Dünürüm ya damadım yabancılara ağlıyor mu bizimki kapıda kargocu şıt pişt yapınca bile ağlıyorTam isim bitti kicim koltuga degmek uzereydiki uyandi. Ama ozlemisim hunilerceee
Hatun tropikanayı gecti olagan ustu seyler de yediriyor küfler müfler peynirler meaşallah meaşallah kım tutar seniBugunku menumuz
Kahvalti yarim yumurra sarisi bir çimdik ekmek küflü peynir verdim karsın meshurdur :) ara ögün ceyrek muz ve yarim cay bardagi kefir aksam menusundede mercimek corbası ( icerisinde mercimek,kabak,soğan,sarımsak,havuç,zeytinyağı,kimyon)
Elinle de veriyprum da canı istrmezse geri çokaroyor ağzındanElinle vermeyi drnedinmi cnm.bir uzmandan dinlemistim kasikla yeme reddi baslayabiliyormus kasikla yrmezse elinizle yedirmeyi deneyin diyordu bir dene istersen.
Hic duymadimKız çocukları için 12 yaşında rahim ağzı kanseri aşısı varmış hiç duyan yaptıran oldu mu kızlar ?
Dunurune sordun ama bende cevaplayayim bari eksik kalmayayim :) 9-11.aylar brbrklerde yabancilasma duygulari agir basiyormus.buna terketme duygusuda dahil.Dünürüm ya damadım yabancılara ağlıyor mu bizimki kapıda kargocu şıt pişt yapınca bile ağlıyordoktor normal bu aylarda dedi ki biliyordum zaten bide insan mı görüyorlar bebeler .. bizimki çok fena ya şimdi aylar sonra ilk defa yabancı bi eve gidicez kasıldım vallahi
Simdi yoresel urunlerde sıra :)Hatun tropikanayı gecti olagan ustu seyler de yediriyor küfler müfler peynirler meaşallah meaşallah kım tutar seni
Cevapla tabisiDunurune sordun ama bende cevaplayayim bari eksik kalmayayim :) 9-11.aylar brbrklerde yabancilasma duygulari agir basiyormus.buna terketme duygusuda dahil.
Tabii olga gelın ıstedıgınden dışsal urunlerden basladıydın diemiiii :)Simdi yoresel urunlerde sıra :)
Kız çocukları için 12 yaşında rahim ağzı kanseri aşısı varmış hiç duyan yaptıran oldu mu kızlar ?
Benim oglum hem elit olup avokado yiyecek hem kro olup kars cecil yiyecek :)Tabii olga gelın ıstedıgınden dışsal urunlerden basladıydın diemiiii :)
Bizimde karisti cnm 6 7 olmistur emmesi. .yarasin kuzuyaRahim agzi icin aşı hic duymadim.Mdmray
Pinkpinkblue emzirmeleri sayabildin mi? Benim gene karisti galiba. Sanirim 3 kere emdi suana kadar. 13.30 gibi kalan omletten biraz daha yedirdim. Sonra da uyurken kek yapmıştım. Ona 3 kahve fincaninda tencere de buhar da pişirdim. Uyaninca yarim fincan kekte yedi. Şimdi tekrar emzirip uyutucam. Ama suan yedikleri agzina geliyo
Ebet dunur bu aylar o aylar yabancilama mevsimi 15gun gormesinler unutur goruncede aglarlar . Aynen bide ekstra durumumuz var insanmi goruyolarki alissinlarDünürüm ya damadım yabancılara ağlıyor mu bizimki kapıda kargocu şıt pişt yapınca bile ağlıyordoktor normal bu aylarda dedi ki biliyordum zaten bide insan mı görüyorlar bebeler .. bizimki çok fena ya şimdi aylar sonra ilk defa yabancı bi eve gidicez kasıldım vallahi
Nihaywtimde olgada zamanla alisir kars peynirine kasarinaSimdi yoresel urunlerde sıra :)
Hah bıde kırmızı mendilinen tililili çekip pero dezzesıynen halay cekecekBenim oglum hem elit olup avokado yiyecek hem kro olup kars cecil yiyecek :)
Valla mı biz emziği de değiştik kayıp duruyordu ağzındanBenimki emzigide 06 hala6 18 i emmiyor böyük geliyo agzina kibar oglanim
Ya ben bu küflü peynirleri çok merak ediyorum. Tuhaf bi şekilde seveni de çok. Bi belgeselde izlemiştim. Avrupa'da sanırım çok yeniyormuş. Fransa veya Hollanda ydı, mahzen gibi yer altında çeşit çeşit peynir bekletilip küflendiriliyormuş. Neler yiyor insanoğlu yahuNihaywtimde olgada zamanla alisir kars peynirine kasarina. Biz evlendik bi kahvaltiya geldik kv ye kuflu peybirden tost yaptilar bazlamaya sizede koyayim dio xxxx yer xxxx dedim ben buna dokunmam neysr israr uzerime tadina baktim huylana huylana ama sevmistimde yinede tercih etmiyorum ve sonuc olarak ben onlari sivas cokelegine alistirdim isi bilecen ise gitmicen
deli bebelerBenimkinde bulaşık makinesinin içine girmek için neler yapıyor bir görseniz
Dunurune sordun ama bende cevaplayayim bari eksik kalmayayim :) 9-11.aylar brbrklerde yabancilasma duygulari agir basiyormus.buna terketme duygusuda dahil.
Kızlar aslında sizin bebekler de yapıyor mu onu merak ettim . Gittik kaynişime sıkıştırıyor tabi kv sağolsun ağlattı biraz . Duvar saati aldık hediye beğendiEbet dunur bu aylar o aylar yabancilama mevsimi 15gun gormesinler unutur goruncede aglarlar . Aynen bide ekstra durumumuz var insanmi goruyolarki alissinlar
valla bu bebeler omurden yiyor5te uyanmisti 10da uyuttum. Ne oldu bilin bakalim 40 dk uyuyup hortladi hemde daha yusra uyumamisken. Oturuyoruz suan kaça kadar oturcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?