2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vitamin takviyesi aliyormusun? Bol su ic cnm.oyle olunca tuzlu seyler tuket ayaginin altina yastik koy uzan
gun asiri bazen iki gunde bi aliyorum ,b12 im cok dusuktu son 3 ampulu vurdurmadim gebelikte vuruluyirdum da korona gelince onlar kaldi o yapiyor galiba dimi b12 eksikligi yapar basdonmesi tansiyon dusuklugu galiba

Yazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz

Gunlul 1 yimurta sarisi 1cay bard yogurt ve corba kesinlike yediriyorum ekstra seylerede basladik bizden tirtikliyo. Aksam ari mama yapiyorum.tahilli pirinc unu bazen icine meyve eziyorum . Bazende sadece biskuvi ezip yediriyorum

Canım kötü hissetme ama ya aralarda meyve yada haşlanmış sebze falan verseniz Blw usulü olursa hem oyalanır hem öğrenir hem de yemiş olur

Gerçekkkk bakkk vallahi de billahi de hayırlı olsun bizi de çağırın bari , nikahına beni de çağır sevgilim diye fon müziği yaparız
ah ahhh Rabbim hepimize kızlarımızın gelin oğluşlarınızın da damatlığını göstersin inşallah

Banada anlatabilirsin eski dünürünün yeni dünürüyüm neticede sende bi pinksin benim için barışçıl olalım
Her sakalliyi deden sanma madam ben hem pinkim hemide dunurun ne ogrenmek istiyosan ben sana fişfiklerim cocuklari ayiracak bu pink karisi diğneme onu 1917pinkterest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…