2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bomba kimi domicrm diyince yureeem sıkisti valla aha dedim 3.geliyehh. Evlat paradan daha guzel
Hahaha olurmu olur tililili
Oy aynen olmamı. Kurban olurum onları verene amma bıliyon pınko bıara calısmak zorundaydım sımdı bıraz duzeni oturttuk cok sukur o neden ile ayrılabilirim artıkın... Yanı 2 kısı calıssak cok guzel olacadı amma yapcak bısey yok bebem hele az daha buyusun sutten felan kestikten sonra bakarım yine duruma gore.

Maşallah Ayaz paşaya daYa bunlar iyice tatlı olmuyorlar mı gitgide bazı huysuzluklarını saymazsak tabiki

Aynen cnm tatli olmasapar o huysuzluklari cekilirmi hic :)
Bacım hıc sorman Yaaa bende oyleeee deliriyorum evde ne tatlı seysın sen diye diye dolanyom evin ıcınde huysuzlugunu yerimmm onların.. Benımkını kızdırıyoz bazen ıııhıh yapıyorum kızıyormus gibi oda ayaklarını yere vuruyor ıhhıh yapıo karsılık veriyormuş yanı

Ne iş yapıyordun pero sen

Bas agrisi burun kanamasi tansiyonu dusundurdu bana yukselmis olmasin

Bende yaşadım aynı şeyi inanki hangisi normal bilmiyorum Sanırım partikülü ve siyaha yakın olan normal . İlaç şirketi içerik değişikliğine gitmiş sanırım Mart ayında . Sizinkinin üretim tarihi ne ?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, bana tansiyon gibi geldi kuzum burun kanamasından da bahsetmişsin, şuanda nasılsın?

Bu testler adetinize 2 gün varken çok doğru göstermez ki . Ben çok net bir çizgi göremedim emin olmak için kan verin yada erken gebelik testi alın derim .

Hayırlısı olsun hakkında canım ya üzülme Allah bi kapıyı kapatır başka bi kapı açar.. sen nasıl oldun evde tansiyon aleti yokmuydu bi bakaydın ya dünürüm

Bende bizden ayrı yese bile mama sandalyesiyle oturtuyorum mutlaka sofraya . Eline bazen taze soğan bazen ekmek yada salatalık kemireceği bişeyler veriyorum oyalanıyor hemde sofra kültürü kazanmış oluyor Bu ara tv ye taktı ama bizde izlemeden yemek yiyemiyorduk sanırım artık kapatıcaz Tv yi yemek saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…