2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim bebe o kadar yemeye rağmen (iki gündür muzlu muhallebi yiyor mesela) kakası bugün baya suluydu acaba ishal mi oldu ?
Cnm bence muhallebi cok etkinetmiyor. Su verseydin bolca kac kere yaptiki ne guzel iste keske benimkide civik bi kaka yaosa heryerimize sivansa soyle elim ayagima dolansa

Merhaba ve gunaydin mart analarım ayaz bildiginiz meme demeye basladı./ nasil ogrendi bende bilmiyorum.acikinca meme diyip mizirdaniyor 2.olarakta birkac gundur fark ediyorum.eline 5 6 tane kiyafet vs olunca onunden alip yanina diziyor bitince yanindan alip onume diziyor

Günaydınn mmaşallahh ayaz kuzucuğaa

Bugün tükenmiş bir haldeyim. Hiç keyfim yok. Eşim zaten odasından çıktığı yok. Her yer her yerde. Bir yeri düzeltiyorum diğer taraf bozuluyor. Yürüyen bebek gerçekten çok zormuş. Kafasına göre bir oraya bir buraya gidiyor. Peşinde dolanıp duruyorum bende.
Birde son bir kaç gündür sinirlenince veya istediği birşey olmayınca kafasını yere vuruyor 1 kere. Bu nerden çıktı bilmiyorum. Napmak lazım bu durumda. Hayır annecim yapma diyorum yine yapıyor.

Çok komik oluyorlar meme diye ağlarken ya keş gibi selo da memeee mamaaa diye ağlıyor hani meme yoksa mama ver bari der gibi

Kızım da oyun yapıyor aynaya ve cama vuruyor kafasını ama sinirlenince yapması daha bi değişik tabi . Sanırım hayır dedikçe de daha çok yapıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…