- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Oyle bagirma degil cnm uyanik keyif cigliklarisagol cnm,diştir cinosunki de, bende artik son uniteyi yarina biraktim sinava aksam 10 a kadar girme surem var koca isten gelince sakin girerim oglum bi bagirdi sagir sultan olsa kulaklari acilirdi ,hic emmemis gibi acindan olmus gibi emiyor anni mammaa mamma annnii
bizimki 23.00 de yatti sabah 6.00 da kalkti kasik mamasi yedirdim altini alip su icirdim emiyor bklm ins 9 a kadar da yatar daOyle bagirma degil cnm uyanik keyif cigliklaribugun yine gece ektra tarifesi acik
Allah sabir versin ins bizim gece uyanmadn uyudugumuz 3. gece oglum guncellendi mi kiYine cildirmali bi gece yattikminkalktikminanlamadim bidr dua almistim gec vakitte basim agridi usudum yatip kalkmaktan aptala dondum yine. 5lik uyuyo ruya goruyorum o 5dk da cok lazim sanki. Kaynanasiii gel gotur hadi nolur Mdmray
Hahaha bemde tam duzekdimi uykusu yazacakrm neyse alttaki msjida okuyum dedimAllah sabir versin ins bizim gece uyanmadn uyudugumuz 3. gece oglum guncellendi mi kimasallah diyeyim de
Siz alsanız bizimkiniYine cildirmali bi gece yattikminkalktikminanlamadim bidr dua almistim gec vakitte basim agridi usudum yatip kalkmaktan aptala dondum yine. 5lik uyuyo ruya goruyorum o 5dk da cok lazim sanki. Kaynanasiii gel gotur hadi nolur Mdmray
Ben her zaman buyuk alma taraftariyim. Kgsu boyu ne kadarBayanlar kızlarıma doğum günü için kıyafet bakıyorum lcw dan bebişime 9-12 ay mı yoksa 12-18 ay mı alsam yaa doğum günü de yapmıcam aslında ama yine bi fotoğraf çekilir bi pasta alırız akşam çayında ufak bi kutlama yaparız diye düşündüm
Canım bedenler modelden modele bile değişiyor ben olsam 12-18 alırdımBayanlar kızlarıma doğum günü için kıyafet bakıyorum lcw dan bebişime 9-12 ay mı yoksa 12-18 ay mı alsam yaa doğum günü de yapmıcam aslında ama yine bi fotoğraf çekilir bi pasta alırız akşam çayında ufak bi kutlama yaparız diye düşündüm
Ya çok güzel tütülüBizim abladan kalan cok kucuk elbise kaldi. Cogunu hic giydirmedim zaten. O yüzden artik hep buyuk alma taraftariyim.tabi biraz boy kg da önemli. Birde suan kışın hic giyemeyecegi icin daha cok yazı da dusunerek hareket edicem çünkü yaza epey düğün olcak akraba ve tanidiklarda. Ben bunlardan almayi düşünüyorum. Renkte kararsizimEki Görüntüle 2753573
Valla doktora gitmeyeli çok uzun zaman oldu biz kendimiz tartıya çıkıyoruz kucağımıza alıp 10 kg civarı çıkıyor çok iri bi bebek değil yani orta ayıyla uyumlu sanırımBen her zaman buyuk alma taraftariyim. Kgsu boyu ne kadar
Benim baktığım elbise ama günlük kıyafet tarzında kendi aramızda bi kutlama olacağı için sade bi şey baktım ama kararsız kaldım şuanBizim abladan kalan cok kucuk elbise kaldi. Cogunu hic giydirmedim zaten. O yüzden artik hep buyuk alma taraftariyim.tabi biraz boy kg da önemli. Birde suan kışın hic giyemeyecegi icin daha cok yazı da dusunerek hareket edicem çünkü yaza epey düğün olcak akraba ve tanidiklarda. Ben bunlardan almayi düşünüyorum. Renkte kararsizimEki Görüntüle 2753573
Olur alirim ama baslarimda durmamSiz alsanız bizimkiniolma mı hahaha gel damadım gel azıcık anan dinlensin
12 18 al tabikiBayanlar kızlarıma doğum günü için kıyafet bakıyorum lcw dan bebişime 9-12 ay mı yoksa 12-18 ay mı alsam yaa doğum günü de yapmıcam aslında ama yine bi fotoğraf çekilir bi pasta alırız akşam çayında ufak bi kutlama yaparız diye düşündüm
Siyah hala oluyorsa istemeye gelicezya o zaman giydir dunusumYa çok güzel tütülübende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm
10 kilo azmi masallahValla doktora gitmeyeli çok uzun zaman oldu biz kendimiz tartıya çıkıyoruz kucağımıza alıp 10 kg civarı çıkıyor çok iri bi bebek değil yani orta ayıyla uyumlu sanırım
İkiside cok guzel gule gule giysinler.Ya çok güzel tütülübende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?