2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayırlısı olsun hakkında canım ya üzülme Allah bi kapıyı kapatır başka bi kapı açar.. sen nasıl oldun evde tansiyon aleti yokmuydu bi bakaydın ya dünürüm
Benim ev tam takim iki gebeliktede her turlu aksilik sorunu yasadigim icin aman efendim tansiyon aleti aman efendim seker aleti her turlu alet edevat mevcut. Daha iyiyim canim agri gecti insallah aksama agrimaz . Kayinisimgile gitcez belki orda agrir

Bişey olmaz canım ben hiç değiştirmedim kaynatıp kaynatıp kullandım artık bardağa alıştırmak istiyorum su içiyor zaten sadece

Benim ev tam takim iki gebeliktede her turlu aksilik sorunu yasadigim icin aman efendim tansiyon aleti aman efendim seker aleti her turlu alet edevat mevcut. Daha iyiyim canim agri gecti insallah aksama agrimaz . Kayinisimgile gitcez belki orda agrir
Aaaaa bizde gideceğük ne tesadüf bende bi aksi uyandım bugün doktordan geldik şimdi. Günde 2-3 kez emmesi normal dedi . Artık herşeyi yesin yumurta beyazına da başla yavaş yavaş dedi. Kıymayı çok önerdi her gün bile verebilirsin et suyu kıyma kemik suyu vs. Bizimki girerken prenses çıkarken köle isaura yırttı kendini doğru düzgün giydiremedim bile

Bizimde oyle oldu 5 gibi emdi sonra uyaninca 10.30 gibi emzirdim bu defa kahvalyi yapmadi. Ayri tabak yaptım ya bir lokma omlet yediremedim. Anca peynir kasar yedi
Aman ya gıcık kızlar bende doktora gitmeden hurmalı muhallebi yaptım yedirdim. Akşamüstü de kaynanama gitmeden tarhana veririm diye düşündüm

Ben 0-6 ayi kullaniyorum hala bende degistirmek istiyorum ama alamadim bir turlu

Aman ya gıcık kızlar bende doktora gitmeden hurmalı muhallebi yaptım yedirdim. Akşamüstü de kaynanama gitmeden tarhana veririm diye düşündüm
Ne dedi dr canim nasil durumlar . Bende tarhana yaptim birazdan uyanir icircem sonra bizlede bulgur pilavi tavuklunmamtar sote yaptim ondan tirtiklar . Kayinvalidemgilede yogurt goturcem orda yediririm

Ne dedi dr canim nasil durumlar . Bende tarhana yaptim birazdan uyanir icircem sonra bizlede bulgur pilavi tavuklunmamtar sote yaptim ondan tirtiklar . Kayinvalidemgilede yogurt goturcem orda yediririm
Ay karnım acıktı kızzz afiyet olsun paşaya . İyi herşey yolunda şükür kuzum . Kulaklarında bademciklerde falan bişey yokmuş dişten yapıyordur çekmeyi dedi . Haftaya menenjit aşısını yaptırcaz

Ohh iyi canim sevindim guzel gelinum disleri ciksin ankaraya getircem onu gezdircem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…