2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızım da oyun yapıyor aynaya ve cama vuruyor kafasını ama sinirlenince yapması daha bi değişik tabi . Sanırım hayır dedikçe de daha çok yapıyorlar .
Oyundan alıştı zaten kafasını böyle dediğin gibi aynaya fakan vuruyordu. Eşimde hep alıştırsı hadi gel tos yapalım diyince kafaları tokuşturuyorlardı. Gülüyordu sonra. Ordan mı alıştı bilmiyorum sinirlenince de yere tosluyor

Tos tosu çok seviyorlar ama ya üstüne düşme canım unutur zamanla . Bizimki de ellerini silmek istediğimde hep saçına sürüyor bildiği halde kızdığımı artık kızmıyorum sürüyor zaten ne desem boş unutmasını bekliyorum sabırla

İnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladı

Bizde organ biliyoruz anne memesi organi

Tren yapiyodur belki . Benimkide uykusu gelince anne nennenne edaaa edaaa annee dio bende esime carliyorum eda kim lan die oda oglum sus nie soyluyosun dio . Bide kelimeyi ciakrorken bazen once sessiz sadece agzini oynatiyo cok tatli oluyo . Bide benimki her seyi suruyor kitaplari oyincaklari elimde ne varsa onu surerek emekliyo azcik uzun bisey varsa ahh ahh die saga sola vuruyo .ben yanimdaysan bana vuruyo babaya vur diyorumda gulerek yine bana vuruyo kazma disli bide battaniyeyo kapatim ocu cee yapiyo . Yurutecteyse copu kurcaliyo dun copun ici bostuda acti baktiki bisey yok bana kiziyo sinirleniyo acip acio bana gosterdi ahh ahh diyodu bide dirinim kulpuna astigim havluyla duugusal bi bagi var yiritece binince ilk isi mutfaga gidip onu almak onu sallaya sallaya gezdiriyo vermiyoda

İnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladı
Canim ona malesef bi donem alisiyolar yaa .benimkide yapiyor mesela kalkmak istemiyorsa yatmak istemiyorsa oturmak istemiyosa direk kendini atiyo .toss oyununu bizde yapiyoduk yurdumun oyinu napalim. Unuturlar takilma

Visss pasakli gelin gorumcesi kilikli defnede cok yapardi bide herseyi ayak parmaklarina surup yerdi corap varsa once corabi cikarirdi

Canim ona malesef bi donem alisiyolar yaa .benimkide yapiyor mesela kalkmak istemiyorsa yatmak istemiyorsa oturmak istemiyosa direk kendini atiyo .toss oyununu bizde yapiyoduk yurdumun oyinu napalim. Unuturlar takilma
İyi o zaman kuzum. Unutur inşallah. Valla yurdumuzun oyunlarından

Visss pasakli gelin gorumcesi kilikli defnede cok yapardi bide herseyi ayak parmaklarina surup yerdi corap varsa once corabi cikarirdi
cocuk ayak tadini biliyor iste sizde bi bilseniz oyle yapmadan yemezsiniz neyse ki bizim ogla gobekten ayzgi agzina alamiyor

Kukreyen koca ayu yuzunden uyandik of
ay kizim bebekken bizim ki de ona uyanirdi oglum baska odada hic bizimle yatmadi onceden de kizm ben oglum yattigimiz icin baba ile ayni odada bulunmadi oglan ama kiz bulunmustubilirim yani

Kızlar Allah aşkına bana bir söyleyin ya koskoca günde tek uyku yapan bir benim sıpamı var ya? Tüm gün zombi gibi geziyoruz bir uyku yapıyor sadece onu da bugün hala yapmadı , gece de en erken 10.30 da uyuyor. Valla ne yer ne uyur olmamış bu bebek ya ben geri verip bunun bir değişiğini almak istiyorum

Uyuduğunda uzun uyuysa iyi canım. Benimki de 2 uyku yapıyor ama yarım saat yarım saat :/ aynı valla mart anaları ne çekti bu bebelerden

Birde benim ki çok güzel kitap yiyor sizin ki de yiyor mı hahahaha karton kağıt görmesin direk yiyor. Kafayı yiycem ya. Elinden alıncafa ağlıyor birde.
Canım kağıt yemeye benim kızın üzerine tanımam kitapların dış kabukları artık yok yani o kadar nerde bulursa ağzına atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…