cnm psikolojik baski var cikacak galiba isten uzuldum haketmedigi seyler yasamasina. Hayirlisi artik
Bende bizden ayrı yese bile mama sandalyesiyle oturtuyorum mutlaka sofraya . Eline bazen taze soğan bazen ekmek yada salatalık kemireceği bişeyler veriyorum oyalanıyor hemde sofra kültürü kazanmış oluyorAijocum kuzum biliyor musun bunun da bir dezavantajı var. O zaman da sofraya oturmayı öğrenmiyorlar. Kızımda öyle yaptım, yemekten önce kızımın karnını doyuruyordum. Şu an yeni yeni bizimle sofraya oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?