2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oyle bagirma degil cnm uyanik keyif cigliklari bugun yine gece ektra tarifesi acik

Yine cildirmali bi gece yattikminkalktikminanlamadim bidr dua almistim gec vakitte basim agridi usudum yatip kalkmaktan aptala dondum yine. 5lik uyuyo ruya goruyorum o 5dk da cok lazim sanki . Kaynanasiii gel gotur hadi nolur Mdmray

Yine cildirmali bi gece yattikminkalktikminanlamadim bidr dua almistim gec vakitte basim agridi usudum yatip kalkmaktan aptala dondum yine. 5lik uyuyo ruya goruyorum o 5dk da cok lazim sanki . Kaynanasiii gel gotur hadi nolur Mdmray
Allah sabir versin ins bizim gece uyanmadn uyudugumuz 3. gece oglum guncellendi mi ki masallah diyeyim de

Allah sabir versin ins bizim gece uyanmadn uyudugumuz 3. gece oglum guncellendi mi ki masallah diyeyim de
Hahaha bemde tam duzekdimi uykusu yazacakrm neyse alttaki msjida okuyum dedim 3 gecedie benimkide 2saat arayla emiyirdu nekadar iyi gelmisti bana sessizce sevindim guncellendi sandim böğün gosterdi guncellemesini sende cokda şaaapmaa yani

Siz alsanız bizimkini olma mı hahaha gel damadım gel azıcık anan dinlensin

Bayanlar kızlarıma doğum günü için kıyafet bakıyorum lcw dan bebişime 9-12 ay mı yoksa 12-18 ay mı alsam yaa doğum günü de yapmıcam aslında ama yine bi fotoğraf çekilir bi pasta alırız akşam çayında ufak bi kutlama yaparız diye düşündüm

Ben her zaman buyuk alma taraftariyim. Kgsu boyu ne kadar

Bizim abladan kalan cok kucuk elbise kaldi. Cogunu hic giydirmedim zaten. O yüzden artik hep buyuk alma taraftariyim.tabi biraz boy kg da önemli. Birde suan kışın hic giyemeyecegi icin daha cok yazı da dusunerek hareket edicem çünkü yaza epey düğün olcak akraba ve tanidiklarda. Ben bunlardan almayi düşünüyorum. Renkte kararsizim

Canım bedenler modelden modele bile değişiyor ben olsam 12-18 alırdım

Ya çok güzel tütülü bende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm

Eklentiler

• 797A0B47-4AC9-4739-9A22-E0A8CF5AE221.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 7D642A0F-DE5D-4199-A672-081E003B766D.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 31
Benim baktığım elbise ama günlük kıyafet tarzında kendi aramızda bi kutlama olacağı için sade bi şey baktım ama kararsız kaldım şuan

Siz alsanız bizimkini olma mı hahaha gel damadım gel azıcık anan dinlensin
Olur alirim ama baslarimda durmamnapiyolarsa yapsinlar birbirlerinimi yiyolarlar oyuncakmi atarlar cinar tokasinimi ceker selin cinarimi disler el ele tutusup ayaga kalkip yurumeyemi calisirlar

12 18 al tabiki

Siyah hala oluyorsa istemeye gelicezya o zaman giydir dunusum . Hicte bile kiz cocuguna heveslenmedim dellenmedim

İkiside cok guzel gule gule giysinler.
Siyahin kirmizi renkli benzerini yusraya 6 ay kinasinda giydirdim. Ama esleme hic giydiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…