ne korkunctu dimi o bolumTek degilmisim benimde oyle izlemistim :)
Bana böyle şeyler dememiştin hiçç hıhhhOhh iyi canim sevindim guzel gelinum disleri ciksin ankaraya getircem onu gezdircem.
Eee sen bana boyna kizin b.kunun resmini atiyodunBana böyle şeyler dememiştin hiçç hıhhh
Yok beaaa kvden kpden ana babadan gecmiyi koronaKızlar aslında sizin bebekler de yapıyor mu onu merak ettim . Gittik kaynişime sıkıştırıyor tabi kv sağolsun ağlattı biraz . Duvar saati aldık hediye beğendiYemek Faslı çay Faslı bilmem ne işte koronalanmamışızdır umarım bugün de geldik eve uyutuyorum şimdi kızımı azıcık kestane ve petibör kaçamağı yaptık
HahahahajajhahaKızzMdmray hu Mdmray şu dünürün Pinkpinkblue sahip çık , yine benim kıza sulanıyor yok salıncağa çok yakışmış da yok efendim balmış da yiyecekmiş felan hayır niyetiniz ciddiyse benim kızın aklını bulandırmayın
Kankaaa aşk olsun sen demiyor muydun at kanka ben de bir bakayım kakayaEee sen bana boyna kizin b.kunun resmini atiyodun
Hahahjja düşer kanka ama haklısınHahahahajajhahasenin bana isin duser nasilsa eski dunur
AhahhahahKızzMdmray hu Mdmray şu dünürün Pinkpinkblue sahip çık , yine benim kıza sulanıyor yok salıncağa çok yakışmış da yok efendim balmış da yiyecekmiş felan hayır niyetiniz ciddiyse benim kızın aklını bulandırmayın
Hiç geçer mi yaaa öptü bi deYok beaaa kvden kpden ana babadan gecmiyi korona. Hadi bakalim sevindim begenmesine . Böyük kaynana . Benimkide kabak tatlisi yedi
Şaka maka şu korona bitse Ankaralı arkadaşım var evlenmeye niyetliOhh iyi canim sevindim guzel gelinum disleri ciksin ankaraya getircem onu gezdircem.
Bugun dunyalari yedirdim. Hayla huysuzBizimde karisti cnm 6 7 olmistur emmesi. .yarasin kuzuya
Banada anlatabilirsin eski dünürünün yeni dünürüyüm neticede sende bi pinksin benim içinHahahjja düşer kanka ama haklısınfoto yorumu isterim senden kv ye kinlenir anlatırım
Bizimki de gitmeden bir kase tarhana çorbası yedi orda da tavuk eti falan yedi hala milletin içinde meme mama diye bağırıyorBugun dunyalari yedirdim. Hayla huysuz
Tadi cok guzel cnm hem antibiyotik kaynagiymis kv dedi :) benide o alistirdi :)Ya ben bu küflü peynirleri çok merak ediyorum. Tuhaf bi şekilde seveni de çok. Bi belgeselde izlemiştim. Avrupa'da sanırım çok yeniyormuş. Fransa veya Hollanda ydı, mahzen gibi yer altında çeşit çeşit peynir bekletilip küflendiriliyormuş. Neler yiyor insanoğlu yahu
Eslemde yusranin pilavindan otlandi. Ayakta koltuktan tutunarak yediBizimki de gitmeden bir kase tarhana çorbası yedi orda da tavuk eti falan yedi hala milletin içinde meme mama diye bağırıyorrezil etti beni aç bırakıyoruz sanki
Rahim kanseri aşısı var ben vurdurmak istiyorum aslındaRahim agzi icin aşı hic duymadim.Mdmray
Pinkpinkblue emzirmeleri sayabildin mi? Benim gene karisti galiba. Sanirim 3 kere emdi suana kadar. 13.30 gibi kalan omletten biraz daha yedirdim. Sonra da uyurken kek yapmıştım. Ona 3 kahve fincaninda tencere de buhar da pişirdim. Uyaninca yarim fincan kekte yedi. Şimdi tekrar emzirip uyutucam. Ama suan yedikleri agzina geliyo
Yapiyor cnn yapmazmi yamyam :)Kızlar aslında sizin bebekler de yapıyor mu onu merak ettim . Gittik kaynişime sıkıştırıyor tabi kv sağolsun ağlattı biraz . Duvar saati aldık hediye beğendiYemek Faslı çay Faslı bilmem ne işte koronalanmamışızdır umarım bugün de geldik eve uyutuyorum şimdi kızımı azıcık kestane ve petibör kaçamağı yaptık
Hatirlatma cnm :) birde izledigimde o bolumu liseye gidiyordum ben o yastaki bir cocugu etkilememesi imkansizne korkunctu dimi o bolum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?