Benim ev tam takim iki gebeliktede her turlu aksilik sorunu yasadigim icin aman efendim tansiyon aleti aman efendim seker aleti her turlu alet edevat mevcutHayırlısı olsun hakkında canım ya üzülme Allah bi kapıyı kapatır başka bi kapı açar.. sen nasıl oldun evde tansiyon aleti yokmuydu bi bakaydın ya dünürüm
Odun at zobiyaKanım dondu kanımmmm abbboov İstanbul nagdar soğudu beyllleee
DuduşmiiiOdun at zobiya
Bişey olmaz canım ben hiç değiştirmedimBiberon kullanan arkadaşlara sormak istedim biberon emziklerini değiştirdiniz mi ben değiştirmek istiyorum 3 ay üzeri olan da 3 delik varmış 6 ay üzeri olanda 4 delik varmış 6 ay üzeri alsam boğulur mu acaba emerken hızlı mı gelir biberon Philips avent natural
Aaaaa bizde gideceğük ne tesadüf bende bi aksi uyandım bugünBenim ev tam takim iki gebeliktede her turlu aksilik sorunu yasadigim icin aman efendim tansiyon aleti aman efendim seker aleti her turlu alet edevat mevcut. Daha iyiyim canim agri gecti insallah aksama agrimaz . Kayinisimgile gitcez belki orda agrir
Sagol cnm insallah . Gecti canim bakalim aksam agrirsa olmazsa acile giderim yasakya kimsede olmaz cok sagol ilgin icin
Benim ki meme emmediği için mama içiyorBişey olmaz canım ben hiç değiştirmedimkaynatıp kaynatıp kullandım artık bardağa alıştırmak istiyorum su içiyor zaten sadece
Anladım canım ama tıkanmaz bence ayına en yakın hangisiyse onu al derimBenim ki meme emmediği için mama içiyor
Aman ya gıcık kızlarBizimde oyle oldu 5 gibi emdi sonra uyaninca 10.30 gibi emzirdim bu defa kahvalyi yapmadi. Ayri tabak yaptım yabir lokma omlet yediremedim. Anca peynir kasar yedi
Ben 0-6 ayi kullaniyorum hala bende degistirmek istiyorum ama alamadim bir turluBiberon kullanan arkadaşlara sormak istedim biberon emziklerini değiştirdiniz mi ben değiştirmek istiyorum 3 ay üzeri olan da 3 delik varmış 6 ay üzeri olanda 4 delik varmış 6 ay üzeri alsam boğulur mu acaba emerken hızlı mı gelir biberon Philips avent natural
Ne dedi dr canim nasil durumlar . Bende tarhana yaptim birazdan uyanir icircem sonra bizlede bulgur pilavi tavuklunmamtar sote yaptim ondan tirtiklar . Kayinvalidemgilede yogurt goturcem orda yediririmAman ya gıcık kızlarbende doktora gitmeden hurmalı muhallebi yaptım yedirdim. Akşamüstü de kaynanama gitmeden tarhana veririm diye düşündüm
Benimki emzigide 06 halaBen 0-6 ayi kullaniyorum hala bende degistirmek istiyorum ama alamadim bir turlu
Ay karnım acıktı kızzzNe dedi dr canim nasil durumlar . Bende tarhana yaptim birazdan uyanir icircem sonra bizlede bulgur pilavi tavuklunmamtar sote yaptim ondan tirtiklar . Kayinvalidemgilede yogurt goturcem orda yediririm
Ohh iyi canim sevindim guzel gelinum disleri ciksin ankaraya getircem onu gezdircemAy karnım acıktı kızzzafiyet olsun paşaya . İyi herşey yolunda şükür kuzum . Kulaklarında bademciklerde falan bişey yokmuş dişten yapıyordur çekmeyi dedi . Haftaya menenjit aşısını yaptırcaz
Bismillahh duymadim hicKız çocukları için 12 yaşında rahim ağzı kanseri aşısı varmış hiç duyan yaptıran oldu mu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?