Aijo düzen senin içinde iyi olur kızlar içinde . Bence oluşturabilirsin arkadaşım .Bizde duzen hic biseyde yok bende seviyorum ama napalim
Perrier sahalara dönüyorduuuuuuuKim gıttı gıı ahanda burdayım. Heee hemde yakında bomba gıbı donuyorum işten ayrılıyorum evimin gadını cocuklarımın anası olacam yenidenBoyle olmuyo bacııı bebem daha cok kucuk. Perısan oldu yavrucak... Sutten kestikten sonra devam ederim işime. Tilililili GÜNAAAAYDIN :)
Bizim zilli de sabah 7.30 da uyandı belki biraz daha uyur diye emzirdim uyumadı tabiValla bizde de oyle. Bende cok merak ediyorum. Sanki sut hic tok tutmuyor artik galiba. 10 aylik olduk. Galiba öğünleri epey arttircaz artik...
Yarin saysak mi sabahtan akşama kac kez emiyolar
Bide ona da ayri tabak koyup ne yedigini gorcem sanirim bu boyle olmaz. Ac mi tokmu bilemiyosun.
Bak saat 21.30 civari bir kase muhallebi yedi. Yarim saat sonra da emzirdim. Emdi yani birakmadi hic
Normalınde ofis personeli muhasebe... Ama suan danısma personeli olarak. Kendı alanımda iş bulamadım. Buda guzel ama saatı cok uzun evede uzaklıgı 1 saat.Ne iş yapıyordun pero sen
Ihmal etme gorun cnm tekrarCanim hala agriyor basim 3kere parol ictim. Bida burnum.kamarsa dr a giderim herhalde
Yok cnm migrenim ama pes pese hamsuruk tuttu. Cinarda sagolsun tam gaz devam bir ara hafiflemisti ama uyuyamayinca suan yine siddetli agrim kahve iceyim bari cmm sabaha kdr dayanayimda.. insallah cnm psikolojik baski var cikacak galiba isten uzuldum haketmedigi seyler yasamasina. Hayirlisi artik
Ah canim nerde dk basi memede burnumdan getirdi . Tehis koyulmis migren agrim yok ama herzamankimden farkli ahridi delirtti beni valla aglamamk icin zor tuttum kendimi biraz hafiflemisti suan geri basladi . Bide bi ara cinari emzirirken burnum kanadi hayada kanadi pecete bile alamadim basimi egdikce kan akti .covid gecirsigimIzdede boyle durduk yere burun kanamam olmustu camim 3 sefer ne dusunsem bilemedim
..
Perrier sahalara dönüyorduuuuuuu
Elinle vermeyi drnedinmi cnm.bir uzmandan dinlemistim kasikla yeme reddi baslayabiliyormus kasikla yrmezse elinizle yedirmeyi deneyin diyordu bir dene istersen.Benim kız bu ara çok iştahsız zorla bir kaşık alıyor tamam kızşar geçiçi mi
Dur atayim hemen :)
He yaa dogrudur.. Benım oglanda bıberonda su ıcmıyor mesela. Bardakla ıcecek.redler aldı basını gıdıyor sonumuz hayrola tilililiElinle vermeyi drnedinmi cnm.bir uzmandan dinlemistim kasikla yeme reddi baslayabiliyormus kasikla yrmezse elinizle yedirmeyi deneyin diyordu bir dene istersen.
Sekerden burun kanamasi hic duymadim ama bas ağrısı yapabilirCnm olctum hep normal cikiyor ya bilemedim. Sekerimife olcseyfim kske
Bizimde oyle oldu 5 gibi emdi sonra uyaninca 10.30 gibi emzirdim bu defa kahvalyi yapmadi. Ayri tabak yaptım yaBizim zilli de sabah 7.30 da uyandı belki biraz daha uyur diye emzirdim uyumadı tabikalktık 9 gibi kahvaltı hazırladım mıncıkladı hepsini iki lokma ya yedi ya yemedi e süt tok tutmuyorsa nasıl acıkmadı bu bebeler bi acayip valla aijo emzirmem artık sabahları
Canım Allah korusun cvid olduğumuzda da oldu dedin ya git bir doktora görün bu hastalığını en kötü özelliği phtılaşma korkutmak istemem ama burun kanaması önemli.Kardeşimde vardı damarı inceymiş yaktırdı kurtuldu daha önce böyle bir hikayen varsa o da olabilirOlctum cnm normal cikiyor
Yarim saat sonra tekrar teklif et cnm acikirBizimde oyle oldu 5 gibi emdi sonra uyaninca 10.30 gibi emzirdim bu defa kahvalyi yapmadi. Ayri tabak yaptım yabir lokma omlet yediremedim. Anca peynir kasar yedi
Şimdi uyuyor. Uyansin kalani yediririmYarim saat sonra tekrar teklif et cnm acikir
Erkende çok gölge gibi çıktıBu testler adetinize 2 gün varken çok doğru göstermez ki . Ben çok net bir çizgi göremedim emin olmak için kan verin yada erken gebelik testi alın derim .
Hangi bolume gitsemki canim .off cok zor cocuklarlaCanım Allah korusun cvid olduğumuzda da oldu dedin ya git bir doktora görün bu hastalığını en kötü özelliği phtılaşma korkutmak istemem ama burun kanaması önemli.Kardeşimde vardı damarı inceymiş yaktırdı kurtuldu daha önce böyle bir hikayen varsa o da olabilir
Burun icim degil cmm bas agrim icin kasdetmistimSekerden burun kanamasi hic duymadim ama bas ağrısı yapabilir
Sagol cnm insallah . Gecti canim bakalim aksam agrirsa olmazsa acile giderim yasakya kimsede olmaz cok sagol ilgin icinUzuldum cnm kardesin icin yenise evlendiler tabiki ihtiycai vardir ama sen kendini sıkma bulur ins.daha guzel isnasil oldun hala bas agrin var mi? Saglikocagina gidip gelse miydin kuzum tansiyonuna bakip takip verirlerdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?