- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Oyundan alıştı zaten kafasını böyle dediğin gibi aynaya fakan vuruyordu. Eşimde hep alıştırsı hadi gel tos yapalım diyince kafaları tokuşturuyorlardı. Gülüyordu sonra. Ordan mı alıştı bilmiyorum sinirlenince de yere tosluyorKızım da oyun yapıyor aynaya ve cama vuruyor kafasınıama sinirlenince yapması daha bi değişik tabi . Sanırım hayır dedikçe de daha çok yapıyorlar .
Tos tosu çok seviyorlar ama yaOyundan alıştı zaten kafasını böyle dediğin gibi aynaya fakan vuruyordu. Eşimde hep alıştırsı hadi gel tos yapalım diyince kafaları tokuşturuyorlardı. Gülüyordu sonra. Ordan mı alıştı bilmiyorum sinirlenince de yere tosluyor
İnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladıTos tosu çok seviyorlar ama yaüstüne düşme canım unutur zamanla . Bizimki de ellerini silmek istediğimde hep saçına sürüyor bildiği halde kızdığımı artık kızmıyorum sürüyor zaten ne desem boş unutmasını bekliyorum sabırla
Hahahaha kanka keramet sactaymis boyadin sirin baba cana geldiEyi eyi yatsın kankaabanyo yapmaktan yeni boyadığım saçlarımın rengi aksın hiç istemem
Bizde organ biliyoruz anne memesi organiKızlar biz organlarımızı öğrendik artık. Gözün nerde diyorum parağını gözüme sokuyorburun, diş, el, ayak nerde diyince gösteriyor. Birde lamba nerde diyince avizeleri gösteriyor. Saati de öğrendik. Hayvanlardan da Kuş ve kediyi biliyoruz birde.
Tren yapiyodur belkiMerhaba ve gunaydin mart analarımayaz bildiginiz meme demeye basladı./ nasil ogrendi bende bilmiyorum.acikinca meme diyip mizirdaniyor 2.olarakta birkac gundur fark ediyorum.eline 5 6 tane kiyafet vs olunca onunden alip yanina diziyor bitince yanindan alip onume diziyor
Canim ona malesef bi donem alisiyolar yaa .benimkide yapiyor mesela kalkmak istemiyorsa yatmak istemiyorsa oturmak istemiyosa direk kendini atiyo .toss oyununu bizde yapiyodukİnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladı
Visss pasakli gelinTos tosu çok seviyorlar ama yaüstüne düşme canım unutur zamanla . Bizimki de ellerini silmek istediğimde hep saçına sürüyor bildiği halde kızdığımı artık kızmıyorum sürüyor zaten ne desem boş unutmasını bekliyorum sabırla
İyi o zaman kuzum. Unutur inşallah. Valla yurdumuzun oyunlarındanCanim ona malesef bi donem alisiyolar yaa .benimkide yapiyor mesela kalkmak istemiyorsa yatmak istemiyorsa oturmak istemiyosa direk kendini atiyo .toss oyununu bizde yapiyodukyurdumun oyinu napalim . Unuturlar takilma
santafer miCnm kan demir asiri dusuk cikti surup yazdi dr
cocuk ayak tadini biliyor iste sizde bi bilseniz oyle yapmadan yemezsiniz neyse ki bizim ogla gobekten ayzgi agzina alamiyorVisss pasakli gelingorumcesi kilikli defnede cok yapardi bide herseyi ayak parmaklarina surup yerdi corap varsa once corabi cikarirdi
anam bunlar iki dünür tam birbirini bulmus kaka muhabbeti en vazgecilmezleriBi kere yaptı dünüşüm yemekten sonra . Sabahta yapmıştı o kulak memesi kıvamındaydı
ay kizim bebekken bizim ki de ona uyanirdi oglum baska odada hic bizimle yatmadi onceden de kizm ben oglum yattigimiz icin baba ile ayni odada bulunmadi oglan ama kiz bulunmustuKukreyen koca ayu yuzunden uyandik of
Hahahaha kanka keramet sactaymis boyadin sirin baba cana geldi
Uyuduğunda uzun uyuysa iyi canım. Benimki de 2 uyku yapıyor ama yarım saat yarım saat :/ aynı valla mart anaları ne çekti bu bebelerdenKızlar Allah aşkına bana bir söyleyin ya koskoca günde tek uyku yapan bir benim sıpamı var ya? Tüm gün zombi gibi geziyoruz bir uyku yapıyor sadece onu da bugün hala yapmadı , gece de en erken 10.30 da uyuyor. Valla ne yer ne uyur olmamış bu bebek ya ben geri verip bunun bir değişiğini almak istiyorum
Canım değişiyor bazen yarım saat bazen 1 saat bazen de şaşırtıp 2 saat fln ama tek uyku yapmasa keşke yaUyuduğunda uzun uyuysa iyi canım. Benimki de 2 uyku yapıyor ama yarım saat yarım saat :/ aynı valla mart anaları ne çekti bu bebelerden
Canım kağıt yemeye benim kızın üzerine tanımamBirde benim ki çok güzel kitap yiyor sizin ki de yiyor mı hahahahakarton kağıt görmesin direk yiyor. Kafayı yiycem ya. Elinden alıncafa ağlıyor birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?