yani bazen ruyama giriyorduHatirlatma cnm :) birde izledigimde o bolumu liseye gidiyordum ben o yastaki bir cocugu etkilememesi imkansiz
Bizde gofret yerken bakiyordu bize dayanamadim serdim yere sofrabezini verdim eline :)Yok beaaa kvden kpden ana babadan gecmiyi korona. Hadi bakalim sevindim begenmesine . Böyük kaynana . Benimkide kabak tatlisi yedi
Babasina cekmis :)Bugun dunyalari yedirdim. Hayla huysuz
Yaa benimki de mammma mama deyip duruyor yedirirken de zor yiyor anca lafta kalıyorBizimki de gitmeden bir kase tarhana çorbası yedi orda da tavuk eti falan yedi hala milletin içinde meme mama diye bağırıyorrezil etti beni aç bırakıyoruz sanki
Vitamin takviyesi aliyormusun? Bol su ic cnm.oyle olunca tuzlu seyler tuket ayaginin altina yastik koy uzanbugun bsy oldu yine bana inanilmaz bas ense agrisi tansiyon 9 a 5 cok kotuyum
gun asiri bazen iki gunde bi aliyorum ,b12 im cok dusuktu son 3 ampulu vurdurmadim gebelikte vuruluyirdum da korona gelince onlar kaldi o yapiyor galiba dimi b12 eksikligi yapar basdonmesi tansiyon dusuklugu galibaVitamin takviyesi aliyormusun? Bol su ic cnm.oyle olunca tuzlu seyler tuket ayaginin altina yastik koy uzan
Butun yasanmisliklari ortayami dokcezKankaaa aşk olsun sen demiyor muydun at kanka ben de bir bakayım kakayahatta Çınar yapamıyordu benim kızın b.klarıyla yetinmiştik
Pazırtesi
Bin deredem su getirsem arinamazsin ama safiye bu isi halleder kiiiazz safüyeHiç geçer mi yaaa öptü bi desafiyeeee her yerim pislik içinde gel beni dört kez çitile safiyeee
ZivasŞaka maka şu korona bitse Ankaralı arkadaşım var evlenmeye niyetligelmemiz gerekecek angaraya pink sen aslen nereliydin
Gunlul 1 yimurta sarisi 1cay bard yogurt ve corba kesinlike yediriyorum ekstra seylerede basladik bizden tirtikliyo. Aksam ari mama yapiyorum.tahilli pirinc unu bazen icine meyve eziyorum . Bazende sadece biskuvi ezip yediriyorumYazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz
E angaralısın sende o zamanZivasama hic alakam yok orayla dogma buyume evlenme gerdege girme
dogurma hep ankara
Gerçekkkk bakkk
Aaaa canım benimBanada anlatabilirsin eski dünürünün yeni dünürüyüm neticede sende bi pinksin benim içinbarışçıl olalım
Canım kötü hissetme ama yaYazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz
Bunu ilk başta sen istedin zivaslımButun yasanmisliklari ortayami dokcez
Gerçekkkk bakkkvallahi de billahi de hayırlı olsun bizi de çağırın bari , nikahına beni de çağır sevgilim diye fon müziği yaparız
Her sakalliyi deden sanma madamBanada anlatabilirsin eski dünürünün yeni dünürüyüm neticede sende bi pinksin benim içinbarışçıl olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?