2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tam isim bitti kicim koltuga degmek uzereydiki uyandi. Ama ozlemisim hunilerceee
Dünürüm ya damadım yabancılara ağlıyor mu bizimki kapıda kargocu şıt pişt yapınca bile ağlıyor doktor normal bu aylarda dedi ki biliyordum zaten bide insan mı görüyorlar bebeler .. bizimki çok fena ya şimdi aylar sonra ilk defa yabancı bi eve gidicez kasıldım vallahi

Hatun tropikanayı gecti olagan ustu seyler de yediriyor küfler müfler peynirler meaşallah meaşallah kım tutar seni

Dunurune sordun ama bende cevaplayayim bari eksik kalmayayim :) 9-11.aylar brbrklerde yabancilasma duygulari agir basiyormus.buna terketme duygusuda dahil.

Rahim agzi icin aşı hic duymadim. Mdmray

Pinkpinkblue emzirmeleri sayabildin mi? Benim gene karisti galiba. Sanirim 3 kere emdi suana kadar. 13.30 gibi kalan omletten biraz daha yedirdim. Sonra da uyurken kek yapmıştım. Ona 3 kahve fincaninda tencere de buhar da pişirdim. Uyaninca yarim fincan kekte yedi. Şimdi tekrar emzirip uyutucam. Ama suan yedikleri agzina geliyo

Bizimde karisti cnm 6 7 olmistur emmesi. .yarasin kuzuya

Ebet dunur bu aylar o aylar yabancilama mevsimi 15gun gormesinler unutur goruncede aglarlar . Aynen bide ekstra durumumuz var insanmi goruyolarki alissinlar

Simdi yoresel urunlerde sıra :)
Nihaywtimde olgada zamanla alisir kars peynirine kasarina. Biz evlendik bi kahvaltiya geldik kv ye kuflu peybirden tost yaptilar bazlamaya sizede koyayim dio xxxx yer xxxx dedim ben buna dokunmam neysr israr uzerime tadina baktim huylana huylana ama sevmistimde yinede tercih etmiyorum ve sonuc olarak ben onlari sivas cokelegine alistirdim isi bilecen ise gitmicen

Ya ben bu küflü peynirleri çok merak ediyorum. Tuhaf bi şekilde seveni de çok. Bi belgeselde izlemiştim. Avrupa'da sanırım çok yeniyormuş. Fransa veya Hollanda ydı, mahzen gibi yer altında çeşit çeşit peynir bekletilip küflendiriliyormuş. Neler yiyor insanoğlu yahu

Dunurune sordun ama bende cevaplayayim bari eksik kalmayayim :) 9-11.aylar brbrklerde yabancilasma duygulari agir basiyormus.buna terketme duygusuda dahil.

Ebet dunur bu aylar o aylar yabancilama mevsimi 15gun gormesinler unutur goruncede aglarlar . Aynen bide ekstra durumumuz var insanmi goruyolarki alissinlar
Kızlar aslında sizin bebekler de yapıyor mu onu merak ettim . Gittik kaynişime sıkıştırıyor tabi kv sağolsun ağlattı biraz . Duvar saati aldık hediye beğendi Yemek Faslı çay Faslı bilmem ne işte koronalanmamışızdır umarım bugün de geldik eve uyutuyorum şimdi kızımı azıcık kestane ve petibör kaçamağı yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…