- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm bence muhallebi cok etkinetmiyor. Su verseydin bolca kac kere yaptiki ne guzel iste keske benimkide civik bi kaka yaosa heryerimize sivansa soyle elim ayagima dolansaKızlar benim bebe o kadar yemeye rağmen (iki gündür muzlu muhallebi yiyor mesela) kakası bugün baya suluydu acaba ishal mi oldu ?
Olmaz kanka nerde o bereketKankaa şey yeniyılda fafenk diye bütün sene fafenk olmasınkorktum gız valla
Yaa canim zor tabii o yuzden cokca sukurBöyle iyiyim sizi duydukça allah sabır versin bazen kalkıyor bir iki saat uyanık kalıyor nasıl zor oluyor
Cnm kan demir asiri dusuk cikti surup yazdi drneleri dusuk cikti cnm
Bi kere yaptı dünüşüm yemekten sonra . Sabahta yapmıştı o kulak memesi kıvamındaydıCnm bence muhallebi cok etkinetmiyor. Su verseydin bolca kac kere yaptiki ne guzel iste keske benimkide civik bi kaka yaosa heryerimize sivansa soyle elim ayagima dolansa
Benimkide gün sayıyorOlmaz kanka nerde o bereketyorulmustur koca ayun 3gun yatar
Oh rahatlamis benim gelincigimBi kere yaptı dünüşüm yemekten sonra . Sabahta yapmıştı o kulak memesi kıvamındaydı
Hahahaha benimkide gel azxik yanima yatsana dioBenimkide gün sayıyor
Dundennonceki gun sirinlenmedinizmiBenimkide gün sayıyor
Eyi eyi yatsın kankaaOlmaz kanka nerde o bereketyorulmustur koca ayun 3gun yatar
Karantina için gün sayıyor canı sıkılıyorda dünürümDundennonceki gun sirinlenmedinizmine gunu randevulumu calisiyor seninn sirine
Günaydınn mmaşallahh ayaz kuzucuğaaMerhaba ve gunaydin mart analarımayaz bildiginiz meme demeye basladı./ nasil ogrendi bende bilmiyorum.acikinca meme diyip mizirdaniyor 2.olarakta birkac gundur fark ediyorum.eline 5 6 tane kiyafet vs olunca onunden alip yanina diziyor bitince yanindan alip onume diziyor
Çok komik oluyorlar meme diye ağlarken ya keş gibiMerhaba ve gunaydin mart analarımayaz bildiginiz meme demeye basladı./ nasil ogrendi bende bilmiyorum.acikinca meme diyip mizirdaniyor 2.olarakta birkac gundur fark ediyorum.eline 5 6 tane kiyafet vs olunca onunden alip yanina diziyor bitince yanindan alip onume diziyor
Kızım da oyun yapıyor aynaya ve cama vuruyor kafasınıBugün tükenmiş bir haldeyim. Hiç keyfim yok. Eşim zaten odasından çıktığı yok. Her yer her yerde. Bir yeri düzeltiyorum diğer taraf bozuluyor. Yürüyen bebek gerçekten çok zormuş. Kafasına göre bir oraya bir buraya gidiyor. Peşinde dolanıp duruyorum bende.
Birde son bir kaç gündür sinirlenince veya istediği birşey olmayınca kafasını yere vuruyor 1 kere. Bu nerden çıktı bilmiyorum. Napmak lazım bu durumda. Hayır annecim yapma diyorum yine yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?